2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015359 بازدید | 66526 پست
شایلین جان  بیشتر مطب گردی هاتو خوندم.و فهمیدم که با دکتر برادران عمل کردی.من نزدیک دو ساله که ...

سلام دکتر ثابتی هم حذف کن من دانشجوش بودم خیلییی ناراضی داره 

دانشجو نادریانم بودم کارش خوبه اما تغییر آنچنانی نمیکنی اگه مدل دار بخوای به دردت نمیخوره 

خودمم باید ترمیمی انجام بدم نمیدونم پیش کی بین برادرانو رجایی و جهادی و سودمند  موندم اگر ازشون اطلاعاتی دارید ممنون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دکتر ثابتی هم حذف کن من دانشجوش بودم خیلییی ناراضی داره  دانشجو نادریانم بودم کارش خوبه ا ...

من از طریق اینستا با دکتر جهادی حرف زدم گفتن میتونن ترمیم کنن وهزینشم بین ۱۲ تا ۱۵ هستش و گف برا بینیم غضروف گوشمو لازم داره 

ببین واقعا الان برای قضاوت زوده من فردا هفت ماهه میشم نوک بینیم بشدت ورم داره و شبیه دلقک آگوست شد ...

عزیزم من یک سوال دارم

من سال ۸۴ پیش دکتر دینی بینیمو عمل کردم اونموقع راضی بودم چهار سال قبل خواهرمو فرستادم پیششون ترمیمی فعلا که خوبه بینیش

اما مال خودم چندسال پیش شکست الان هم کجه هم نوکش داغون نمیدونم بخاطر دکتر یا شکستگی الانم موندم برم پیش خودش ترمیم یا شخص دیگه ؟ 

سلام دوستان دکتر یحیوی گفتن که عمل جراحی بینی با هزینه بیمارستان ۱۷ ملیون تومنه ایشون جزعه گزینه ها ...

زهرا جون از يحيوي نمونه ي جديد ديدين؟ 

من چند سال پيش مطبشون رفتم بعضي كارها خيلي قشنگ بود بعضي ها هم نه 

اينجا هم چون ناراضي داشت حذف كردم

سلام دکتر ثابتی هم حذف کن من دانشجوش بودم خیلییی ناراضی داره  دانشجو نادریانم بودم کارش خوبه ا ...

پريسان جون از جراحاي نيمه فانتزي شما كار چه افرادي رو از نزديك ديدي؟ 

سرمست .محسن زارعی.مرتضی جعفری ‌ایلخانی حق پناه اگه تهران باشه عطاریان جهادی احمدرضا رجائی امیر سجادیان مهران منصوری فربود کلانتری

دوستان درمورد این دکترا اگه کسی ناراضی دیده یا خرابکاری لطفا بگین  

زهرا جون از يحيوي نمونه ي جديد ديدين؟  من چند سال پيش مطبشون رفتم بعضي كارها خيلي قشنگ بود بعض ...

من میپسندم اکثر جراحی هایی که ایشون انجام میدن زیبا هستن ولی خب ایشون هم مثل همه دکتر ها ممکنه ناراضی داشته باشن من تو یه تاپیک دیگه یه ناراضی جدی از ایشون دیدم و دودل شدم و اینکه هزینه شون از نظر من بالا بود به همین خاطر از لیستم حذف کردم ایشونو

ناراضی جدی برای سال ۹۳ بود و من مورد جدید که ناراضی باشه اصلا ندید

با این وجود ایشون رو به کسی پیشنهاد نمیدم 

شما از جهاندیده و خازنی اطلاعی دارید؟ من چنتا دکترو پیدا کردم عکسمو فرستادم چون هم میخاستم بینیم نی ...

نجفی ک افتضاحه دوستم عمل کرده منک اصلاااا خوشم نیومد اصلااا شاکی هم زیاد داره!!خازنی و جهاندیده فعلا در حد تحقیق مجازی اوکی بودن من حتی از جهاندیده مریض۳سال پیششم پیدا کردم بینیش خیلی خوب بود دوستدارم کاراشو کلا!!!خازنی طبیعی عمل میکنه میترسم پشیمون بشم راستش دو دلم خودم!! جهاندیده نیمه فانتزی طبیعی!!محمد خانی هم یکم گردن میگیره ۹تا۱۲هزینه اشه ولی بنظرم دکترخوبیه بینی های گوشتی رو خوب جمع میکنه تاالان ک ناراضی ازش ندیدم 

سرمست .محسن زارعی.مرتضی جعفری ‌ایلخانی حق پناه اگه تهران باشه عطاریان جهادی احمدرضا رجائی امیر سجادی ...

کلانتری یادم نیست هرمز کلانتری بود یا نه ولی جز پر ریسک ها بود  سجادیان هم ریسکیایلخانی هم زیاد شنیدم ک بده مهران منصدری اگر اشتباه نکنم کم ریسک بود 

ولی حتما مطبی گردی بکن اینجوری نمیشه اعتماد کرد

نادریانو دیدم البته اکثرا طبیعی اما نیمه فانتزی هم داره

تهرانی رشتو دیدم که فوق العاده است کارش هم طاهر هم تنفس اما متاسفانه ترمیم نمیکنه

خالقی هم دیدم مامانم پیشش جراحی پلک کرد که افتضاح بود از بینیهاشم خوشم نیمد سه بار مطب رفتم با مامان

دکتر دینی هم که مال خودم بوده خوبه اما مال من کج شد ولی خواهرمو خالمو چندتا دوستای مدرسم رفتن پیشش خوب مونده 

دکتر عابدین هم نصف نرسهای بیمارستانمونو عمل کرد حدود چهارسال قبل الان همشون راضین اما بین نیمه فانتزی و طبیعی

من از عکسای برادرانو سودمند خیلی خوشم میاد نمیدونم چه کنم 😔

دکتر عابدین هم نصف نرسهای بیمارستانمونو عمل کرد حدود چهارسال قبل الان همشون راضین اما بین نیمه فانتز ...

منم قبلا كارهاي دكتر برادران رو دوست داشتم اما احساس ميكنم حالت لب بالا خيلي كشيده ميشه و چهره رو تغيير ميده

از بيمارهاي اينستا هم سوال كردم اكثرا ميگفتن تزريق داشتن اما يكي دو نفر هم گفتن نه قرص خورديم نه تزريق داشتيم

و خيلي مردد هستم  

2810