2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام عزيزم  شما مطب دكتر رجايي بودين نمونه هايي كه ديدين چطور بود؟ يكم از نمونه ها تعريف ميكني ...

یه خانمی بود فکر کنم گفتن سال ۹۰ عمل کردن با عکسایی که تو پیج دکتر رجایی دیدم متفاوت بود تقریبا نیمه فانتزی بود ،من بخاطر شرایط این روزا جلو نرفتم تا عکس قبل از عمل اش رو ببینم، یه خانمی بود تازه اومده بود چسب اش رو عوض کنه من لحظه آخر دیدیمش و ماسک زده بودن

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانمی بود فکر کنم گفتن سال ۹۰ عمل کردن با عکسایی که تو پیج دکتر رجایی دیدم متفاوت بود تقریبا نیمه ...

پس تقريبا بيمار كم بود و در شرايط فعلي رفتن به مطب هم كمك نميكنه

سلام دوستان

برای جراحی ترمیمی بینی تو تهران کدوم دکترو از بین دکترای زیر انتخاب میکنین ؟بینیم گوشتیه قبلا هم جراحی شدم میخام یه دکتر با قیمت نهایت ده میلیون پیدا کنم اما خیلی نگرانم دکتر خوب پیدا نتونم بکنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنین 

مقداد سید اشرفی-محمدرضا نجفی-فرید یوسفی -رامین جاهدی-نوید رضوانی-کامران اکرمی-امیر نیازی  

دوستان سلام . منم در حال گشت و گذار و انتخاب دکتر مناسبم . من بینیم استخونی قوز دار و غضروفیه و میخو ...

عزیزم مطب دکتر جاویدان کجاست؟

پیج دارن؟

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘
سلام عزیزم  شما رفتین پیش سجادیان منم میخوام برم پیشش برای مشاوره

سلام عزیزم من قبلا مشاوره پیششون رفته بودم بعد ماه رمضون میرم ک امید بخدا قطعی کنم باهاشون😊

دکتر سجادیان
یعنی شما خودتون هزینه کسیو کاندید نکردید؟ 

من خودم بین مطب هایی که رفتم دکتر احمدی فعلا جز انتخابامه ولی به نظرم به درد بینی های خیلی پرکار نمی خوره 

سه چهار تا مطب دیگه هم برم انتخاب میکنم 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
منم هر چی بیشتر تحقیق میکنم چه از تو صفحات مجازی چه از اوناییه که تجربه جراحی داشتند کم کم دارم با ش ...

تعداد  دکترا تو تهران  خیلی زیاده و تقریبا هیچ دکتری نیس که ناراضی نداشته باشه

ولی چیزی که شما در نظر بگیری اینه بین ناراضی بودن و خرابکاری یه دنیا فاصلست

مثلا دکتر اکبری ، محبوبی راد ، خشایار احمدی . خیلی های دیگه خراببکاری هایی دارن که کل بینی بیمار و نابود کردند ولی مثلا دکتر ی مثل غلامرضا احمدی من ازشون ناراضی دیدم و شنیدم ولی تا الان خرابکاری ندیدم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام عزیزم  شما رفتین پیش سجادیان منم میخوام برم پیشش برای مشاوره

من مشاوره دکتر سجادیان رفتم و به نظرم دکتر خوش اخلاقی بودن و مشاوره ی خوبی هم داشتند 

ول چند وقت پیش یه پیج تو اینستا ازشون دیدم که یه بیمار خارجی براشون درست کرده بودن و گفته بودن خودشون و خالشون با ایشون عمل کردن و متاسفانه عکسایی هم که گذاشته بودن بینی خیلی تخریب شده بود

نمیدونم چقد اون پیج واقعیت باشه یا دروغ و فیک

فقط وظیفم دونستم بهتون بگم

اگر انتخابتونه حسابی تحقیق کنید و مطبشون هم زیاد برید 

اونایی که مشکل تنفسی داشتن قبل از عمل تنفسشون اوکی بود؟ انحراف نداشتن؟  شما خودتون مطب رفتین؟

دکتر سلطانی فر کلا بینی های خیلی پرکار و قبول نمیکنه 

من خودم مطبشون نرفتم ولی باتوجه به اینکه ویزیتشون رایگانه حداقل یه سر بهشون میزنم 

پس تقريبا بيمار كم بود و در شرايط فعلي رفتن به مطب هم كمك نميكنه

آره الان که برای دیدن نمونه وقت مناسبی نیست ،من رفتم  چون ایشون آخرین دکتری بودن که تصمیم داشتم باهاشون مشورت کنم در واقع قرار بود تصمیم نهایی رو بگیرم  ودرتنگنا قرار گرفته بودم وگرنه بعد تقریبا سه ماه قرنطینه  نمی رفتم بیرون اونم مطب دکتر.

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
من خودم بین مطب هایی که رفتم دکتر احمدی فعلا جز انتخابامه ولی به نظرم به درد بینی های خیلی پرکار نمی ...

آتنا جون دکتر احمدی پیجی چیزی دارن که بشه کاراشونو دید و سبکشون دستمون بیاد بعد بریم مطب و حضوری؟

و اینکه رنج قیمتیشون چقدره؟

2810