2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015368 بازدید | 66527 پست
ممنونم از چه نظر ؟!شما با کی عمل کردین ؟!

بله میگن حسنانی خرابکاری زیاد داره و مسئولیت پذیرم نیستن 

من توی پیج ک دکترای خرابکارو معرفی میکنن اسمشونو دیدم

دکتر سجادیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میگن حسنانی خرابکاری زیاد داره و مسئولیت پذیرم نیستن  من توی پیج ک دکترای خرابکارو معرفی م ...

میشه پیجشو بذارین؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
رفتم دیدم شما با ابیانه عمل کردین هزینتون چقدر شد!؟راضی هستیتن؟! بین ابیانه و سجادی و محبی کدومو به ...

درمورد حسنانی میگم خوب نیس چون ناراضی زیاد داره‌. من از دکتر سجادیان اطلاعی ندارم ولی محبی چون تعداد عملهاش در روز زیاد شده میگن خرابکاره. ابیانه هم خرابکاری داره ولی من فعلا تقریبا از فرم بینیم راضی‌ام

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
طبیعیه

من الان عکسای شما رو دیدیم بینی تون خیلی خوب شده ،فکرکنم نظرم عوض شد صبر کنم با ابیانه عمل کنم بهتره 😭😭😭😭😭😭

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
من الان عکسای شما رو دیدیم بینی تون خیلی خوب شده ،فکرکنم نظرم عوض شد صبر کنم با ابیانه عمل کنم بهتره ...

سلام دوست عزیز یه پیشنهاد دارم وقتی این قدر سردرگمی برای عمل تصمیم نگیر تا اون اطمینان قلبی رو پیدا نکردی عمل نکن.

سلام دوست عزیز یه پیشنهاد دارم وقتی این قدر سردرگمی برای عمل تصمیم نگیر تا اون اطمینان قلبی رو پیدا ...

فکر نکنم من تا آخر عمرم به این اطمینان قلبی برسم

راستش الان  در شرایط بدی قرار گرفتم چون امتحاناتم نزدیکه نگران اون هستم  به خودم میگم مهم نیست مگه مجبوری  خب تابستون با یه دکتر دیگه عمل میکنم ،از طرفی دکتر محبی رو کنسل کنم فکر کنم دوباره یه شش ماه حداقل باید صبر کنم، دیگه امکان اینکه با ایشون تو تابستون عمل کنم نیست،زندگی چقدر سخته😭😭😭😭

من الان عکسای شما رو دیدیم بینی تون خیلی خوب شده ،فکرکنم نظرم عوض شد صبر کنم با ابیانه عمل کنم بهتره ...

خیلی ممنون. عزیزم انقدر عجولانه تصمیم نگیرین اولا که بینی من گوشتی بود و یکی دو سال طول میکشه فرم واقعیش معلوم بشه و ورما کامل بخوابه بعدم من یک نمونه از هزاران نمونه ی دکتر ابیانه ام شاید از بقیه نمونه ها خوشتون نیاد.

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
به من تو اینستا پیام بدید براتون بفرستم elmira.hkm

ندارم اینستا متاسفانه ممنونم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
فکر نکنم من تا آخر عمرم به این اطمینان قلبی برسم راستش الان  در شرایط بدی قرار گرفتم چون امتحا ...

به نظرم وقت زمان مناسبش برسه اون حس هم می یاد سراغت من خودم ۶ سال طول کشید 😁😁😁تا به اون حس رسیدم الانم خدا رو شکر می کنم که عجله نکردم چون دکتری که من باهاش عمل کردم هنوز اون موقع جراحی نمی کردم.من اگر عجله می کردم با جو تاپیک جراحی بینی ۱ تو همین نی نی سایت،با مجلسی عمل کرده بودم.ولی خب صبر کردم و با دکتری عمل کردم که اکثر کاراش دقیقا مطابق سلیقه م بود.

سلام دوست عزیز یه پیشنهاد دارم وقتی این قدر سردرگمی برای عمل تصمیم نگیر تا اون اطمینان قلبی رو پیدا ...

دقیقا حق با ایشونه، من از ۵، ۶ سال پیش که خواهرم عمل کرد هی میخواستم عمل کنم،  به هر بهانه ای پشیمون میشدم، اما یهو تو بهمن در عرض ۲ هفته مصمم شدم و هرچی اطرافیانم سعی داشتن منصرفم کنن گفتم حتما عمل میکنم و کردم و خداروشکر تا الان راضی ام،

خیلی ممنون. عزیزم انقدر عجولانه تصمیم نگیرین اولا که بینی من گوشتی بود و یکی دو سال طول میکشه فرم وا ...

کاملا درست میگید ،دیگه واقعا گیج شدم بعد از چندسال گشتن وتحقیق به هیج جا نرسیدم😭😭😭

به نظرم وقت زمان مناسبش برسه اون حس هم می یاد سراغت من خودم ۶ سال طول کشید 😁😁😁تا به اون حس رسیدم ...

مال منم تقریبا ۵ سال شده به طور جدی سه،چهار  سال دنبال دکتر خوب هستم دیگه کی وقت اش می خواد بشه وقتی که موهای سرم سفید شد😭😭😭

2810