2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015359 بازدید | 66526 پست
سلام عزیزم من قبلا مشاوره پیششون رفته بودم بعد ماه رمضون میرم ک امید بخدا قطعی کنم باهاشون😊

به امید خدا🙏🏻🙏🏻

من چهارشنبه باهاشون مشاوره دارم 

کاشکی کرونا نبود منم امسال عمل میکردم تموم میشد میرفت حقیقتش از کرونا میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر سامان بیماراش مشکل تنفسی دارن؟ 

تو پیج اینستا یه مدل خراکاری بد ازشون دیدم که واقعا بینی تخریب شده بود

میگن ناراضی هاش جدیدا زیاد شده وللی هیچ اطلاعاتی ازشون ندارم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
آتنا جون دکتر احمدی پیجی چیزی دارن که بشه کاراشونو دید و سبکشون دستمون بیاد بعد بریم مطب و حضوری؟ و ...

عزیزم پیجی ندارن بهتره به مطبش سر بزنی 

بکشون طبیعیه

من اصلا به کسی پیشنهاد نمیدم چون خودم ناراضی ازش دیدم 

شایدبا توجه به هزینه ای که من قصد دارن بکنم برای من مناسب باشه ولی برا بینی دیگه مناسب نباشه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
تو پیج اینستا یه مدل خراکاری بد ازشون دیدم که واقعا بینی تخریب شده بود میگن ناراضی هاش جدیدا زیاد ش ...

بنظرم اگه جراح هر دکتری میخواد باشه چه معروف چه غیر معروف، واسه بیماراشون مشکل تنفسی بوجود بیارن کامل بایستی خط قرمز کشید

خیلی خوب میشد اونایی که تجربه بیشتر مطبگردی دارند یه لیست اولیه از جراحان بینی پرکار میذاشتند تا همینجا یه نظرسنجیم بشه.

شما دکتر نجاتیو میشناسید؟  یکی امروز بهم معرفی کرد میگه پیج اینام نداره. البته به گفته خودش نجاتپورم هم داریم. البته از آشناهاش بود یخرده بهش شک کردم.

بچه ها شما حاضرین تو این کرونا جراحی بشین 😕

واقعا دودلم 

اخه کوفتی معلومم نیست کی تموم میشه 😔

من اگه الان نتونم عمل کنم باید یه سال دیگه صبر کنم چون تو پاییزو زمستون دیگه نمیتونم

خیلی بستگی به روحیات آدمها داره بخصوص در یکسال اول که هرروز بینی ایراداتی داره و درحال شکل گیری هست ...

شایلین جان اکثر آدمها تو اگرها هستند پس منصرف شیم یعنی 

چند درصد احتمال داره زشت تر بشیم 

مرسی عزیز دلم واقعا کمک بزرگی کردی بهم ❤❤❤ فعلا بین دکتر عالیان و حمید رضا ابراهیمی موندم چون میگن ...

من هم دارم تحقیق میکنم، دکتر عالیان اصلا ناراضی ندیدم...اما دکتر ابراهیمی ناراضی دیدم حتی یه بیمار عکسش رو برام فرستاد بینش هم کج شده بود یه یه سوراخش بسته تر البته تازه عمل کرده بودن شاید مشکل از چسب زدنش بود نمیدونم

دکتر نادریان  : اوایل تیرماه بود گکه نوبت گرفتم و خلاصه رفتم مطبشون ساعت 5 نوبت داشتم ولی ...

سلام نظرتون راجب بینی های استتخونی و کم کار چی هس؟ بنظرتون نادریان اینجور بینی هارو چطور در میاره؟

ببخشید من دکتر نادریان رو انتخاب کردم. مطب گردی بقیه دکترا نرفتم.نظرتون چیه در مورد دکتر نادریان؟ هز ...

شما تو مطب دکتر نادریان رفتین؟ بیمارا رو از نزدیک دیدید چطور بودن؟ آخه من از شیرازم انتخابم هم همین دکتره و برا مطب گردی نمیتونم برم... بینی استخونی و کم کاری دارم  شما که کارای دکتر نادریان رو دیدید نظرتون چیه؟ 

2810