2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
ص۲۸۹۴

ص۲۸۹۵

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب می تونم‌ بجای مطب گردی از دیگران سوال کنم و نهایت بین  ۲ جراح برم کارهاشونو بببنم.

اون که صددرصد

ولی بعد بین همون دو سه تا که انتخاب میکنی همش برو مطبشون و نمونه ببین

ببین من از اینکه شما مطب بری یا نری منفعتی نمیبرم دوست خوبم

اما واقعا و قویا به همه توصیه مطبگردی دارم اونم بالای سه و چهار باررررر

در مطبگردی هم دنبال فهمیدن سلیقت باش و هم دنبال ریسک دکترها و خرابکارهاشون

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
اون که صددرصد ولی بعد بین همون دو سه تا که انتخاب میکنی همش برو مطبشون و نمونه ببین ببین من از این ...

من دیدم شما سلطانی فر رو تو لیست پرریسک ها گذاشته بودین می تونم بپرسم چرا پرریسک بود؟ محمدخانی رو چیزی نشنیدین؟ یه دکتری که بدون بیهوشی عمل کنه و نیمه فانتزی کی رو معرفی می کنید

اگه در مورد نادریان تحقیقات متمرکز و دقیقی انجام دادی و به نتیجه رسیدی پس دیگه ازین شاخه به اون شاخه ...

شایلین جان مثلا اگه شما بخوای پنج تا دکتر معرفی کنی که ارزش مطب گردی دارن و کم ترین ریسکو دارن کدومارو معرفی می کنی؟

سلام.من شش ماهه عمل کردم.بینیم گوشتی بود و جمع و جور شده ولی خودم دوست تدارم همه میگن طبیعیه یعنی دک ...

ما که دکتر نیستیم عزیزم بهت حرفی بزنیم 

من بهت پیشنهاد میکنم حتما برو پیش دکتر وقردوست اگه تو تهران ی دکتر باشه بتونه کمکت کنه ایشونهhttp://drvaghardoost.ir/

اینم شماره شونه 09120929195

بچه ها از روز چندم عمل تونستین از بینی نفس بکشین ؟ ... بینی من کاااااااااااااامل بسته ست.... کاااااا ...

من از روز دوم و سوم هم میتونستم از بینی نفس بکشم البته یکم بخاطر بخیه و این چیزا اذیت میکرد ولی بعد از ی هفته که گچ بینی مو باز کردم دیگه هیچ مشکلی نداشتم

من پیش دکتر وقردوست رفتم برای عمل این ادرس  سایت دکتر اگه مشکلی داشتی آن لاین هم میتونی بپرسی http://drvaghardoost.ir/

دکتر خیلی با اخلاق و ماهریه

متاسفانه من دکتر عالیان رو نمیشناسم عزیزم اما بنظر من برای غلبه بر استرس و ایجاد رضایت درونی فقط یک ...

مرسی عزیز دلم واقعا کمک بزرگی کردی بهم ❤❤❤

فعلا بین دکتر عالیان و حمید رضا ابراهیمی موندم چون میگن تیغه بینی رو کج درمیاره داخل عکسای پیجشم این موضوع روی بعضی بیمارا کامل مشخص میشه ولی از۲۰نفری که پرسیدم مشگل تنفسی نداشتن!!دکتر عالیان هم هنوز مورد ناراضی ندیدم بج جز یه نفر که نوشته بود بینی خانومشون گوشتی بوده و برگشته بعد عمل

ما که دکتر نیستیم عزیزم بهت حرفی بزنیم  من بهت پیشنهاد میکنم حتما برو پیش دکتر وقردوست اگه تو ...

تبلیغ نکن اینجا

پولی که بابت تبلیغ کردن بهت میدن از صدتا مال حروم هم حروم تره

خدایا به امید تو...
من از روز دوم و سوم هم میتونستم از بینی نفس بکشم البته یکم بخاطر بخیه و این چیزا اذیت میکرد ولی بعد ...

این دکتر با اخلاق و ماهر چطور تو رو کرده بازاریاب خودش که همین امروز عضو تاپیک بشی و همین امروزم دیگران رو نصیحت کنی؟

برو با وجدانت خلوت کن و به دکتر ت هم سلام برسون بگو نشد

خدایا به امید تو...

سلام بچه ها 

تعدات نظرایی ک گذاشتید خیلی زیاده نمیشه همه رو خوند ، کسی با دکتر قارونی یا افلاکی عمل کرده؟ میشه بیاید نظرتونو بگید یا اگه تو صفحه ای درموردش حرف زدید شماره صفحه رو بگید 🌺 

سلام بچه ها  تعدات نظرایی ک گذاشتید خیلی زیاده نمیشه همه رو خوند ، کسی با دکتر قارونی یا افلاک ...

سلام عزیزم. دکتر افلاکی پرریسکه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

سلام دخترا 

رومینا جان هستی؟تورو خدا بیا من میخام برم پیش سجادیان اوکی کنم کارامو استرس منو کشت بیا یکم منو راهنمایی کن من توقع زیادی ندارم واقعا ولی دوستم ندارم برم دوباره با دماغ خودم برگردم😁😁😁پونزده سال تلاش کردم که همسرم راضی بشه به عمل😢😢ولی خود همسرمم نظرش روی سجادیانه میگه نمیخام قیافت کلی عوض بشه

دکتر سجادیان
2810