2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من یه دکتر پیشنهاد میکنم برای کسایی که دماغ نیمه فانتزی دوست دارن خانوم دکتر لیلا اسلا ...

سلام عزیزم

ولی اتفاقا من پیش ایشون عمل کردم اصلا راضی نیستم.بینیم داغون شده ها،اصلا هم زیر بار ترمیم نمیره،الانم دنبال یه دکتر خوب می گردم برای ترمیم

سلام بچه ها من یه دکتر پیشنهاد میکنم برای کسایی که دماغ نیمه فانتزی دوست دارن خانوم دکتر لیلا اسلا ...

چقدرم شما راست میگی

چقدرم ایشون اهل تبلیغ نیست

واقعا برای شغلی که داری متاسفم

خدایا به امید تو...
بچه ها اینایی که تبلیغ میکنن گزارش بزنید که زیبا جو های واقعی گمراه نشن😡😡😡😡

دقیقا

باید سریع همه مون واکنش بدیم و جوابشون رو بدیم

که کسی که بی خبر میاد اینجا گمراه نشه و پست مارو هم ببینه که جواب دادیم

خدایا به امید تو...
سلام دخترا  رومینا جان هستی؟تورو خدا بیا من میخام برم پیش سجادیان اوکی کنم کارامو استرس منو کش ...

سلام عزیزم سجادیان اخلاقش اینه که اگه چیزی بهش نگی زیاد دست نمیزنه به بینیت و به سلیقه خودش که زیادی طبیعیه عمل میکنه، اما من لیست بردم واسش قبل عمل باهاش خوندم تاکید کردم چیکارا دوست دارم، تو اینستاگرمم حتی گذاشت لیستمو    اما اگه بگی تا جایی که بشه اعمال میکنه، تاکید میکنم تا جایی که بشه یعنی اگه یه درصدی احتمال بده که مشکل ایجاد کنه نمیکنه اهل ریسک نیست، حالا باز مطبش برو نمونه ببین عجله نکن

دکتر سامان خوب بینی جمع میکنه و هزینش خیلی زیاده من یکی دو مورد تو اینستا خرابکاری بد ازشون دیدیم و ...

سلام. با توجه به تجربه خودتون  ۵ تا دکتر تاپ واسه بینی گوشتی و پرکار بنظرتون کیان؟

2810