2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عزیزم من انقدر شعور دارم که خودسر همچین قرصی نخورم، میخواستم بدونم اصولا دکترا چه دوزی تجویز میکنن ک ...

عجیبه. متن من اگرسیو نبود. اگر برداشت بدی شد متاسفم.

دوست عزیز وقتی سوالی رو در فضای عمومی میپرسید من وظیفه دارم جواب عمومی بدهم و فراموش نکنیم که اینجا مخاطبان زیادی داره. 

راکوتان دارای عوارض هست و برای هرکسی توصیه نمیشه. حتی دوزی که برای من نوشته میشه ممکنه برای فرد دیگری زیاد یا کم باشه و بستگی به شرایط پوست افراد داره.

من عمومی مطلب میگذارم چون هدفم کمک به همه افرادی هست که اینجا میایند و مطالعه میکنند.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم، آره لیست من بود اتاق عمل همه جمع شده بودن لیستمو میدیدن که هایلایتم کردم   ...

ممنون عزیزم 

امیدوارم هر چه زودتر به نتیجه برسی

برخورد دکتر خوبه مهربونه؟

به حرف ادم گوش میده 

سلام دوستان

یه پیج استوری گذاشته بود و خواسته بود بقیه از تجربه ی بد جراحی بینیشون بگن من این استوری ها رو دیدم چون از دکتر رجایی تعریف کرده بودم وظیفه خودم دونستم اینا رو بذارم👇🏻

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام امین جون خوبی؟😍 شما با دکتر ابیانه عمل کردی درسته؟ من خیلی مشتاق بودم بینی شما رو ببینم اما م ...

سلام عزیزم 

بله من با ابیانه عمل کردم راستش فکر کنم توی خصوصی امکان ارسال عکس نباشه .البته عکس بینی من هم نباید زیاد برای انتخاب دکتر مهم باشه منظورم اینِ که همیشه سبک کارِ یک دکتر باید مدنظر تون قرار بگیرِ .

من بیش از سه سالِ که عمل کردم و خب بسیار بینی مو دوست دارم(این بخشیش سلیقه اس و ممکنه یکی هم دوستش نداشته باشه).از  نظر من ابیانه در دسته ی پزشکانِ کم ریسک هست.ولی این به معنای بی خطا بودنش نیست چون جزوی پزشکانی هست که جراحی زیاد انجام داده و طبعا هر چه تعداد بیشتر بشه ممکنه تعداد افرادِ ناراضی هم بیشتر بشه مثلا اگر فرض کنیم ۱۰ درصد ناراضی باشن که عدد قابل قبولی هست این ۱۰ درصد درتعداد بالا شامل افراد بیشتری می شه تا تعداد پایین.

من مشکل تنفسی ندارم قبل از عمل هم نداشتم و در تحقیقات قبل از عملم هم مورد خاصی ندیدم ولی یکی از دوستانم که حدودا یک ماه قبل از عمل کردن یه مدت مشکل داشتن که دکتر بهشون دارو داد راستش من الان نمی دونم مشکلشون رفع شد یا نه چون بعضی مشکلات مربوط به تورم و ایناست و با رفع تورم ممکنه رفع بشه

مرسی عزیزم که جواب دادی♥️♥️♥️♥️

زهرا جان دکتر یحیوی جزو گزینه های من بود از ایشون توی همین تاپیک و تاپیک های قبلی که الان موجود نیست ناراضی زیاد دیدم.ایشون به روش بسته عمل می کنن در مواردی که بینی ایراد های اساسی مثل عدم تقارن ،کجی و انحراف و....اصلا اصلا توصیه نمی شه چون در روش بسته قدرت مانور پزشک پایین هست.

واینکه شنیده ها حاکی از تعداد بالای جراحی های ایشون در یک روزِ که بعضا می گن شاید همه رو خودشون جراحی نکن.و البته خدا عالمه

سلام دوستان یه پیج استوری گذاشته بود و خواسته بود بقیه از تجربه ی بد جراحی بینیشون بگن من این استور ...

شما از دکتر ابیانه راضی هستید؟ واسه بینی گوشتی غضروفی مناسبه؟

شما از دکتر ابیانه راضی هستید؟ واسه بینی گوشتی غضروفی مناسبه؟

سلام. بله تقریبا راضی‌ام. نه به نظرم برای استخونی مناسبه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
ممنون عزیزم  امیدوارم هر چه زودتر به نتیجه برسی برخورد دکتر خوبه مهربونه؟ به حرف ادم گوش مید ...

تا جایی که بشه آره اما خوب من خودم خیلیارو دیدم که میگن ما هیچی نگفتیم به دکتر، باید همه مواردو قبل عمل بگی بهش، اخلاقشم دوستانه است و یک مقدار زیادی رک هست که ممکنه بعضی ها بهشون بر بخوره

تا جایی که بشه آره اما خوب من خودم خیلیارو دیدم که میگن ما هیچی نگفتیم به دکتر، باید همه مواردو قبل ...

یک دنیاممنون که وقت گذاشتی عزیزم 🙏🏻🙏🏻😘😘😘

یه سوال دیگه بپرسم و دیگه مزاحمت نشم 

قیمت عمل چقدره از شما چقدر گرفت 

چون من پرسیدم گفت از ۱۰ شروع میشه 

من انحرافم دارم میخواستم بینم چه حدوداس قیمتش

یک دنیاممنون که وقت گذاشتی عزیزم 🙏🏻🙏🏻😘😘😘 یه سوال دیگه بپرسم و دیگه مزاحمت نشم  ق ...

خواهش میکنم عزیزم، هر وقت سوالی داشتی خوشحال میشم کمکی بتونم بکنم، من بهمن عمل کردم ۱۰ تومن شد

سلام عزیزم  بله من با ابیانه عمل کردم راستش فکر کنم توی خصوصی امکان ارسال عکس نباشه .البته عکس ...

آمین جان من خیلی خیلی تحقیق کردم  الان حدود دو ساله کارای دکتر های مختلف رو دیدم خیلیا از لیستم حذف شدن خیلی هام اضافه شدن و در نهایت به این نتیجه رسیدم که بابا دختر تو از مدل بینی های دکتر ابیانه خوشت میاد دیگه چرا نمیخوای قبول کنی؟؟؟😑😑😑😑

دیگه قبول کردم و بهشون زنگ زدم و منشی گفت که ۳۰ اردیبهشت زنگ بزنم برای وقت مشاوره

دیگه بقیش توکل به خدا ایشالا که خوب بشه😁😁😁

من تو اینه نگاه میکنم احساس میکنم بینیم بزرگه دیگه نمیدونم خدا کنه بتونه جمعش کنه😁😁😁😁تازه سرش هم پایینه😑😂

خواهش میکنم عزیزم، هر وقت سوالی داشتی خوشحال میشم کمکی بتونم بکنم، من بهمن عمل کردم ۱۰ تومن شد

بینیتون مشکلیم داشت مثل انحراف و اینا

یعنی منی که انحراف دارم بیشتر میگیره

این کرونا هم معظل شده به خدا من میخواستم تا الان دیگه عمل کرده باشم الان از ترسم سی تی اسکنم نمیتونم برم

نمیدونم دیدین یا نه امروزم تو استوری پیجش گفت اگه احتمال میدین کرونا میره فعلا عمل نکنین

دوستان سلام . منم در حال گشت و گذار و انتخاب دکتر مناسبم . من بینیم استخونی قوز دار و غضروفیه و میخو ...

عزیزم شما بین دکتر نوری و جاویدان کدوم رو واسه عمل انتخاب کردین،دکتر نوری خوبه؟شنیدم خرابکاری داره درسته؟

بینیتون مشکلیم داشت مثل انحراف و اینا یعنی منی که انحراف دارم بیشتر میگیره این کرونا هم معظل ...

نه عزیزم انحراف نداشتم، قبلش از چند نفر پرسیدم ۱۰ داده بودن اونا هم نمیدونم انحراف داشتن یا نه، آره دیدم فکر کنم منظورشون اینه که کرونا حالا حالا ها هست متاسفانه، از لحاظ اتاق عمل که مشکلی نیست، ویزیتای بعد عمل خطرناکه که باید خیلی رعایت کنید

2810