2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
من بین دکترایی که رفتم مشاوره رجایی و سجادیان و برادران و خالقی و ایشون بنظرم از همه کار بلد تر و ب ...

راستی چرا مگه بینیتون چجوریه ؟😁

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی چرا مگه بینیتون چجوریه ؟😁

مشکل بینی من اینه که نه قوز داره نه کجه نه سرش پایینه😁

فقط بزرگه با پوست ضخیم دکترا میگن شما بعد عمل تغیری نمیکنی بعد میای پدر مارو در میاری

تغیر نمیکنم چون این مشکلاتو ندارم وبخاطر پوست ضخیمم خیلی نمیتونن کوچیک کنن🤭🤭

مشکل بینی من اینه که نه قوز داره نه کجه نه سرش پایینه😁 فقط بزرگه با پوست ضخیم دکترا میگن شما بعد ع ...

اااا مثل منی ک 😁ب منم سجادیان همینو‌گفت قبولم نکرد منم بینیم بزرگه با پوست ضخمیم ولی بی بی فیسم 😢

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اااا مثل منی ک 😁ب منم سجادیان همینو‌گفت قبولم نکرد منم بینیم بزرگه با پوست ضخمیم ولی بی بی فیس ...

سامی هم برو اگر نرفتی

من با میلانی و سامانم وقت مشاوره دارم هفته دیگه ببینیم چی میشه😅

سامی هم برو اگر نرفتی من با میلانی و سامانم وقت مشاوره دارم هفته دیگه ببینیم چی میشه😅

اهوم دلم گرمه ب سامی نرفتم برم خداکنه اکی بشه متاسفانه پیجشم فعال نیست چهارتا نمونه ببینه ادم شمام ک میگی کسی تو مطبنبود😢

اهوم دلم گرمه ب سامی نرفتم برم خداکنه اکی بشه متاسفانه پیجشم فعال نیست چهارتا نمونه ببینه ادم شمام ک ...

من الان توی مطب گردی شایلین جان خوندم مثکه دوشنبه ها بیمارای جراحی شدشو ویزیت میکنه باید از قبلش وقت بگیریم و هزینه ویزیت هم بدیم تا بتونیم بریم باهاشون صحبت کنیم و لیست تهیه کنیم و اخر وقت بریم با دکتر حرف بزنیم دربارش بنظرم میارزه این کارو کنیم🤔

من الان توی مطب گردی شایلین جان خوندم مثکه دوشنبه ها بیمارای جراحی شدشو ویزیت میکنه باید از قبلش وقت ...

ااره خوبه ک ی ویزیته دیگه میرزه ب نظرم من وقت میگیرم پس ببینم بهم وقت میده🙂

عزیزم مطب دکتر منافی رفتین؟ اینستا که خیلی کم نمونه داره

وقت مشاوره گرفتم ولی نرفتم

هم از کسایی که مطب برای مشاوره رفته بودم شنیدم که عمل اول برعکس کارای ترمیم ناراضی هم داره 

و اینکه دکتر خیلی خیلی طبیعی کارن 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

من برای درمان تومور گوش عموم یه دکتر خوب بردمش سمت فرمانیه به اسم خانم دکتر رزیتا جعفری

ایشون خیلی کار درمانیش عالیه

سایت داره و مشاوره آنلاین و نوبت دهی آنلاین هم داره

کلی خدمات داره حتی برای دوستانی که در شهرستان هستن قبل از مراجعت

http://drjafari.net/

من برای درمان تومور گوش عموم یه دکتر خوب بردمش سمت فرمانیه به اسم خانم دکتر رزیتا جعفری ایشون خیلی ...

ایشالا واقعاً تومور بگیری و هیچ دکتری نتونه برات کاری کنه بعد مجبور بشی بری پیش دکتر رزیتا جعفری

و ایشالا بعدشم بمیری

چون سزاوار همین دعا هستی

2810