2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست
نادریانو دیدم البته اکثرا طبیعی اما نیمه فانتزی هم داره تهرانی رشتو دیدم که فوق العاده است کارش هم ...

از عمل پلك راضي هستن؟ 

من نظرم رو باب شريف بود اما ايشون هم ناراضي داره

تاپيك جراحي چشم هم كلا تبليغ رحيمي و رجبي هست و ٩٠٪؜ كامنت ها از طرف بازارياب ها نوشته شده

سلام من خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم بچه ها من اصلا مطب گردیو این داستانا رو نداشتم.

اولین دکتری که انتخاب کردم رفتم پیشش الانم وقت عمل دارم ۱۶ روز دیگه که اسم دکترم هم مهرداد نادریان هستش

ولی وقتی اینجارو دیدم همه چقدر تحقیق می کنن یکم استرس گرفتم کسی هست که با دکتر نادریان عمل کرده باشه و نظرش رو بگه ممنون میشم.

آها راستی من با طبیعی بودن و اینکه معلوم نشه عمل کردی مشکلی ندارم فقط اینکه خراب نشه و مشکل تنفسی پیدا نکنم پیشاپیش مرسی کلی💋💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم بچه ها من اصلا مطب گردیو این داستانا رو نداشتم. اولین دکتر ...

سلام دوست عزیز، من تا جایی که اطلاع دارم نادریان خرابکاری نداره و بینی ها رو طبیعی عمل میکنه، باز هم تو این فرصت تشریف ببرید مطبشون یکم نمونه هارو ببینید، امیدوارم بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی دارن کمک کنن

سرمست .محسن زارعی.مرتضی جعفری ‌ایلخانی حق پناه اگه تهران باشه عطاریان جهادی احمدرضا رجائی امیر سجادی ...

من بین این دکترا سجادیان رو میشناسم که خودم عمل کردم باهاش، دکتر کم ریسکیه، کارش تو بینی گوشتی بنظرم خوبه، اما تو استخوانی گزینه های بهترم هست بنظرم، بینی منم گوشتی بود 

بچه ها میشه لطفا جواب منو بدین من راجب این سه دکار میخان ببینم خرابکاری دارن مشکل تنفسی و اینا یا ن

عبدل زاده

حسین رسول پناه

علی اصغر شیرازی

لطفاجواب بدین خواهش میکنم

مامان دوقلو ها
سلام دوست عزیز، من تا جایی که اطلاع دارم نادریان خرابکاری نداره و بینی ها رو طبیعی عمل میکنه، باز هم ...

سلام عزیزم مرسی از راهنماییتون بخوام برم ببینم باید باز وقت بگیرم؟شما کسی‌ رو نمی شناسید که با نادریان عمل کرده باشه؟

سلام عزیزم مرسی از راهنماییتون بخوام برم ببینم باید باز وقت بگیرم؟شما کسی‌ رو نمی شناسید که با نادری ...

نمیدونم عزیزم شاید برای کرونا اجازه ندن اما منطقیش اینه که بتونین برین تو مطب بشینین و نمونه هارو ببینین، تماس بگیرین بگین که من مشاوره شدم و وقت عمل دارم میتونم بیام نمونه هارو ببینم تو مطب، که اگه اجازه ندادن زیاد منطقی نیست، من کسی رو نمیشناسم عمل کرده باشه از نزدیکانم، فقط الناز گلرخ که وقتی ایران بود سالنش میرفتم میدیدمش خیلی خوب بود بینیش، خودش میگفت بینیم بزرگ و گوشتی بود اما فکر نکنم بزرگ بوده زیاد، مطب رفتن و نمونه دیدن بهترین کار هست، زیاد به شنیده ها بسنده نکنین  

نمیدونم عزیزم شاید برای کرونا اجازه ندن اما منطقیش اینه که بتونین برین تو مطب بشینین و نمونه هارو بب ...

حتما تماس میگیرم مرسی از راهنماییتون من بینیم اصلا گوشتی نیست پوستش هم نازکه ولی خب قوز داره فقط می خوام اون برداشته بشه بازم مرسی یه عالمه از راهنماییتون 😍😍😍

دوستان من بینیم یه قوز داره نوک بینیم کمی افتادست میخوام این دو مورد از بینی ام اصلاح بشه دکترایی که عمل بینی طبیعی رو خوب  انجام میدن رو میشه معرفی کنید ؟واینکه قیمتشون بین ۱۰ تا ۱۵ باشه

بچه ها میشه لطفا جواب منو بدین من راجب این سه دکار میخان ببینم خرابکاری دارن مشکل تنفسی و اینا یا ن ...

من دوتا اولیو نمیشناسم اما شیرازی که میگن دکتر خوبیه و هزینه هاشم بالاس البته من قیمت ترمیم رو میدونم باز تو پیجش نگا کنین و برید حضوری مطبش 

2810