2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست

من با دکتر ابیانه مشاوره مجازی کردن خیلی کوتاه بقط به من اینارو گفتن

_______

دکتر ابیانه:سلام. بینی شما از نظر بافتی برای عمل مناسبه و تغییر مثبت خواهد کرد. قوز، افتادگی، پهنای استخوانها، نوک و‌ پره ها قابل اصلاح هستند. البته کجی بینی ممکنه بطور کامل اصلاح نشه و بینی بعد از عمل هنوز مختصری کج بمونه.
لطفا موارد زیر رو هم بفرمایید:
نام و نام خانوادگی شریفتون،
سن‌،
بیماری ها و جراحی هایی که داشته اید،
داروهایی که مصرف میکنید

_______

در صورتی که بینی من اصلااااا افتادگی نداره....تازه خیلی زیادی هم سر بالاس!!!!

اما سبکشون رو دوس دارم.

در ضمن ی مطلب دگ راجع به  دکتر ابیانه...ایشون منو از پیج غیر فعااال اینستاشون بلاک کردن!!!!🧐🧐🧐🧐🧐

در صورتی که ایشون در صدر لیست دکترای من هستن!!!!!!!!!!!

واقعا نمیدونم چرااا!!!

فک کنم اخرین کامنتی که گذاشتم یا این بوده که ایا کسی از دکتر ابیانه ناراضیه؟؟یا اینکه آیا کسی جراحی کرده با ایشون که مشکل قوز بغل بینی داشته باشه؟!!!

چون هم تو پیجش از دو نفر شنیدم که بغل بینیشون از بغل قوز در اورده در صورتی که قبل از عمل نداتن این قوزو...مثل یه استخون اصافه از بغل بینیشون زده بود بیرون...هم اینکه تو مطب گردی شایلیین جون اینجا همین مطلب رو‌ بهش اشاره کرده بود و بابت همین موضوع منصرف شده بود از ایشون..خالا درسته از جراحیش با دکتر برادران هم زیاد راضی نبود..اما این موضوع راجع به دکتر ابیانه هم منو دو به شک کرده بود که الان واقعا با این بلاک انگار دکتر ابیانه یه مهر پایان خواسته تو لیست من رو اسم خودشون بزنن!!!که متاسفانه من خیلی سرتق تر از این حرفام🤪🤪🤪🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کاااااااااااش میزاشتن بریم تو مطب بشینیم چهار نفر عمل کرده ببینیممم

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کارای پیج و اینستاشون رو دیدم به نظرم خیلی دست به سایز نمیزنن ولی خب لگه از  برین مطب و نمون ...

ربکا جان شما الان از عملت راضی ای؟؟مشکل قوز بغل بینیت رفع شد،؟؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سجادیان من مشاوره شدم گوشتی که نباید بره اصلا چون عوض نمیشی واقعا و بینی پر ورم و بزرگ مونده حتا بعد ...

شما جراحی کردین یا نه؟؟

شما جراحی کردین یا نه؟؟

عه تاپیک برگشته ؟ 

تعطیل شده بود که 

بله من با خالقی پنج ماه

راضیم گوشتی بودم

پونزده تمن دراومد 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
عه تاپیک برگشته ؟  تعطیل شده بود که  بله من با خالقی پنج ماه راضیم گوشتی بودم پونزده ت ...

اره تا حدودی روشن شدن بچه ها..

خداروشکر عزیزم..

شما مطب تقوی هم رفتین؟

من بینیم ایتخونی غضروفی کم کاره و بینی طبیعی میخوام اما یه کم میخوام جمع و جور شه،،تو این وضعیت کرونا هم که نمیزارن برم مطب بشینم.اگه مطب ابیانه یا تقوی رفتی ممنونت میشم تجربتو باهام به اشتراک بزاری♥️

سلام عزیزم دکترتون کی بوده؟ راضی هستید؟

سلام دكتر محمدخاني بودن

بله خداروشكر عاليه

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
سلام دكتر محمدخاني بودن بله خداروشكر عاليه

چه جالب ایشون یکی از گزینه های من هستن یعنی منظورم اینه که جزعه سه گزینه اصلی و جدی من هستن

هزینه جراحی تون چقد شد؟

تنفس و قرینگی بینی‌تون اوکی؟

من با دکتر ابیانه مشاوره مجازی کردن خیلی کوتاه بقط به من اینارو گفتن _______ دکتر ابیانه:سلام. بین ...

چه جالب قسمت اولشو به منم گفت

اما دکتر خوبیه بجز اون قوز که بعضیا گفتن در میاره بینی به نظر من مدل بینی هایی که عمل میکنه خیلی طبیعی و شیکه اما من خودم از مدلای محمد خانی هم خوشم میاد

فانتزی تره ولی بیشتر به صورت میاد

برا خانوما خوبه برا اقایون زیاد نه

چه جالب ایشون یکی از گزینه های من هستن یعنی منظورم اینه که جزعه سه گزینه اصلی و جدی من هستن هزین ...

مال من هم درماني هم زيبايي ١١ شد

تنفسمم عاليه،آبريزشم ندارم،صدامم همونه،تو دماغي نشده

اينا برا من مهمتر از شكل بيني بودن،كه خداروشكر عالي در اومد

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
مبارکتون باشه عزیزم😍ایشالا روز به خوشگل تر بشه بینی‌تون گوشتی بود یا استخوانی؟ پر کار بود یا کم کا ...

گوشتي بود،يه دونه هم سرعت گير داشتم رو بينيم🤣🤣🤣

مرسي

2810