2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
لطفا حضوري بررسي كنيد. اينكه من چه مي پسندم اصلا ملاك نيست. اگر وقت مطب گردي نداري عمل را به زماني ...

ببخشید من دکتر نادریان رو انتخاب کردم. مطب گردی بقیه دکترا نرفتم.نظرتون چیه در مورد دکتر نادریان؟ هزینه واسم مهم نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بابت حسن اعتمادی که بمن دارید. پیشنهاد مشخصی ندارم. اما توی مطبگردیام مشاهداتم کامل رو نوشتم ...

شایلین جان  بیشتر مطب گردی هاتو خوندم.و فهمیدم که با دکتر برادران عمل کردی.من نزدیک دو ساله که در حال تحقیقم. و دراین دو سال تنها دکتری که رفتم مطبش دکتر نادریان بود. من با حدود بیست نفر در اینستاگرام صحبت کردم که دکتر نادریان عمل کرده بودن. از بین اینا فقط دو نفر ناراضی بودن. میگفتن دکتر بینی مارو تغییر نداده. ولی خرابکاری ندیدم. تو مطبشون هم خرابکاری مثلا بینی بالای یکسال عمل شده نبود. اکثرا یکی دو هفته بودن که خب ورم داشتن. من یه لیست حدود صد نفری داشتم از دکترها که فقط دکتر حسنانی و ثابتی و نادریان مونده.الان با این وضع کرونا نمیشه مطب گردی کرد. شما پیشنهادت چیه؟ آیا با مطب گردی میشه تصمیم گرفت؟ یا من همون نادریان رو انتخاب کنم

بچه ها اگه گروه واتساپی دارید میتونید منم اد کنید؟

من اگه بشه میخوام تابستون عمل کنم و در حال تحقیقم برای دکتر..‌

دقیقا الآن با وضعیت شیوع کرونا نمیشه اونقدر وقت گذاشت ومطب گردی مثل سابق کرد

خب بریم سراغ یه تجربه جالب:     *خواص زردچوبه بعنوان یک ضدالتهاب قوی!* دوستان شاید ...

سلام شایلیین جون خوبی عزیزم😘

یه سوالی داشتم

دکتر ابیانه جراح پلاستیکه؟ از نظر تنفسی مشکلی پیش نمیاد بعدا؟

سوال دومم اینه که نظرت راجب مدل بینی ها چیه

من تو پیجش عکس ها رو خیلی خیلی میپسندم اما یکی دو مورد از بینی ها انگار هنوز بلنده

میخوام ببینم تو مطب گردی شما به نظرتون بینی ها بلند بودن؟

دوستان برای بینی استخوانی به فرم‌نیمه فانتزی در بیاد بین دکتر محمدخانی و سلطانی فر کدومو پیشنهاد می ...

سلام لطفا امضای شایلیین جان رو بخونید

دکتر سلطانی فر جزعه دکتر های خیلی ریسکی هستن

وااای این تاپیک چقد زیاده صفحه هاش حالا از اینهمه چجوری راجب سلطانی فر تحقیق کنم؟ 😫

تعریفشو زیاد شنیدم ولی راستش پی گیر کاراش نشدم

دکتر علی میقانی 

شهسواری 

علیرضا عالیان 

نسرین راستا

تو این ۳ماهی که دنبال دکتر بودم این۳نفر واقعا کارشون خوب بوده البته به ظاهر پیجشون دارم میگم

ولی دوستم دوبار عمل کرده پیش میقانی خیلیی راضیه عمل اولش مشگلی نداشت فقط از مدلش راضی نبودخراب نشده بود مشگل نداشت ولی خیلی سربالا بود که دلشو زده بود دیگ که دوباره عمل کرد طبیعی شده 

دکتر عالیان هم خیلیی پی گیرش بودم ۱۲میلیون میگیره یه پیج خیلی خفنی هم داره ولی اصن حس خوبی به آدم نمیده جنبه تبلیغ داره بیشترانکار!!دوتا از مریضاشو زیر نظر داشتم خیلییی خوشم میومد از کارش به روش بسته هم عمل میکنه خبری از تامپون بخیه نیست ولی تاهمین چند روز پیش با یکی صحبت کردم که خیلی ناراضی بود ازش ولی خب عکس کامل بینیشو نفرستاد برام فکر میکنم ازاینایی بود که ذهنیت ادم نسبت به دکترا خراب میکنن که دکتر خوشونو معرفی کنن بود☹ولی خب به شدت منو دودل کرد🥺

نسرین راستا هم پی گیرش بودم متخصص گوش و حلق بینی کاراش که خیلییی خوب بود ولی چند جا خوندم که خراب میکنه بینی رو شاکی داشت خلاصه 

ولی اگر نظر منو میخوایی بچسب به یه دکتر چندماه زیر نظر بگیر با مریضاش در ارتباط باش باچندتاشون بعد وقت عمل بگیر 

عملت ۴سال طول بکشه بهتر ازاینکه عیب دار بشی 

ببخشید طولانی شد 

سلام توی یکی از صفحات این تاپیک عکس خرابکاری وحشتناک دکتر نوری را گذاشتم. یکبار مطب رفتن و چندنمون ...

شما كدوم دكتر رو كه مشابه نمونه هاي خوب نوري عمل كنه ولي ريسكش كمتر باشه معرفي ميكنيد؟

بچه ها اگه گروه واتساپی دارید میتونید منم اد کنید؟ من اگه بشه میخوام تابستون عمل کنم و در حال تحقیق ...

دکتر رضا خازنی 

علی میقانی 

من خیلی گشتم این دوتا کار خرابی هاشون نسبت به بقیه خیلیی کمتره دوستم پیش میقانی عمل کرده ۲بار هر دوبارم پیشش خودش عمل کرده 

دوست خواهرمم پیش خازنی !!من مطب خازنی رفتم بیماراش خیلی خیلی راضی بودن ولی یجا دیدم گزاشتنش تو لیست پر ریسک ها فعلا منتظرم ببینم بینی دوست خواهرم چی میشه اوکی بود میرم پیش خازنی 

به هرکسی اعتماد نکن خیلی ها بازاریابن

من خودم ۴تا دکتر مد نظر داشتم نسرین راستا_شهسواری_علیرضا عالیان_میقانی 

پ.ن. بعضی دوستان ممکنه به مصرف زردچوبه الرژی داشته باشند. پس در مصرف اون دقت کنید.

سلام شایلن جان!!تمام مطالب مطب گردی هاتوخوندم واسه خودت یه پا دکتری عزیزم😍!۳ماهه دنبال دکترم میدونم مدت زیادی نیست ولی راستش خیلیییی ناامیدم خیلییی😔دکترای زیادی مد نظرم بودن ولی کلا همه رو خط زدم واقعا با بینیم مشگل دارم پارسال پیش دکتر رضا خازنی مشاوره رفتم گفت که بینیم گوشتیه ولی نوکش نرم نیست غضروفیه تیغه بینیم صاف و جمع جوره فقط نوکش بزرگ و وقتی میخندم بیشتر تو چشم میزنه یکمم انحراف دارم ولی راستش چون بینیم‌گوشتیه بیخیال شدم الان۳ماهیی که پیگیرم باز اینم بگم من ادم به شدت استرسی هستم ولی حساس نیستم!!فقط میخوام ایرادای بینیم رفع بشه یکمم سربالا باشه بقول گفتنی نیمه فانتزی

بنظرشما که تجربه زیادی داری دکتر عالیان گزینه مناسبیه؟؟ 

و اینک میتونم عکس بینیمو برات بفرستم؟؟شاید یکم ازاین حال در بیام واقعا خیلی ناراحتم خیلییی😔😔

دکتر رضا خازنی  علی میقانی  من خیلی گشتم این دوتا کار خرابی هاشون نسبت به بقیه خیلیی کمت ...

مرسی از راهنماییت لیلا جان حتما میبینم کاراشونو.

من اول نظرم رو دکتر سامان بود خیلی دوست داشتم کاراشونو ولی برام خیلی هزینش زیاد بود و بیخیالش شدم.

الآن نظرم رو دکتر برادرانه ولی خوب باید بیشتر راجبش تحقیق کنم چون هنوز کارشون  نتونستم برم از نزدیک ببینم ولی ازشون خیلی تعریف شنیدم و نمونه هایی هم که دیدم ازشون رو دوست داشتم

امیدوارم شماهم دکتر مد نظرتو پیرا کنی و دلت قرص شه چون واقعا چیزی نیست که آدم بخواد با چشم بسته بره جلو و انتخاب کنه

2810