2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

خب من فهمیدم که شایلین با برادران عمل کرده..😅

خب من سلیقم سبک کار دکتر حمیدرضا نوریه.که شایلین جان روش خط قرمز کشیده.بچه ها من بینیم کم کاره.از نیم رخ ی قوز ۴ ۵ میلیمتری میخوام برداشته بشه و از تمام نوکش و پره ها ی مقدار جمع و جور شه.دکتری تو سبک دکتر نوری میشناسید بهم معرفی کنید که کم ریسک باشه برم مطب گردی؟

با دکتر نوری مشاوره انلاین کردم گفت کیفیت پوست و آناتومی بینیت خوبه و نتیجه خیلی خوبه.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سلام دوستان من تمروز رفتم مطب دکتر سجادیان امروز خیلی سرحال وخوش اخلاق بودن😁 من قرارعملمو باهاشو ...

به سلامتی عزیزم.بینیتون گوشتیه شما؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری باید بخونم.؟من تازه ولردم اسلا با فضای اینجا آشنا نیستم.شماره صفحه خاصی اگه هست نظرشون این کار ...

یکی از پست های شایلیین رو پیدا کنید و روی اسم کاربریش بزنید

شماره همه صفحاتی که از مطب گردی هاشون نوشتن رو گذاشتن

برید به قسمت شماره صفحات تاپیک و شماره صفحه مورد نظر رو سرچ کنید

سلام دوست عزیز پزشکانی که اینجا مطرح میشن اکثرا متخصص گوش و حلق و بینی هستند و غیر از این  تخصص ...

عزیزم متخصص حلق و بینی هستن دیگه اتفاقا تو خود گوگلم که به دکترا امتیاز میدن ۵ از ۵ گرفتن، تا جایی هم که سرچ کردم همه راضی بودن یک موردم ناراضی ندیدم تعجم از همینه ولی مدل هاشون رو که میبینم تو فیلم به نظرم خیلی سربالاس میخواستم ببینم کسی رفته مطبشون، من شاغلم میخوام باید یکم محدوده دکترایی که میرم رو کم کنم که برسم 

عزیزم متخصص حلق و بینی هستن دیگه اتفاقا تو خود گوگلم که به دکترا امتیاز میدن ۵ از ۵ گرفتن، تا جایی ه ...

عزیزم برای تخصص پزشکان تو سایت نظام پزشکی کشور اطلاعات هر پزشکی رو سرچ کنید تخصصشون رو ببینید، تخصصشون جراحی دهان، فک و صورت هست

عزیزم متخصص حلق و بینی هستن دیگه اتفاقا تو خود گوگلم که به دکترا امتیاز میدن ۵ از ۵ گرفتن، تا جایی ه ...

خیلی از دکترا ناشناسن 

حالا شما اگه میتونی برو اطلاعات کسب کنید برای بقیه دوستان بزارید 

شما از کجا میشناسید نمونه دیدید؟

شاید مطلب شما بدرد کسی بخوره همیشه اولینی باید باشه 

دکتر سجادیان

کسی راجب دکتر غلامرضا احمدی اطلاعات داره؟ من خودم یه سری کار دیدم ازش ولی بعضی کاراش معمولی و بعضیام زشت، ولی چون هزینش خوبه و شنیدم دکتر کم ریسکیه، از طرفی زود وقت عمل میده دوس دارم باهاش عمل کنم، بینیم از نظر خودم بسیار پر کاره 

عزیزم برای تخصص پزشکان تو سایت نظام پزشکی کشور اطلاعات هر پزشکی رو سرچ کنید تخصصشون رو ببینید، تخصصش ...

آهان مرسی اینو نمیدونستم، دیدم نوشتن متخصص بینی و فک دیگه بیشتر سرچ نکردم

خیلی از دکترا ناشناسن  حالا شما اگه میتونی برو اطلاعات کسب کنید برای بقیه دوستان بزارید  ...

والا من بخوام کامل بگم، اینجوری بود که: تو نت که سرچ میکردم دیدم اسمشو کنار کمال هادی و دکتر طاهریان اینا نوشتن ولی اصلا نه تبلیغی جایی براشون میکنن این بازاریاب‌ها و... و بقیه دکترایی هم که تو اون ردیف بودند همه ۱۰تا ۱۶بود رنج قیمتیشون،اینو پرسیدم هم هزینش کمتر بود هم اینکه پیجشو دیدم عکس نداشته بگم فوتوشاپه همش فیلمه، یکی هم اینکه منشیش خیلی خوش برخورد بود من واتس اپ صحبت کردم،چون شنیده بودم کسایی که حضوری میرن خیلی هارو رد میکنه میگه بینیت مشکل نداره نمیخواد عمل کنی من دوباره رفتم سوال کردم که من بینیم خیلی مشکل نداره عمل میکنید؟گفت واتس اپ عکس بفرست خلاصه خیلی خوب مشاوره داد و گفت هروقتم خواستی ۲ شنبه ۴شنبه بدون وقت بیا که مریضا رو هم ببینی باهاشون صحبت کنی اگه خواستی در خدمتت باشیم، خلاصه من این نکات خوب اخلاقی اینارو دیدم اینکه یکی بینیش خوب باشه بخاطر پول عمل نمیکنه و اینکه اعتماد به نفسشون خوبه مریضاشونو قایم نمیکنن،و اینکه هرچی میگردم زیاد دربارشون صحبت نشده هر کی هم صحبتی کرده مثبت و راضی بوده،خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و اصن ندیده یه جورایی انگار تصمیم گرفتم😂🤦‍♀️میترسم برم حضوری تصوراتم نابودشه چون من فانتزی، نیمه فانتزی میخوام، یا برعکس برم بدون اینکه بقیه دکترارو دیده باشم زود تصمیم بگیرم عمل کنم چیزی که خودم میخوام نشه.بخاطر همین میخوام نظر بقیه رو بدونم🙏🏻❤

سلام شایلین جان.ما عاشق عکسا و لایوهای بعد از عمل دکتر نوری شدم.و تصمیم گرفته بودم که پیش ایشون عمل ...

منم به شدت دوست دارم با دکتر نوری عمل کنم کاش اگر ناراضی داره لطف کنن علتشو بگن

و الان انتخابم‌بین میلانی و نوریه راحب هر کدوم اگر چیزی میدونین خوشحال میشم بفرمایین🌸 

2810