من با دکتر ابیانه مشاوره مجازی کردن خیلی کوتاه بقط به من اینارو گفتن
_______
دکتر ابیانه:سلام. بینی شما از نظر بافتی برای عمل مناسبه و تغییر مثبت خواهد کرد. قوز، افتادگی، پهنای استخوانها، نوک و پره ها قابل اصلاح هستند. البته کجی بینی ممکنه بطور کامل اصلاح نشه و بینی بعد از عمل هنوز مختصری کج بمونه.
لطفا موارد زیر رو هم بفرمایید:
نام و نام خانوادگی شریفتون،
سن،
بیماری ها و جراحی هایی که داشته اید،
داروهایی که مصرف میکنید
_______
در صورتی که بینی من اصلااااا افتادگی نداره....تازه خیلی زیادی هم سر بالاس!!!!
اما سبکشون رو دوس دارم.
در ضمن ی مطلب دگ راجع به دکتر ابیانه...ایشون منو از پیج غیر فعااال اینستاشون بلاک کردن!!!!🧐🧐🧐🧐🧐
در صورتی که ایشون در صدر لیست دکترای من هستن!!!!!!!!!!!
واقعا نمیدونم چرااا!!!
فک کنم اخرین کامنتی که گذاشتم یا این بوده که ایا کسی از دکتر ابیانه ناراضیه؟؟یا اینکه آیا کسی جراحی کرده با ایشون که مشکل قوز بغل بینی داشته باشه؟!!!
چون هم تو پیجش از دو نفر شنیدم که بغل بینیشون از بغل قوز در اورده در صورتی که قبل از عمل نداتن این قوزو...مثل یه استخون اصافه از بغل بینیشون زده بود بیرون...هم اینکه تو مطب گردی شایلیین جون اینجا همین مطلب رو بهش اشاره کرده بود و بابت همین موضوع منصرف شده بود از ایشون..خالا درسته از جراحیش با دکتر برادران هم زیاد راضی نبود..اما این موضوع راجع به دکتر ابیانه هم منو دو به شک کرده بود که الان واقعا با این بلاک انگار دکتر ابیانه یه مهر پایان خواسته تو لیست من رو اسم خودشون بزنن!!!که متاسفانه من خیلی سرتق تر از این حرفام🤪🤪🤪🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
کاااااااااااش میزاشتن بریم تو مطب بشینیم چهار نفر عمل کرده ببینیممم