2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دقیقا عزیزمم همینطوره  بخاطر همین دوست داشتم نظرشمارو بازم بپرسم چون مطمینم خیلی دیدگاهتون فرق ...

انشالله عزیزم. 

اما یه واقعیتی وجود داره اونم این هست که ما باید یاد بگیریم و سعی کنیم خودمون رو هرجوری که هستیم دوست داشته باشیم. شاید حرفم شعاری بنظر بیاد اما اگه عمیق فکر کنیم میبینیم که این موضوع خیلی مهمه و شالوده تمام روابط اجتماعی احساسی و عاطفی ماست.

متاسفانه اکثر خانمها خودشون رو کم دوست دارند و اعتماد به نفسشون پایینه.

باید بدونیم ما موجوداتی بسیار باارزش هستیم و ذات وجودمون زیباست. 

پس خودمون رو دوست داشته باشیم و به خودمون احترام بذاریم.

بگردیم زیبایی هامون رو لیست کنیم. زیبایی در ظاهر، اندام، صدا، اخلاق، روحیات و احساسات، استعداد، هنر و خلاقیت، خانواده، و ...

یه جمله ای از دکتر هولاکویی شنیدم که هرگز فراموش نمیکنم؛ ایشون در یکجا در جواب کسی که گفته بود من چهره زیبایی ندارم و اعتماد به نفسم پایینه گفتند که : زیبایی تعریفهای مختلفی داره؛ اگر با خط کش فعلی ات اندازه گزفتی و فکر کردی زیبا نیستی خط کش خودت رو عوض کن. یعنی شاخص هایی رو برای ارزیابی خودت انتخاب کن که در اونها قوی هستی، شاخص هایی که بیشتر از جنس ارزشهای انسانی و والا هستند و با اون شاخص ها متوجه می شی که چه نمره بالایی داره و چقدر زیبا هستی...

لذا بنظر من اینکه بینی چه شکلی باشه تا حدی می تونه منجر به داشتن حال خوب بشه اما هرگز نباید شکل بینی و یا قیافه چهره باعث بشه اعتماد بنفس مون پایین بیاد یا خودمون رو دوست نداشته باشیم.

و متاسفانه اگر کسی نتونه خودش رو دوست داشته باشه نمیتونه دیگران رو هم دوست داشته باشه و این یک واقعیت هست.

البته من کلی نوشتم و حتما شما دوست عزیزم از آنچه نوشته ام مستحضر هستید. 

صرفا چون تاپیک عمومی هست و خیلی ها که برای جراحی بینی اقدام میکنند از اعتماد به نفس پایین رنج می برند اینها رو نوشتم شاید بدرد کسی بخوره و حال کسی از امروزش بهتر بشه. انشالله.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
انشالله عزیزم.  اما یه واقعیتی وجود داره اونم این هست که ما باید یاد بگیریم و سعی کنیم خودمون ...

پ.ن. از مخاطب قرار دادن بانوان منظورم این نبود که خیلی جنسیتی به موضوع نگاه کنم. خانم و آقا نداره و خویشتن را دوست داشتن یک موضوع همگانی هست.

اما معمولا توی ایران آقایون در دوست داشتن خودشون موفق تر از خانمها هستند. شاید چون چهار چوبهایی که برای ارزیابی خانمها در نظر گرفته می شه سخت گیرانه تر و دست و پا گیر تر هستند.

ارادتمند

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله عزیزم.  اما یه واقعیتی وجود داره اونم این هست که ما باید یاد بگیریم و سعی کنیم خودمون ...

مرسی عزیزم بابت تعاریف قشنگت واقعیت هم همینه ک گفتین 

ممنونم بابت دلگرمی ک ب من و همه خانمها دادین ❤️❤️❤️

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
پ.ن. از مخاطب قرار دادن بانوان منظورم این نبود که خیلی جنسیتی به موضوع نگاه کنم. خانم و آقا نداره و ...

واقعا ممنونم ک جواب پستامو دادین اونم با این دقت بهترینها براتون اتفاق بیفته عزیزم😘

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نه خیالت راحت یه لحظه است.

ممنونم دوست خوبم همینطوری ک نگاهش میکنم بنظر دراوردنش ار داخل بینی خیلی کار سختی بنظر میرسه 

من چون انحراف داشتم برام لوله اسپیلنت گذاشتند همش فکر میکنم چطوری قراره دربیارنش😥

دکتر سجادیان
ممنونم دوست خوبم همینطوری ک نگاهش میکنم بنظر دراوردنش ار داخل بینی خیلی کار سختی بنظر میرسه  م ...

سلام نیلا جون خوبی

این یه هفته چطور بود 

یکم از خودت بگو

برای اسپیلیت رفتی بیا تعریف کن چیشد 

کم کم دارم به روز عمل نزدیک میشم  😓😓

پ.ن. از مخاطب قرار دادن بانوان منظورم این نبود که خیلی جنسیتی به موضوع نگاه کنم. خانم و آقا نداره و ...

شايلين جون سلام 

من پست هاي قبلي شما رو كه ميخوندم به اسم دكتر شارقي رسيدم، اليسا جون هم از كارشون تعريف ميكردن

اما پيج اينستاگرام دكتر رو پيدا نميكنم، اصلا ايشون پيج دارن؟ 

سلام نیلا جون خوبی این یه هفته چطور بود  یکم از خودت بگو برای اسپیلیت رفتی بیا تعریف کن چیشد ...

سلام عزیز دلم به سرعت برق و باد گذشت چون تامپون نداشتم اصلا اذیت نشدم،فقط یکم پوست سرم میسوخت نمیدونم چرا😂اونم بعد سه روز خوب شد،زیر چشمام کبود شد که اونم دوروزه کمرنگ شد،ورم زیادی داشتم که اونم تا حد زیادی رفع شد ولی همچنان هست،جونم برات بگه که خداروشکر گذشت...

خوشحالیم تا اینجا قرینه بودن سوراخای بینیمه،ان شاالله توام میری و به راحتی انجام میشه عملت و کلی سرحال میشی♥

دکتر سجادیان
حتما قبلش حسابی شستشو بده بینیتو با سرم یا اسپری، اسپری رو هم با خودت ببر

مرسی رامینا جان ♥این مدت واقعا من بهت زحمت دادم عزیزم بهم سرم نداده ولی حتما اسپری میکنم،حمامم یساعت قبل برم خوبه بنظرت؟

دکتر سجادیان
سلام عزیز دلم به سرعت برق و باد گذشت چون تامپون نداشتم اصلا اذیت نشدم،فقط یکم پوست سرم میسوخت نمیدون ...

خداروشکر که زود گذشت برات 🙏🏻🙏🏻

امیوارم بقیشم زود بگذره به نتیجه دلخواهت برسی

ابریزشت خوب شد؟

راستی یه چیزی برای تامپونو و اسپیلنت و... ویزیت میگیره یا نه

سلام شایلین جان

عزیزم من ساکن زنجان هستم و بین دکتر بهروز فرزام و شهریار یحیوی دچار تردید شدم. بینی من از بالا باریک و پایینش کمی پهنه ولی فرم خوبی داره و فکر نمیکنم زیاد کار داشته باشه. ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنی در انتخاب نهایی دکترم.

خیلی نظر خاصی ندارم چون مطابق سلیقم نبود چندان بررسی نکردم. شرح مطبگردیامو بخون سعی کردمم کامل بنویس ...

شایلین جان

نظراتون درباره دکتر مجید عبدل زاده و حسین رسول پناه چیه؟ممنون میشم جوابمو بدی

مامان دوقلو ها

سلام به همگي.🥰🥰🥰

من بخاطر عمل بيني عضو سايت شدم تا ازتون راهنمايي بخوام

ممنون ميشم درباره ي دكتر رجايي هرچي ميدونيد بهم بگيد.

تو اين تاپيك كاربر سارا خيلي از اين دكتر بد گفتن و من ميخوام براي مشاوره برم پيششون دو دل شدم...كسي اينجا هست با رجايي عمل كرده و راضي باشه؟؟؟؟؟؟

2810