خب بریم سراغ یه تجربه جالب:
*خواص زردچوبه بعنوان یک ضدالتهاب قوی!*
دوستان شاید شنیده باشید که در هند باستان زردچوبه نه تنها یک ادویه؛ بلکه یک داروی گیاهی بسیار ارزشمند محسوب میشود.
جالبه که در طب سنتی از خواص این گیاه باارزش (بنام پودر طلایی) زیاد گفته شده است. حتی در درمان بسیاری از بیماریها مصرف کپسول زردچوبه نیز تجویز میشه.
حتما شنیده اید در مورد ماساژ موضعی با روغن زردچوبه برای بیماران؛ و یا ماسکهای زیبایی پوست صورت که داخلش از زردچوبه استفاده شده!
در زردچوبه یک ماده مفید و موثر بنام "کورکومین" وجود داره که سه درصد وزن زردچوبه رو تشکیل میده و بعنوان یک ضد التهاب قوی و یک انتی اکسیدان موثر شناخته میشه.
در طب سنتی میگویند که با دوز مصرفی یک گرم در روز کورکومین میتونید تاثیر معجزه اسایی بر سلامتی تون داشته باشید.
خواص ضدتورم بدن و ضدالتهابی؛ تقویت حافظه و ضد الزایمر بودن؛ بهبود مشکلات قلبی؛ ضد پیری؛ تقویت سیستم ایمنی بدن؛ ضد جوش و آکنه؛ جوانسازی پوست؛ ضدافسردگی؛ درمان کبد چرب؛ ضد کلسترول و فشار خون؛ درمان آرتروز و التهاب مفاصل و ... همگی از معجزات کورکومین است.
حالا براتون حتما جالبه که بدونید زردچوبه در کاهش ورم بینی هم عالیه. 😊😊😊
پس توی غذاتون زردچوبه زیاد استفاده کنید و ازین ماده معجزه آسا غافل نباشید.
حتی میتونید از کپسول زردچوبه و یا روغن زردچوبه هم استفاده کنید.
اما من میخوام راه حل سادهتر و مطمئنتری پیشنهاد بدم:
من هرروز ناشتا یک قاشق چایخوری زردچوبه و آویشن و حتی پودر لیمو عمانی (برای خوش عطر تر شدن) رو داخل آب جوش میریزم و بصورت ناشتا مصرف میکنم. با این کار علاوه بر اینکه در این دوران کرونایی به تقویت سیستم ایمنی بدنم کمک میکنم؛ بلکه تاثیر قابل ملاحظه ای هم بر ورم بینی احساس کردم.😀
ضمن اینکه مصرف ناشتای آب ولرم نیمساعت قبل از صبحانه خواص شگفت انگیزی در دفع سموم بدن و پاکسازی اون داره و بشدت توسط اطبا طب سنتی توصیه میشه.
همچنین شما میتونید چای زردچوبه دم کنید و عصرها با عسل و زنجبیل مصرف کنید. برای اینکار کافیه یک قاشق زردچوبه رو در دو فنجان آب جوش ریخته و بذارید ده دقیقه دم بکشد.
مصرف یکروز درمیان چای زردچوبه و دمنوش بابونه برای ورم بینی من خیلی موثر بود.
امیدوارم این تجربه بدردتون بخوره و اگه مناسب بود با دوستانتون هم به اشتراک بذارید.
ارادتمند🌷
شایلین