2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام در مورد دکتر عبدالحسین جهانیان و محمدحسین طاهریان کسی نظری نداره؟نمونه کاری دیده باشه؟

سلام 

من با طاهریان عمل کردم تازه سه ماهه

از صددرصد هفتاد درصد راضی ام البته من گوشتی بودم بااین حال که ورم داره ولی الانشم کوچیک شده بینیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من پاشدم اومدم تا رشت رفتم پیش دکتر سودمند ، از ظاهر عملاشون خوشم میومد تحقیق هم از اینستاگرام عملیهاشون کردم بجز یک نفر که مشکل تقارن خیلی کم داشت و هفتاد درصد راضی بود همه خیلی راضی بودند با سی نفری حرف زدم، تو مطبم چند نفر با پانسمان بودند راضی بودند کبودی هم کم داشتن  

گفتن رینوپلاستیو حدود ده تومن که البته من ترمیمم بیشتر میشه هنوز معلوم نیست چقدر تا عکسام حاضر بشه

مشاوره ویزیت داشت ولی خوب وقت گذاشتن و اونجور که فهمیدم دکتر هرکسیو عمل نمیکنه اونایی که بدون خوب درمیاد انتخاب میکنه 

اواخر خرداد وقت عمل گرفتم دعا کنید که خوب بشه عکس قبلو بعدمو براتون میزارم حتما 

کلا طی تحقیقاتم دکترهای گیلان انگار خیلی خوبن و همه راضین 

سلام بچه ها  میتونم خواهش کنم به من بگید وسیله هایی که لازمه قبل از عمل بخرم چیه؟ چیا بخورم ب ...

ب  سلامتی وقت عملتون کی شد عزیزم؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام  من با طاهریان عمل کردم تازه سه ماهه از صددرصد هفتاد درصد راضی ام البته من گوشتی بودم با ...

سلام عزیزم، شما قبلش مطب بقیه پزشک ها هم رفته بودید؟یا اینکه اطرافیانتون دیده بودید کارهای دکتر طاهریان رو بعد چندسال، میشه بپرسم دلیل اصلی انتخابتون چی بود؟و اینکه چرا الان ۷۰درصد راضی‌ای بیشتر نه؟ من بینیم استخونیه یکم افتادگی داره

من بین این دکترا سجادیان رو میشناسم که خودم عمل کردم باهاش، دکتر کم ریسکیه، کارش تو بینی گوشتی بنظرم ...

اندازه بینیتون کم شده؟ترمیم قبول میکنن؟هزینه رو لطف میکنید بگید؟ممنونم

سلام عزیزم، شما قبلش مطب بقیه پزشک ها هم رفته بودید؟یا اینکه اطرافیانتون دیده بودید کارهای دکتر طاهر ...

من قبلش فقط مطب سلطانی فر رفتم که کلا ناامیدم کرد گفت تغییر نمیکنه بینیت فوقش ۲۰درصد ولی طاهریان گفت ۴۰درصد تغییر میکنه تو مطبشم نمونه هاش از کارای سلطانی فر بهتر بود تو اطرافیانمم اره کسی بود عمل کرده بود باهاش خیلی بینی طبیعی و کوچولو قشنگی داشت دیگه منم سختگیر نبودم عمل کردم باهاش الان ی طرف بینیم ورمش بیشتره یکم نامتقارن نشون میده نوک بینی هنوز ورم داره با این حال همه میگن قشنگ شده بعدم بینی من مث استخونیا صدرصد نمیشد بخاطر این میگم ۷۰درصد راضیم

اهااان راسی کبودیو ورمم خیلی زیاد بود افتضاح بودم تا دو سه هفته(مدل بینی ها ک درمیاره خیلی شبیه عکسای پیجشه)

ترمیم هم میکنه؟.من به بار عمل کردم ولی هنوز خیلی بزرگه و گوشتی با بوست ضخیم.هزینه عمل رو میدونید؟

۱۱تومن،ترمیمم میکنه و کلا کارش طبیعیه.

من نمونه ترمیم ندیدم چون کلا سایت و اینستا نداره،میتونی بری مطبش ببینی کلنیک شیخ بهایی

سلامت باشی عزیزم چون.من عجله داشتم قرار شد اولین کنسلی رو با من اوکی کنن منتظرم.هر لحظه باهام تماس ب ...

ااا چه باحال ب سلامتییی😁

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بچه ها من پاشدم اومدم تا رشت رفتم پیش دکتر سودمند ، از ظاهر عملاشون خوشم میومد تحقیق هم از اینستاگرا ...

عزیزم انشالا عمل خیلی خوبی داشته باشی و همون بینی بشه که خودت دوس داری

حتما تیجه عملتو برامون بزار 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
من قبلش فقط مطب سلطانی فر رفتم که کلا ناامیدم کرد گفت تغییر نمیکنه بینیت فوقش ۲۰درصد ولی طاهریان گفت ...

نمونه های سلطانی فر چطوری بود ؟ خرابکاری تو مطبش ندیدی ؟

من از یکی دو نفر اسم طاهریان و شنیدم و اطلاعاتی درباره کارش ندارم 

بعد عمل تو مطب نمونه ی بدی ندیدی ؟ 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810