2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محمد خانی خوبه ولی خیلییی دیر نوبت میده .از طرفی هزینش هم بیشتره..ولی به نظر میاد دکتر قابل اعتماد و ...

شما کسیو میشناسید پیشش عمل کرده؟

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
نوبت هم گرفتین یا در مرحله ی تحقیق هستی گلم؟

فعلا دنبال دکتر میگردم

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
محمد خانی خوبه ولی خیلییی دیر نوبت میده .از طرفی هزینش هم بیشتره..ولی به نظر میاد دکتر قابل اعتماد و ...

هزینش بین ۹ تا ۱۲ تومنه

سلطانی فرهم با هزینه کلینیک و داروها ۱۰ تومن میشه زیاد فرقی با محمدخانی نداره اما کارا اینستا محمدخانی عالیه

واقعا؟ مبارکت باشه عزیزم ...من الان بین ایشون و دکتر سلطانی فر موندم نمیدونم چ کنم

اگه گوشتی هستی ایشون بهتره

ولی باز سلیقه ایه،خوب تحقیق کن بعد اقدام کن

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
راضی هستین ؟ بینیتون گوشتی بود یا استخوانی ؟ یکم میشه توضیح بدین در مورد دکتر ..

خیلی راضی ام آره

گوشتی بود،خوب جمع میکنه گوشتیارو

آخه اکثر دکترا گوشتیا رو واقعا زشت و شبیه خوک عمل میکنند

ولی من همیشه ایشونو دعا میکنم خوب فرم دادن بینیمو

حالا فعلا ورمم کامل نخوابیده

اخلاقشونم معرکه است،خودشونو نمیگیرن،و همین باعث میشه به خواسته مریض اهمیت بدن

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
دکتر عبدل زاده حسین رسول پناه؟

خواهش میکنم خانوما کمکم کنین من بیعانه خدمت یکی از دکترا دادم و تو اینستا چندتایی ناراضی داشتن ولی همینطور ک میدونین هر دکتری ناراضی هم داره باور کنین ریسکه واسم امیدوارم حداقل بین این دوتا دکتر کمکم کنین ک کنسل کنم

مامان دوقلو ها
اگه گوشتی هستی ایشون بهتره ولی باز سلیقه ایه،خوب تحقیق کن بعد اقدام کن

نیمه گوشتیه بینیم خودمم بیشتر دوس دارم بدم پیش ایشون ولی خب هم هزینه بیشتر میشه هم تازه وای آبان نوبت مشاوره دادن ..

واقعا موندم ... عزیزم چند وقت بعد معاینه نوبت عمل دادن بهتون؟

خیلی راضی ام آره گوشتی بود،خوب جمع میکنه گوشتیارو آخه اکثر دکترا گوشتیا رو واقعا زشت و شبیه خوک عم ...

دقیقا اخلاقش داخل باید ها و فیلم ها برام جالب بود .کلا معلومه که اهمیت میدن ...ی سوال چقدر شد کلا هزینت؟ و تخفیف هم دادن؟

اهان بله خانم سارا در صفحات خیلی قبل تاپیک دوست عزیزمون خانم نسیم با دکتر رجایی عمل کرده اند ا ...

شايلين جان ميشه منو راهنمايي كني عزيزم؟

من شيراز هستم و بيني گوشتي دارم 

دوس دارم بينيم يكم نيمه فانتزي باشه اصلا طبيعي دوس ندارم 

به نظرت بخوام با دكتر رجايي عمل كنم بيني منو خوب جمع ميكنن؟

يه دكترديگه هم مد نظرم هست پوستچي تهرانم هستن اسمشونو شنيدي؟

2810