2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست
سلام ربکا حان شما پیش دکتر ابیانه عمل کردی ؟من عکساتونو دیدم عالی شدی.میشه ی عکس هم از الانتون بزار ...

سلام. خیلی ممنون. ببخشید ترجیح میدم دیگه اینجا عکس نذارم.نسبت به عکسی که قبلا گذاشتم تغییر خاصی نداشتم فقط همون جور که به زهرا جان گفتم استخون تیغه بینیم یه کم برجسته شده که تو سه رخ معلومه البته فکر میکنم این مشکل از اول بوده ولی من متوجه نشده بودم. عمل جراحیم باز بود و پره هام هم بخیه خورد

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. خیلی ممنون. ببخشید ترجیح میدم دیگه اینجا عکس نذارم.نسبت به عکسی که قبلا گذاشتم تغییر خاصی نداش ...

من این مسعله استخون تیغه بینی رو که بعد از چند ویت برجسته میشه از یکی دو نفر دگ اگه بیمارای دکتر ابیانه شنیدم🤦🏼‍♀️

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
ويزيتشون ٥٠تومن بود،هزينه ١٤ تا ١٥تومن،من از طريق يكي از اقوام با ايشون آشنا شدم البته اون زمان هم گ ...

اسم کوچکیک دکتر چیه؟شماره دارید ازشون؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سلام زهرا جان. ممنون شما خوبی؟ چرا گاهی میام سر میزنم‌.بینی ام از اون موقع تغییری نکرده فقط یه قسمت ...

مرسی عزیزم

مدل بینیتو خیلی دوس داشتم

ببخشید عزیزم که میپرسم اما این بر امدگی استخوان که می‌گید اندازش چقدره? 

من خانوم میم توی همین تاپیک رو هم دیدم که گویا روی یه قسمت از بینی‌شون برامدگی سفتی ایجاد شده بود که خودشون میگفتن وقتی ورم بینی‌شون بیشتر میشه اون برامدگی هم بزرگ تر میشه

شما الان چند درصد از عملتون راضی هستید؟ من اواخر خرداد میخواستم برم پیش ابیانه☹️

نادریان دکتر خوش اخلاق و کم ریسکی است خیلی مبارکه عزیزم مثبت فکر کن و حتما بهترین نتیجه رو خواهی گ ...

سلام شایلیین جان خوبی عزیزم

میدونم که دیگه خیلی کم به سایت سر میزنی اما من یه سوال خیلی اورژانسی ازت دارم ربطی هم به دکترت یا اینکه راجب بینی خودت بپرسم هم نداره

فقط میخوام اسم چند دکتر رو توی رنج قیمت ۱۰ تومن بگی البته یه سوال دیگه هم هست که دوس ندارم اینجا بپرسم

اگه ممکنه درخواست دوستی‌مو قبول کن تا هم سوال دومو بپرسم هم عکس بینیمو برات بفرستم

من با خیلی از دکترا مشاوره اینترنتی شدم

دکتر جاودانی گفتن که بینی شما گزینه خوبی برای عمله و نتیجه کار خوب و طبیعی خواهد بود دکتر ابیانه هم گفتن که بینی خوبی برای عمل دارم و همه ایرادات از جمله پهنای استخوان افتادگی و بزرگ بودن نوک بینی همه قابل اصلاح است و نتیجه خوب میشه 

اما دکتر ثابتی در کمال تعجب گفتن که بینی من گوشتیه😳

من با خیلی از دکترا مشاوره اینترنتی شدم دکتر جاودانی گفتن که بینی شما گزینه خوبی برای عمله و نتیجه ...

عزیزم ان شاءالله دکتر خوب و.مناسب پیدا خواهی کرد🌹

دکتر سجادیان
عزیزم ان شاءالله دکتر خوب و.مناسب پیدا خواهی کرد🌹

اگه دکتر کم هزینه و خوب میخوای من چندتا از اقوام همسرو با دکتر حجت عمل کردن البته ایشون بینی استخوانی رو بهتر عمل میکنن.اگه امکانش و داری حتما یه سر به مطبشون بزن

دکتر سجادیان

دوستان این لیستی بود که قبلا هم توی تاپیک گذاشته بودن

طبق این لیست دکتر جاودانی جزعه دکترایی هستن که تا ۸۰ درصد بیماراشون راضی بودن و بازم طبق این لیست که بر اساس تجربیات این تاپیک و تاپیک های گذشته ایشون ۸۰ درصد خوب عمل کردن

اما برام جالبه من هر چقد تو گوگل سرچ میکنم چیز خاصی از ایشون پیدا نمیکنم و توی این تاپیک هم کسی مطب گردی دکتر جاودانی نرفته

من بینی خانوم گلنوش تو اینستا گرام رو دیدم و خوشم اومد و مورد علاقه من بود

برام عجیبه که اینجا ازشون حرفی زده نمیشه

دوستان اگه اطلاعاتی راجب دکتر علی جاودانی دارید خوش حال میشم کمکم کنید بهتر به نتیجه برسم

2810