2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام من قبل از عمل خیلی مطب رفته بودم و تحقیق میکردم اما یک «ناپختگی» در مطبگردیام داشتم و ...

شایلین جان من بینیم استخوونیه غضروفیه و انحراف اسکلتی دارم، نمیدونم ابیانه بتونه خوب برام صاف کنه بینیمو یا نه، احساس میکنم اکثر کسایی که پیشش عمل کردن بینیه کم کار داشتن، و یجا گفتی تعداد کسایی که قوز کنار بینی داشتن زیاد بوده، منم چن نفر دیدم که با ماساژ رفع شده بود قوزشون، یکم راجب کسایی که قوز داشتن بیشتر بگو 

سلام من قبل از عمل خیلی مطب رفته بودم و تحقیق میکردم اما یک «ناپختگی» در مطبگردیام داشتم و ...

شایلین جان خیلی ممنونم که لطف کردی و وقت گذاشتی منم دقیقا بخاطر همین خوش بینی زیاد دکتر خالقی به شک افتادم

بینی که تو فتوشاپ برا من درست کرده رو هم اصلا نمیپسندم یک بینی بشدت کوچیک شده و بی حالت که به صورت درشت من نمیاد 

ولی خب واقعا همه تو مطب ازش راضی بودن اکثرا فامیلی و خانوادگی پیشش عمل کرده بودن

بازم خیلی ممنون از راهنماییت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برای بینی گوشتی با پوست ضخیم بنظرتون سامی بهتره یا خالقی؟ مطب هردو رفتم سامی گفت بهتر از الان ...

عزیزم سامی هزینه عملو چند گفتن؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام من قبل از عمل خیلی مطب رفته بودم و تحقیق میکردم اما یک «ناپختگی» در مطبگردیام داشتم و ...

امیدوارم به اون مطلوبیته که مدنظرتونه برسید و ممنون‌از اینکه بدون تعصب و واقعبینانه نظرتونو میگید....

الان واسه ماهایی که دنبال دکتر خوبیم با بینی پرکار چند تا از اون دکترایی که اگه خودتون به زمان  قبل عمل برگردین بهشون رجوع میکنینو اسم ببرید امثال منم بتونن با چیزی که تو ذهنمون از اون دکترا داریم مقایسه کنیم...

سلام. دکتر فرزام اصلا خوب نیس

شما از دکتر ابیانه راضی هستید؟ واسه بینی پرکار منظورمه. دکتر سامانو رفتید مطبگردیشون گفتید راضی نبودید. درست‌میگم؟ چون جزو گزینه هامه....

شما از دکتر ابیانه راضی هستید؟ واسه بینی پرکار منظورمه. دکتر سامانو رفتید مطبگردیشون گفتید راضی نبود ...

نسبتا راضی‌ام فقط متاسفانه یه مقدار از قوز بینیم مونده یعنی رو تیغه ام یه مقدار برجسته ست که از سه رخ معلومه پره های بینی ام هم نامتقارنه که البته دکتر قبل از عمل هم گفته بود صددرصد متقارن نمیشه ولی در کل با همه این ایرادات نسبت به قبل از عملم خیلی بهتر شدم. من برای بینی پرکار توصیه اش نمیکنم هم به خاطر اینکه خیلی کوچیک نمیکنه هم به خاطر اون قوز که میمونه🤦🏻‍♀️ ببینید من اولا خیلی از برخورد خود دکتر سامان خوشم نیومد اصلا منو معاینه نکرد حتی نیومد از نزدیک بینی ام رو بررسی کنه😐 بعدم بینی های مطب نمیگم بدفرم بودن ولی برای همه یه شکل بود که به بعضیاشون نمیومد ولی هیچ کدوم از مریضاش ناراضی نبودن. من یکی هم میشناسم که عمل اولش با شیروانی بود بعدا با سامان ترمیم کرده و اصلا راضی نیس و یه پیج هم ناراضی های دکتر سامان تو اینستا زدن

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام دوستای خوبم  من الان دفعه دومی هست که چسب بینیمو.عوض کردم نوک بینیم پوستش رفته😥بنظرتون چ ...

عزیزم چسب و همینجوری نکن، حمام برو و وقتی کاملا خیس شد آخر حمام بکن و بینیتو بشور آروم، وقتی یکم هوا خورد بینیت خوب با الکل تمیزش کن و وقتی خشک شد چسب بزن، بهتره الان که تازه عمل کردی چسب خشک و نکنی از پوستت، شایدم آلرژی داری به چسبا، چون تقلبی هم دارن، چسب دیگه ای تهیه کن از داروخانه شاید کارساز بود

نسبتا راضی‌ام فقط متاسفانه یه مقدار از قوز بینیم مونده یعنی رو تیغه ام یه مقدار برجسته ست که از سه ر ...

ممنون بابت توضیحاتتون... شما لینک اون پیجو دارید بفرستید اینجا.

واسه بینی پرکار که مخصوصا پره هارو خوب جمع کنه و سایزم کوچیک کنه کیو پیشنهاد میکنید؟

عزیزم گفت ۱۴ تومن دستمزد ۴ تومن بیمارستان کیان میبره  روهم۱۸

ممنونم عزیزم خوب بود براگوشتی ب نظرت؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ممنونم عزیزم خوب بود براگوشتی ب نظرت؟!

من بین دکترایی که رفتم مشاوره رجایی و سجادیان و برادران و خالقی و ایشون

بنظرم از همه کار بلد تر و با تجربه و تر و واقع بین تر بود

به غیر خالقی سه تای دیگه به من گفتن اگر جای تو خواهر یا مادر ما بود با این مدل بینی عمل نمیکردم براش ولی اگر شما اصرار داری عمل میکنم هرسه همینو گفتن  

من به سامی اینو که گفتم خندید گفت نه من اگر فامیلم بودی هم عملت میکردم

فقط سامی متاسفانه روزی که رفتم کسی نیومد عمل کرده باشه بتونم ازش تحقیق کنم

اما بقیه مواردش برام اوکی بود ب دلم نشست

ممنون بابت توضیحاتتون... شما لینک اون پیجو دارید بفرستید اینجا. واسه بینی پرکار که مخصوصا پره هارو ...

خواهش میکنم

https://instagram.com/drsaman.official?

igshid=j04k2grlxrxh       

والا من میترسم کسی رو معرفی کنم چون همه دکترا ریسک دارن

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
خواهش میکنم https://instagram.com/drsaman.official? igshid=j04k2grlxrxh       ...

مرسی از راهنماییتون.... همه کامنتارو خوندم‌ تو اون پیج. آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه. 

این ترستونو قبول دارم من خودمم موندم پیش کی برم. ولی کلا کسایی مثه شما که تجربه مطبگردی بیشتری دارن و کلا اونایی که قدیمیترن نظراتشون میتونه مفید باشه. شما معرفی کنین ما بیشتر تحقیقامونو رو اون دکترا زوم میکنیم و مطمئنا فقط رو نظر محترم شما تصمیم نمیگیریم که حس مسئولیتی واسه همه کسایی که صادقانه دکتر خوب معرفی میکنن داشته باشه ...

مرسی از راهنماییتون.... همه کامنتارو خوندم‌ تو اون پیج. آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه.  این ترس ...

به نظر من رجایی و احمدی از دکترای کم ریسکن

من بین دکترایی که رفتم مشاوره رجایی و سجادیان و برادران و خالقی و ایشون بنظرم از همه کار بلد تر و ب ...

😄مرسی عزیزم بابت توضیحت منم باید برم مشاوره انشاالله اکی بشه منم راحت بشم دیگه😘

2810