2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست
دوستان عزیز در مورد ساعتش نظر بدید. بخصوص نوشین جان، الیسا جان و عزیزانی که ایران نیستند.

شایلین جان حالا که 9 ماه از عملت میگذره نظرت راجب برادران و جراحیت چیه؟ چرا انقد کسایی که راجب برادران تعریف میکنن مشکوکن؟ 😑بیا منو ازین سردرگمی در بیار

سلام عزیزای دلم

مامان کمیل جان شما نطر تون راجب برادران چیه؟ مشکل تنفسی نداری؟ یا دفعاتی که مطبش رفتی مشکل تنفسی ازش ندیدی؟ واقعا من موندم نظرا راجبش خیلی ضد و نقیضه اگه میتونی کمکم کن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام دوستان خوبین

عزیزم شما که با برادران عمل کردین نظرتون چیه خدایی نکرده مشکل تنفسی ازش ندیدین؟ واقعا سر در گم شدم تنفس برام خیلی مهمه ولی از همه دکتری تقریبا مشکل تنفسی میبینم 😫

سلام عزیزم شما  رفتین مطبشون معاینه شدین!؟ دقیقا منم نظرهمینه مرموزن  من رفتم معاینه شدم ...

عزیزم من مطب برادران نرفتم ولی تو تاپیکا که راجبش حرف زدن مرموزه انگار مثلا چن نفر عضو شدن که فقط ازش تعریف کنن، شما که مطبش رفتی مگه با بیمارای خودش حرف نزدی؟ اونجا بیشتر متوجه عملکردش نشدی؟ 

من بینیم بزرگه اتفاقا تیغه پهن  اصلا تو فکر نیمه فانتزی و ایناپیش سجادیان نباش  من خودم ...

عزیزم من انحراف شدید دارم ولی استخوونیم،  بنظرت سجادیان عمل میکنه؟ شما عمل کردی راضی ای 

؟ 

عزیزم من مطب برادران نرفتم ولی تو تاپیکا که راجبش حرف زدن مرموزه انگار مثلا چن نفر عضو شدن که فقط از ...

ی آقایی بود خیلی تمیزو خوب عمل شده بود و راضی بود چهار نفرم اورده بود فقط یکم ورم داشت ک بهش گفت چون گوشتی بوده طبیعیه چهار ماه بود عمل کرده بود عکس قبل عملشونم از گوشیش بهم نشون داد  غوز بزرگ و نوک بینی گوشتی  ب نظرم خیلی خوب شده بود

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم من انحراف شدید دارم ولی استخوونیم،  بنظرت سجادیان عمل میکنه؟ شما عمل کردی راضی ای  ...

من شنبه عمل دارم 

با دعای خیرتون برم و برگردم حتما اطلاع میدم به دوستان 🌹اگه بینی من خوب بشه شک نکنید برای شماهام خب میشه😁😁

دکتر سجادیان
عزیزم من مطب برادران نرفتم ولی تو تاپیکا که راجبش حرف زدن مرموزه انگار مثلا چن نفر عضو شدن که فقط از ...

بعد ی موضوع دیگه ای ک بود بخاطر کرونا شلوغ نبود چهار نفر چهار نفر راه میدادن من همون ی مریضو دیدم و یکی دیگه ک تازه اومده بو گچشو برداره ک نمیدونست فعلا چجوریه دکتر خیلییی خوش برخورد و خوب بود وقت گذاشت معاینه کرد برام توضیح داد ک چکارا میشه کرد 

من دوست دارم باهاش عمل کنم ولییی چون خیلی جوونه میترسم کم تجربه باشه وخیلی شناخته شده نیست ب نظرم حالا نمیدونم من درست فکر میکنم یا نه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شایلین جان حالا که 9 ماه از عملت میگذره نظرت راجب برادران و جراحیت چیه؟ چرا انقد کسایی که راجب برادر ...

اره کاش شالین جان بیان توضیح بدن برامون 

خودم اول جواب میدم: نام دکتر: برادران تاریخ عمل: ۱۶ شهریور ۹۸ هزینه عمل: ۱۲.۵ میزان رضایت کلی تا ...

شایلین جان خواهش میکنم اومدین الان نظرتون رو بگین بهمون راجع ب برادران 

بینی شما گوشتی بود؟!

دکتر برادران ۱۳ مرداد ۹۸ ۱۲ تومن من پروجکشنم زیاد بود ارتفاع بینیم هم از بغل زیاد بود پروجکشنم رو ...

سلام عزیزم شما الان با گذشت زمان راضی هستین از دکتر برادران ؟!بینیتون گوشتی بود؟

وای سلام عزیزم خوبی😍مماخت خوبه؟ من عاشق بینی تو شدم  خیلی وقته نمیای سایت عکس جدید بینی ت ...

سلام زهرا جان. ممنون شما خوبی؟

چرا گاهی میام سر میزنم‌.بینی ام از اون موقع تغییری نکرده فقط یه قسمت از استخون بینی ام برجسته شده که تو سه رخ معلومه. شرمنده ترجیح میدم دیگه اینجا عکس نذارم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810