انشالله عزیزم.
اما یه واقعیتی وجود داره اونم این هست که ما باید یاد بگیریم و سعی کنیم خودمون رو هرجوری که هستیم دوست داشته باشیم. شاید حرفم شعاری بنظر بیاد اما اگه عمیق فکر کنیم میبینیم که این موضوع خیلی مهمه و شالوده تمام روابط اجتماعی احساسی و عاطفی ماست.
متاسفانه اکثر خانمها خودشون رو کم دوست دارند و اعتماد به نفسشون پایینه.
باید بدونیم ما موجوداتی بسیار باارزش هستیم و ذات وجودمون زیباست.
پس خودمون رو دوست داشته باشیم و به خودمون احترام بذاریم.
بگردیم زیبایی هامون رو لیست کنیم. زیبایی در ظاهر، اندام، صدا، اخلاق، روحیات و احساسات، استعداد، هنر و خلاقیت، خانواده، و ...
یه جمله ای از دکتر هولاکویی شنیدم که هرگز فراموش نمیکنم؛ ایشون در یکجا در جواب کسی که گفته بود من چهره زیبایی ندارم و اعتماد به نفسم پایینه گفتند که : زیبایی تعریفهای مختلفی داره؛ اگر با خط کش فعلی ات اندازه گزفتی و فکر کردی زیبا نیستی خط کش خودت رو عوض کن. یعنی شاخص هایی رو برای ارزیابی خودت انتخاب کن که در اونها قوی هستی، شاخص هایی که بیشتر از جنس ارزشهای انسانی و والا هستند و با اون شاخص ها متوجه می شی که چه نمره بالایی داره و چقدر زیبا هستی...
لذا بنظر من اینکه بینی چه شکلی باشه تا حدی می تونه منجر به داشتن حال خوب بشه اما هرگز نباید شکل بینی و یا قیافه چهره باعث بشه اعتماد بنفس مون پایین بیاد یا خودمون رو دوست نداشته باشیم.
و متاسفانه اگر کسی نتونه خودش رو دوست داشته باشه نمیتونه دیگران رو هم دوست داشته باشه و این یک واقعیت هست.
البته من کلی نوشتم و حتما شما دوست عزیزم از آنچه نوشته ام مستحضر هستید.
صرفا چون تاپیک عمومی هست و خیلی ها که برای جراحی بینی اقدام میکنند از اعتماد به نفس پایین رنج می برند اینها رو نوشتم شاید بدرد کسی بخوره و حال کسی از امروزش بهتر بشه. انشالله.