2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

خانم گلا سلام واقعا خوندن ۳۰۰۰ و خورده ای صفحه سخته😩 خواهشا اگه کسی درباره دکتر فرزان رضایی و حمیدرضا نوری اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار بذاره 🙏من قصدم نیمه فانتزی عمل کردن هست چون اکثر کسانی که طبیعی عمل کردن بعد چندسال پشیمون شدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ازاش نگذره ۷ تومن هم ازام گرفت ولی اصلا راضی نیستم اگه خدایی نکرده تیغه بینیم سوراخ کرده باشه دی ...

سلام عزیزم شما با دکتر رجائی عمل کردین از کارشون راضی نیستین؟ 

دوستان برای بینی گوشتی با پوست ضخیم بنظرتون سامی بهتره یا خالقی؟ مطب هردو رفتم سامی گفت بهتر از الانت میشی خالقی گفت عالی میشی درصورتی که رجایی و سجادیان و برادران گفتن عمل نکنی بهتره حسابی موندم یعنی اعتماد کنم به خالقی؟

مطب خالقی واقعا شلوغ بود اکثرا بیمارایی که بالای یکسال عمل کرده بودن و همه راضی بودن 

مطب سامی ولی هیچکس نبود که بتونم تحقیق کنم

خالقی گفت یک لایه از چربی زیر پوست بینیتو برمیدادم پوست نازک تر میشه و نتیجه بهتر به سامی که گفتم این حرفو گفت این روش منسوخ شدست   

کیا پیش ابیانه عمل کردن؟ یه تاپیکی هس که چنتا آدم تازه عضو شده راجبش بد گفتن و چنتا آدم تازه عضو شده تو همون تاپیک تعریف کردن و خوب گفتن بخدا آدم نمیدونه کی راس میگه کی دروغ سر عمل بینی یه پا کارآگاه شدم

مطب خالقی واقعا شلوغ بود اکثرا بیمارایی که بالای یکسال عمل کرده بودن و همه راضی بودن  مطب سامی ...

سلام

من قبل از عمل خیلی مطب رفته بودم و تحقیق میکردم

اما یک «ناپختگی» در مطبگردیام داشتم و بعدش بعنوان یک نکته به هم دوستان توصیه کردمش: اسیر چرب زبانی دکترها نشوید و دکتری که زیاد اصرار به «عالی شدن» شما داره رو با تردید نگاه کنید!

دقیقا این اتفاق برای من افتاد!

قدیمی‌های سایت حتما یادشونه که من با ابیانه وقت عمل داشتم، روز معاینه ابیانه خیلی منطقی و با ارامش بمن گفت : «بینی شما کیس عمل هست و انشالله بعد از عمل از نتیجه راضی خواهید بود اما بیاد داشته باشید که عمل بینی یک جراحی پرریسک هست و هیچ کس نمیتونه صددرصد نتیجه رو تضمین کنه و منم صددرصد قول نمیدم». 

من چند بار آزادانه مطب ایشون رفتم و نمونه های زیادی دیدم و چون مطابق سلیقم بود ازشون وقت عمل گرفتم، اما در همون حین چون شنیده بودم که تعداد زیادی از بچه های سایت و گروه واتساپی از کارهای برادران تعریف میکنند با خودم تصمیم گرفتم‌ که پیش ایشون هم بروم تا بعدها با وجدان خودم بی حساب باشم!

مطب برادران مراجعین محدود داشت، برای مطبگردی اجازه نشستن نمیداد(!) منشی مطب (برادر دکتر) خیلی حساب شده جو مطب رو کنترل میکرد که حتی مکالمات خصوصی و دو نفره ادمها هم چیزی برعلیه دکتر نباشه(!)

ولی من اونموقع به اهمیت این آیتمها بی توجه بودم...

وقتی دکتر برادران منو دید بمن گفت وای بینی تو عااااااالی میشه ، من قول میدم تو کیس ایده الی میشی که هرجا بری برای من مشتری بیاری!

خب این حرفها برای هر آدمی که در مرحله تحقیق و ترس هست به نوعی ارامش دهنده و اطمینان بخش خواهد بود چون کسی پیدا شده که داره آینده رو بهت تضمین میده!

ایشون اونقد با اطمینان صحبت کرد که من وقت عمل به ابیانه رو‌کنسل کردم و دکتر ابیانه هم در کمال متانت همیشگی شون مبلغ بیعانه را بمن پس دادند و در اس ام اسی برای من ارزوی توفیق داشتند.

در حالیکه بعدا از برادران شنیدم که : ما مبلغ بیعانه را پس نمیدهیم و جریمه کسی هست که وقت دکتر را کنسل کند چون دکتر تایمهاش پر میشه و سرش خیلی شلوغه(!).

خلاصه اینکه من بین کسی که سعی داشت بمن اگاهانه فرصت تصمیم گیری بده (ابیانه) و کسی که سعی داشت با دادن اطمینان کاذب حتما منو جذب کنه و نگاه بازاری داشته باشه (برادران) دومی رو انتخاب کردم، حالا هرچند ناراضی نیستم اما اون «عالی ای» هم که برادران قول داده بود نشدم!

حالا گاهی فکر میکنم شاید اگه با ابیانه عمل میکردم راضی تر میبودم چون راحتتر و سریعتر با واقعیتها مواجه میشدم و سطح انتظاراتم منطقی تر بود.

دنیای واقعی عمل بینی این است: «عمل پرریسکی هست/اطمینان صد درصد دادن اشتباه محض هست/حتی برای بهترین کیسهای عمل هم شاید یک اتفاق ناخواسته نتیجه رو خراب کنه/بینی گوشتی ریسک بالاتری داره/مطب گردی باعث بالارفتن اگاهی و دانش شما نسبت به موضوع عمل بینی خواهد بود و ...»

عرضم طولانی شد اما خواستم تجربه مشابه ام رو برات بگم که بتونی درست تصمیم بگیری

من خالقی رو ندیدم و هیچ تحقیق جدی نداشتم روی کاراش، اصلا نمیخوام تایید یا ردش کنم و فقط طبق گفته های خودتون تجربه شخصیمو گفتم، بینی شما رو هم ندیدم ولی وقتی چند دکتر بهتون گفتند بهتره عمل نکنی و بعد یک دکتر بهت میگه «عالی» میشی ، یکم عجیبه و شاید کمی باید تردید داشت و تجقیقات رو در مورد اون دکتر وسیعتر کرد!

من اگه زمان به عقب برمیگشت ترجیح میدادم یک دکتر واقع بین و منطقی رو انتخاب کنم که واقعیت رو برام ترسیم میکنه، حتی اگه اون واقعیت تلخ باشه و در اون روز برام خوشایند نباشه . اما بهتر از یک وعده رویایی هست که محقق نمیشه و بعدا در حالیکه چشم براهش بودم بخواد اذیتم کنه.

ارادت

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

دوستان برای عمل بینی استخوایی غضروفی که یه قوز ریز هم داره کدومم دکتر را پیشنهاد می کنید؟ حداکثر قیمت 10 الی 11

و من عمل نیمه فانتزی می خوام

از کجا میتونم مطب گردی های شایلین عزیز را بخونم؟

با دکتر قارونی، و بهزاد عابدین و اتوسا ضیغمی و مجلسی می خوام برم مشاوره هفته اینده.

مجلسی  و ضیغمی جز گزینه هام نیست به خاطر قیمت و فقط به خاطر مشاوره رایگان شون میرم که ببینم چی میگن.

2810