2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
بيني من گوشتيه  مثل اينكه محمد خاني استخوني بيشر قبول ميكنه شما نوبت زديد سلطاني فر بيعانه دا ...

نه داخل پیجش که نمونه های گوشتی هم میزاره. 

بله بیعانه دادم ولی فکر نمیکنم برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیراً یک دکتر ترک تو اینستاش استوری گذاشته بود که دکتر محمدخانی از پستش استفاده کرده و به جای عمل خ ...

عزیزم ایشون همیشه فیلم میزارن و قبل عمل صحبت های خودشون هم هست...چطور همچین چیزی ممکنه...

دکتر علی محمد خانی من میخوام با ایشون عمل کنم،خیلی دوس دارم عملاشو،ولی تو نظرات سایت پیدا نکردم راض ...

من که هم تو اینستا هم داخل نی نی سایت تعریفشونو شنیدم ...منم احتمالا برم پیش ایشون..

بچه ها من بعد سی و چهار سال سن تصمیم گرفتم بینیمو عمل کنم مدل نیمه فانتزی هم دوست دارم که خیلی فاصله لب و بینیمم زیاد نباشه،انتخابم دکتر مفرد بوده البته بین مقدم فرد و فرزامم شک داشتم ولی در نهایت مفرد خوبه خواستم نطر کسانی که پیش این دکتدا عمل کردن و بپرسم

من که هم تو اینستا هم داخل نی نی سایت تعریفشونو شنیدم ...منم احتمالا برم پیش ایشون..

من رفتم عمل كردم پيششون،تموم شد رف😂

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
من دوهفته س پیش دکتر امیر نیازی عمل کرذم تا الان ک راضی ام خیلی

يه بيني دو ماهه با امير نيازي ديدم با چسب فوق العاده بود، خيلي راضي بود ولي زود بود برا قضاوت، شما از كجا ايشون و شناختيد

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
نه داخل پیجش که نمونه های گوشتی هم میزاره.  بله بیعانه دادم ولی فکر نمیکنم برم

ااااا چرا ؟!

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
ببین من خودم پیش دکتر شیرازی عمل کردم سایت داره اگر نتونستی شمارش و پیدا کنی بگو من بهت بدم

سلام خانم خوبین تو این وضعیت کرونا نمیتونم برم مطب گردی میشه برام از دکتر شیرازی و نمونه کارهایی که دیدین بگین ممنون میشم من بینیم گوشتیه

بعضیا مثل پول خرد هستن پرسرو صدا، اما بی ارزش😏

سلام.من امروز رفتم مطب دکتر تقوی تو میرداماد

داخل مطب نمونه جراحی شده ندیدم اصلا .سه نفر بودن که اومده بودن مشاوره که دو نفرشون وقت عمل گرفتن..یکیشون ترمیمی دکتر مجلسی بود که مشکلش سوراخای نامتقارن بود که به نظر من مشکل سوراخ به اندازه مشکل گردی درشت نوک بینیشون چیز نایری بود.۵سال پیش جراحی کرده بود و میگفت تو این ۵ سال اصلا جلو اینه نرفتم و عکس نمیگیرم از خودم از اون اپلم دنبال دکتر ترمیمی بوده.اون یکی خانومم مه بینی کوتاهی داشت با قوز.

نوبتم شد و اول رفتم داخل اتاق دکتر بیهوشی برای معاینه مه له نظرم خیلییی خوب بود این همه توجه به جزیات که دکتر بیهوشی هم اونجا باهات مشاوره میکنه...ی سری سوال و جواب بود که خیلی باحوصله میپرسید و هر سوالی مه داشتم جپاب دادن.

بعد رفتم داخل اتاق خود دکتر تقوی.منو که دیدن پرسیدم چی میخوای از بینیت.منم هرچیزی مه میخواستم و گفتن و خیلی با حوصله جپاب سوالامو دادنو جلو اینه تمام ایرادای بینیمو گفتن حتی اینکه من سر بینیم خیلی بالاست و‌ در حد یکی دو میل باید بیاره پایین.در کل خیلی خیلی جو مثبت و خوبی داشت.و اخلاق دکتر عالی بود.اما متاسفانه به خاطر شرایط کرونا هیچ بیماری از دکتر ندیدم😞😞😞😞

کسی هست اینجا بیماری از ایشون دیده باشن؟؟؟لطفا نظرتون رو بگید

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
ااااا چرا ؟!

راستش من توقع ی بینی خیلی کوچولو دارم ..اما کلا میزنه آرمان های آدمو نابود میکنه دکتر سلطانی فر😂..بهم گفت مولای اینست رو از دهنت‌دور کن😓...میترسم این همه رنج بعدا اونقدر که دلم‌میخواد کوچیک نشه..البته ممکنه هم‌برم فعلا دو به شک هستم..تا نوبتم ببینم تصمیمم چی میشه

عزیزم منم میخوام برم دنبال کارای مشاوره پیش آقای سلطانی فر. هزینه ی عمل بینی استخونی الان چنده ؟

کلا به همه قیمت ۹ و هشاصد میدن ..و نود درصد هم انحراف حساب میکنن.. شما ۱۱ در نظر بگیر

کلا به همه قیمت ۹ و هشاصد میدن ..و نود درصد هم انحراف حساب میکنن.. شما ۱۱ در نظر بگیر

این ۱۱تومن قیمت جدیده ؟

آخه میگن هر چند ماه میبره بالا

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام عزیزم منم کاملا همه چیزای که شما میگید و در مطب دکتر سلطانی فر دیدم ..ایشون کلا به همه امید زیا ...

عزیزم اگه الان برم مطب دکتر سلطانی فر  نوبت عمل رو واسه چند ماه بعد میزنه؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
2810