2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام  من یک سال ودوماه از عملم میگذره وقتی به تیغه بینیم دست میزنم صاف نیست برامدگی داره خواست ...

سلام

عزیزم اگر در ظاهر چیزی نمی بینید وتنها در لمس متوجه می شید مشکلی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اگر در ظاهر چیزی نمی بینید وتنها در لمس متوجه می شید مشکلی نداره

سلام چقدر خوبه که هنوز به ایتجا سر میزنی 

منم جدیدا دارم به دکتر ابیانه فکر میکنم بنظرم کارش و قیمتش بهم میاد 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام چقدر خوبه که هنوز به ایتجا سر میزنی  منم جدیدا دارم به دکتر ابیانه فکر میکنم بنظرم کارش و ...

سلام عزیزم 

من گاهی سر می زنم سوالی ببینم اگر بدونم جواب می دم.الان چقدر می گیره مگه؟😁😁😁😁

راستش هر کس ازم سوال کنه می گم برای من ابیانه بهترین انتخاب بود.البته بینی منم بینی خوبی برای عمل بود و به گفته دکتر پوستم هم کاملا مناسب.راستش من از نوع عمل هاش اونقدر خوشم اومد وبا سلیقه ام مچ بود که دل رو به دریا زدم واقعا انتخاب دکتر کارِ سختیه

سلام بچه ها خوبین 

امیدوارم اوناییکه عمل کردن بهترین نتیجه رو گرفته باشن اونایی هم که در شرف عمل کردنن بهترینو انتخاب کنن

دکتر یوسفی هم فوت کردن برای ارامششون دعا کنین 💙💙💙

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

پارسال همین موقع ها بود دنبال یه دکتر خوب بودم داشتم مطب گردی میکردم که خیلی اتفاقی دکتر یوسفی و پیجشو دیدم و رفتم مطبش از سبک کاراش خوشم امد و ۳۱ شهریور ۹۸ با ایشون عمل کردم از عملم راضیم و اینکه خود دکتر بسیار فرد مهربان و با انصافی بود و تیمشونم خیلی خوب هستن

امروز که خبر فوت ایشونو شنیدم به قدری ناراحتم که نمیتونم بگم قلبم درد گرفت و باورش خیلی برام سخته چون صداشون و تصویرشون هنوز جلوی چشمامه

خدا به خانواده و دوستانش صبر بده و رحمتش کنه

دکتر مهربونم روحت شاد 

فقط نمیدونم چرا خاستم اینجا درد دل کنم🖤🥀

سلام سلام دوستای خوبم 

من واقعا از تک تک اونایی ک تجربه هاشونو دراختیار بقیه میزارن تشکر میکنم چون به خود من واقعا کمک کرد

امروز اولین ماهگرد مماخمه🤭

همه چیزمثل برقو باد گذشت و تا اینجا راضی ام خداروشکر 

فقط یه سوال ممنکه بیهوشی و جراحی بینی باعث اخلال درنظم پریودو قاعدگی بشه؟

و اگر احتمال بارداری داشته باشیم خطرناکه؟

دکتر سجادیان

🚫🚫🚫🚫توجه توجه

دوستانی که جراحی بینی انجام دادین 

میشه لطفا لطفا تو امضاتون اسم دکترتونو بنویسین تروخداااا🤕🤕🤕

خب ی نفر که عمل کرده مثلا میاد میگه من راضیم یا ناراضی حداقل ماها که داریم الان تحقیق میکنیم باید ۱۰۰۰ صفحه بخونیم ببینیم کی بوده دکترتون

خواهشا میشه این کمک و بماا بکنید یا تو امضا بنویسین یا تو پستی که دارین میذارین تو این تاپیک 

🚫🚫🚫🚫

سلام عزیزم  من گاهی سر می زنم سوالی ببینم اگر بدونم جواب می دم.الان چقدر می گیره مگه؟😁😁😁😁 ...

سلام.میخواستم بدونم بینی گوشتی چه طور عمل میکنه این دکتر؟و اینکه چه قدر دستمزد میگیره؟

سلام بعد از مدتها😄 من الان تقریبا هشت ماه از عملم با دکتر رجایی میگذره سر جمع راضیم که عمل کردم بین ...

سلام.من از شهرستان میخوام برم تهران واسه عمل بچه کوچیکم دارم.واقعا شرایط مطب گردی ندارم.من بینیم گوشتیه بیش تر از ۱۲ تومنم نمی تو نم هزینه کنم به نظرتون پیش کدوم دکتر برم که خیالم از هر نظر راحت باشه؟

سلام.میخواستم بدونم بینی گوشتی چه طور عمل میکنه این دکتر؟و اینکه چه قدر دستمزد میگیره؟

سلام 

راستش من هیچ اطلاعی ندارم از دستمزدشون ندارم و بینی خودم استخوانی بود نمی دونم گوشتی ها رو چطور عمل می کنن.

2810