2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست

دوستان اگر کسی درباره ی این دکترا اطلاعاتی داره ممنون میشم با من به اشتراک بزاره

دکتر نجات پور

دکتر علیرضا موحدی 

دکتر صادقی نژاد 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

سلام خانوما

بینی من خوش فرم و صاف هستش فقط باید کمی باریک بشه چون نوکش گوشتیه نظرتونو در مورد دکتر شهریار یحیوی میخواستم بدونم. پیجش عکس های فوق العاده ای داره ولی فکر کنم امسال 15تومن هزینه جراحی هستش

و اینکه چون ساکن زنجان هستم و امکان تحقیق حضوری ندارم میخوام بسنده کنم به این سایت و دوستم که عملشون خوب انجام شده بود البته بسیار طبیعی بود و من متوجه عملش نشدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمونه های سلطانی فر چطوری بود ؟ خرابکاری تو مطبش ندیدی ؟ من از یکی دو نفر اسم طاهریان و شنیدم و اطل ...

تو مطب سلطانی فر یه نمونه خیلی خوشگل دیدم که گف بینیش فقط قوز داشته

یه نسبتا خوب

دوتا ناراضی که میگفتن بینیشون بزرگترم شده که خب ورم بود ولی معلوم بود اونقدرا جمع نمیشه در کل بینیشون فک کنم گوشتی خوب درنمیاره

طاهریانو نه خرابکاری ندیدم ولی به کسی ام پیشنهاد نمیدم حتما خودتون برید مطب تحقیق کنید 

سلام من خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم بچه ها من اصلا مطب گردیو این داستانا رو نداشتم. اولین دکتر ...

سلام عزیزم خوب هستین؟ 

چقد میکشه ک وقت بدن واسه عمل؟ و هزینه چقد هست ؟

تو مطب سلطانی فر یه نمونه خیلی خوشگل دیدم که گف بینیش فقط قوز داشته یه نسبتا خوب دوتا ناراضی که می ...

اخه من از پیج سلطانی‌فر هم که نگاه میکنمم حتی از عکس‌هاش خیلی خوشم نمیاد منظورم مدل عمل کردنش نیست منظورم تمیز بودن و یه دست بودن بینیه، ولی تو عکس‌های طاهریان که همه رو یه شکل در نمیاره و این خوبه و تمیز عمل میکنه رو بینی ها تو رفتگی و اینا نبود حالا فوتوشاپ و چیزی رو کار ندارم، اینکه میگید به کسی پیشنهاد نمیکنم یکم دلسرد کنندس، البته گوشتی یکمم سخته اونجا تو مطب نمونه های استخوانیش خوشت نیومد؟ میشه بگی هزینه عملت چقدر شد؟🙏🏻🌸

من خودم پیش دکتر اصحاب یمین جراحی کردم
خیلی معروفه
.من تا حالا کسایی رو که دیدم عمل کردن چه خودمو دوستام که بینیمون استخونی و کم کار بوده چه گوشتی همه رو یه قیمت میگیره . یعنی دکتر پولکیه نیست

اخه من از پیج سلطانی‌فر هم که نگاه میکنمم حتی از عکس‌هاش خیلی خوشم نمیاد منظورم مدل عمل کردنش نیست م ...

پیشنهاد نمیکنم چون شاید ناراضی داشته باشه من ندیده باشم مسئولیت داره دیگه پیشنهاد کردن دکتر به کسی

هزینه قبل عید ۷تومن بود که منشیشون گفتن از اردیبهشت ۱۰ تومن میشه نمیدونم بالا برده یا نه

اخه من از پیج سلطانی‌فر هم که نگاه میکنمم حتی از عکس‌هاش خیلی خوشم نمیاد منظورم مدل عمل کردنش نیست م ...

چرا استخونیاش قشنگ بود

دفعه اول که رفتم مشاوره دوتا نمونه دیدم که خیلی ناز بود بینیاشون یع مشکلی ام که طاهریان داره سنش یکم بالاس شاید بعضیا ایراد بدونن من برام مسئله ای نبود اتفاقا گفتم باتجربس خوبه

سلام 

کسی با دکتر جلیلی منش یزد عمل کرده؟ 

من ۱۷ خرداد وقت معاینه دارم. پیج و نمونه کار داخل نت نداره. 

نمی‌دونم چیکار کنم؟ دو دلم. 

شوهرم چند تا نمونه کار ازش از نزدیک دیده اصرار داره که ازش وقت جراحی بگیرم. 

بینی م استخوانی است با نوک غضروفی، 

دلم یه بینی شیک و نیمه عروسکی و خوشگل میخواد. دلم میخواد تغییر کنم. 

نظرتون چیه؟ 

قبل و بعد عمل باید چه کارایی انجام بدم؟ 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 
من خودم پیش دکتر اصحاب یمین جراحی کردم خیلی معروفه .من تا حالا کسایی رو که دیدم عمل کردن چه خودم ...

کارش چطوره؟ میشه عکس بدی؟ 

منم انتخاب اولم دکتر اصحاب یمین بود. 

ولی شوهرم راضی نمیشه. میگه همه بینی ها رو میل هم در میاره و به فرم صورت نگاه نمیکنه. 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 
سلام  کسی با دکتر جلیلی منش یزد عمل کرده؟  من ۱۷ خرداد وقت معاینه دارم. پیج و نمونه کار ...

سلام

قبل از عمل که باید آزمایش خون بدین بعضی دکترا سی تی اسکن بینی هم میخوان. از چن روز قبل از عمل سعی کنین مصرف مایعات رو افزایش بدین، آب آناناس و کرفس( آب کرفس یه تنهایی طعم خوبی نداره بهتره با آب سیب مخلوط بشه) بخورین مصرف آناناس و کرفس باعث میشه بعد از عمل کمتر کبود بشین. روز عمل با خودتون دفترچه بیمه و برگه ازمایش خون و قاشق کوچیک و نوشیدنی ( ترجیح آبمیوه ی غیرترش) ببرین و  بلوز دکمه دار بپوشین

بعد از عمل تا یکی دو ماه حتما دو تا بالشت زیر سرتون بذارین و به پشت بخوابین. مصرف نمک و ترشی  رو تا حد امکان کم کنید. غذای تند نخورید. تا چن هفته وسیله سنگین بلند نکنین. برای کاهش ورم چای بابونه بنوشید🌸  تو صفحه ۲۸۰۶ شایلین جون مفصل تر توضیح دادن.

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

[QUOTE=138979597]تو مطب سلطانی فر یه نمونه خیلی خوشگل دیدم که گف بینیش فقط قوز داشته یه نسبتا خوب دوتا ناراضی که می ...[/QUO

مرسی عزیزم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام دوست عزیز اولا معرفی کردن یک دکتر بار مسئولیت داره. خوشبختانه بجز موارد معدود ؛ در این تاپیک ت ...

شایلین جان دکتر سامی پروجکشن بینی رو کم میکنه؟ من برای ترمیم میخوام برم پیشش

2810