در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
محمد خانی خوبه ولی خیلییی دیر نوبت میده .از طرفی هزینش هم بیشتره..ولی به نظر میاد دکتر قابل اعتماد و ...
شما کسیو میشناسید پیشش عمل کرده؟
بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز
بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز
محمد خانی خوبه ولی خیلییی دیر نوبت میده .از طرفی هزینش هم بیشتره..ولی به نظر میاد دکتر قابل اعتماد و ...
هزینش بین ۹ تا ۱۲ تومنه
سلطانی فرهم با هزینه کلینیک و داروها ۱۰ تومن میشه زیاد فرقی با محمدخانی نداره اما کارا اینستا محمدخانی عالیه
خواهش میکنم خانوما کمکم کنین من بیعانه خدمت یکی از دکترا دادم و تو اینستا چندتایی ناراضی داشتن ولی همینطور ک میدونین هر دکتری ناراضی هم داره باور کنین ریسکه واسم امیدوارم حداقل بین این دوتا دکتر کمکم کنین ک کنسل کنم