2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست
مال منم تقریبا ۵ سال شده به طور جدی سه،چهار  سال دنبال دکتر خوب هستم دیگه کی وقت اش می خواد بشه ...

😁😁😁😁

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی ،منظورم این نیست که لفتش بدی ولی عجله ای و بدون اطمینان انجامش نده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم اگه جراح هر دکتری میخواد باشه چه معروف چه غیر معروف، واسه بیماراشون مشکل تنفسی بوجود بیارن کام ...

من یه نجات حسینی میشناسم یه نجات پور

نجات پور شنیدم کارشون خوبه و یکی که میشناسم 4 بار مطبش رفت و میگفت نمونه های خوب داشت و متوسط

فقط 4 مورد کجی تیغه دیده بودن اونم به دلیل انحراف خودشون بود  و خودشونم راضی بودن

من نجات پور جز گزینه هایی هست که بدم نمیاد بررسیش کنم

نجات حسینی هم اطلاعاتی ندارم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
بچه ها شما حاضرین تو این کرونا جراحی بشین 😕 واقعا دودلم  اخه کوفتی معلومم نیست کی تموم می ...

من تا پایان تیر ماه صبر میکنم 

اونم چون دیگه خسته شدم و اگر عمل نکنم مطمئنن کلافه میشم 

کرونا هم ویروسی نیست که این راحتیابره مگر اینکه واکسن یا داروش کشف بشه 

اگر خیللی اذیت نمیشی با بینیت بهتره صبرکنی 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام نظرتون راجب بینی های استتخونی و کم کار چی هس؟ بنظرتون نادریان اینجور بینی هارو چطور در میاره؟

دکتر نادریان به نظر دکتر کم ریسکی هستن و من ازشون مشکل تنفسی نشنیدم 

ولی انتخاب خود من نیستن و دیدم کسایی که عمل کردن و از مدل ناراضی بودن یا قوز استخونی در اوردن و وتوش تو کارشون هم زیاده

با توجه به هزینه ای هم که میگیرن من ترجیح میدم باهاشون عمل نکنم

pariesly جان نمیگم که عمل نکن.الانم که مشخص شد روحیت حساسه و کلی میترسی از بد شدن من دکترای زیادی رو ...

سلام عزیزم خوب هستید شما پیش امیرحسین محمدی مفرد جراحی کردید واقعا راضی هستید الان؟؟؟لطفا کمکم کنید.سردرگمم از دیت این دکتراااا

بچه ها نظرتون راجب دکتر ابیانه چیه؟

من بالای بینیم یه قوز خیلی کوچیک داره ولی پایین بینیم یه کم پهنه و نوک بینیم ضخیمه و برام مهمه اصلاح بشه بنظرتون ابیانه برام گزینه ی خوبی باشه؟میتونه نوک بینی و جمع کنه و خوش فرم دربیاره؟

من هم دارم تحقیق میکنم، دکتر عالیان اصلا ناراضی ندیدم...اما دکتر ابراهیمی ناراضی دیدم حتی یه بیمار ع ...

تو این مدت فقط دکتر جهاندیده خیلی کاراش به دلم نشسته تاالانم ناراضی ندیدم ازش ولی باید حظوری برم لز بین اون همه دکتری ک تو لیستم بود فقط محمد خانی و جهاندیده مونده

من هم دارم تحقیق میکنم، دکتر عالیان اصلا ناراضی ندیدم...اما دکتر ابراهیمی ناراضی دیدم حتی یه بیمار ع ...

سلام عزیزم اگه منظورت علیرصا عالیانه دختر عمه من پیشش عمل کرده بینیش عالی شده ولی بعد یه مدت غضروفای بینیش زد بیرون ولی باز رف و دکتر بینیشو درست کرد من بینیم شکستگی داشت و دکتر برام چهار سال پیش جا انداخت قبلا مطبش تو ابهر زنجان بود تازگیا رفته کرج دکتر خوبیه ولی ریسکیه یکی از همکاراش میگف یا بینی خیلی خوب میشه یا خیلی افتضاح بنظرم بیشتر تحقیق کن دربارش🧡

مامان دوقلو ها

سلام دوستان من اصفهانم و میخوام عمل کنم و هیچ آشنایی با دکترا ندارم تاپیکی مخصوص دکترای اصفهان نیس؟

اخه من ۳۰۰۰ تا صفحه رو چجوری بخونم😫تازه بیشترشم ماله تهرانه کمکم کنید لطفا

بچه ها دکتر علی جاودانی رو میشناسین؟ جزعه لیست خرابکارا که نبود نگاه کردم

بینی اون دختره گلنوش تو اینستا رو خیلی خوب دراورده نظرتون راجبش چیه

من مدل بینی های دکتر ابیانه رو خیلی میپسندیدم اما از لیست من تا اطلاع ثانوی خط خوردن😁اونم بخاطر اینکه فقط جراحی بینی انجام میدن و کنارش جراحی دیگه ای انجام نمیدن

من خیلی اسرار کردم اما منشی گفت که دکتر کار دیگه ای انجام نمیده واسه همینم من از لیستم فعلا خطش زدم و دنبال یه جراح دیگه هستم

بازم تحقیق میکنم و میام نتیجه رو بهتون میگم انشاالله وقتی هم که عمل کردم عکس قبل و بعد عملم رو میزارم تا بقیه کاربر ها هم بتونن استفاده کنن و تو انتخابشون دقت کنن

فعلا که تو این شرایط کرونا مامانم اجازه نمیده عمل کنم😂

2810