2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم واقعا دکتر تاپ وجود نداره ولی زیاد شنیدم دکتر خالقی و ایلخانی و برادران برا گوشتی مناسبه ولی ...

منم هر چی بیشتر تحقیق میکنم چه از تو صفحات مجازی چه از اوناییه که تجربه جراحی داشتند کم کم دارم با شما هم عقیده میشم که دکترای تاپ بمعنی کسیکه اصلا اشتباه نداشته باشه یا وجود نداره یا یجایی هست که ما بیخبریم 😉 

منتها الان خود من دنبال یه دکتری میگردم که احتمال خطاش زیر ۵ درصد باشه‌ مخصوصا واسه یسری مثه من که گوشتی و غضروفی هستیم. 

خانم شایلین که راجع به دکتر برادران اونطوری گفتند منم بیخیالش شدم. منطقیش اینه که چند تا دکترو کاندید کنم که هنوز متاسفانه نتونستم

سلام به همگی 

من میخوام بینیمو عمل کنم بینیم ن اونقد گوشتی ن اونقداستخونی یه قوز داره بانوک بینیم یه ذره افتاده است میخوام طبیعی عمل کنم میخواستم یه لیستی اگه میشه ازدکترایی که طبیعی عمل میکنن بهم بدین که برم برای مشاوره قیمت هم تا ۳۰ میلیون میتونم ممنون میشم کمکم کنین   

سلام دوستان یه پیج استوری گذاشته بود و خواسته بود بقیه از تجربه ی بد جراحی بینیشون بگن من این استور ...

منم امروز رفتم مطب شون انقدر خوب توضیح میدن آدم حس خوبی پیدا میکنه  حس اعتماد ولی واقعا موندم چکار کنم هفته دیگه با محبی وقت عمل دارم ،سخت ترین کار تو زندگیم همین انتخاب جراح بینی بوده😫

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
سلام عزیزم خوب هستین؟ عملا شروع شده ینی ؟ هفته دیگه عملتون هست ؟

سلام

آره ،دکتر گفت مجوز دادن ،البته پیش از عمل تست کرونا میگیرن‌.

دوست خوبم کاری نمیکنم.. فقط کمک میکنم چون اونروز که خودم دنبال کمک بودم اینجا خلوت بود و جای خالی یک ...

سلام عزیزم. من 8 خرداد با دکتر حمید رضا مفرد جراحی دارم بنظرت کارش چطوره؟ 

و اینکه اطلاعاتی راجب دکتر کاظم زرگر دارید

واسه حاجت من میشه صلوات بفرستید🙏🙏🙏
گلم واسه خدمات بعد عمل هم میشه مراجعه کرد ؟چسب و غیره. من شنیدم نمیشه . ببخشید بازم سوال میکنم

خواهش میکنم،تمامی این کارا انجام میشه البته چیزی که به من گفتن ،دیروز هم مطب دکتر رجایی بودم بیماراشون برای تعویض چسب اومده بودن

خواهش میکنم،تمامی این کارا انجام میشه البته چیزی که به من گفتن ،دیروز هم مطب دکتر رجایی بودم بیماراش ...

سلام عزيزم 

شما مطب دكتر رجايي بودين نمونه هايي كه ديدين چطور بود؟ يكم از نمونه ها تعريف ميكنيد؟ 

من به منشي sms دادم اما هنوز جواب ندادن كه نوبت ويزيت تعيين كنن

دوستان در مورد دکتر ابیانه نظرات خیلی ضد و نقیض بودن. 

من کلی راجب ایشون نظرات رو خوندم. دو دل شدم ک تو لیستم باشه یا نه.

شمام اگ اطلاعاتی دارین از ایشون ممنون میشم باهام ب اشتراک بزارین .

2810