2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
بینیتون گوشتی بود؟

بله عزیزم. عکس های قبل از عملم تو صفحه ۲۶۸۳ هست 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
لطفا حضوري بررسي كنيد. اينكه من چه مي پسندم اصلا ملاك نيست. اگر وقت مطب گردي نداري عمل را به زماني ...

مرسي شايلين عزيز كه هميشه بهترين راهنمايي ها رو ميكنيد 

حتما بعد اين بيماري ها مطبشون ميرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شایلین جان شما با توجه به مطب گردی هایی که داشتید بین دکتر رجایی و دکتر ابیانه کدوم رو بیشتر پ ...

جفتشون طبیعی کارن 

اگه بینی شما گوشتی هست باید پیش گوشتی کار برید که کارش خوب و سبکشم رو به نیمه فانتزی باشه

اگه استخونی هستید و طبیعی دوست دارید این دو دکتر موردای خوبین یعنی ابیانه و رجایی

توصیه خود من به کسایی که گوشتین دکتر سامان هست اما گرون می گیره 35 تمن و تازه ایشونم ممکنه چند درصدی ناراضی داشته باشه 

سامی

خالقی 

ایلخانی 

برادران

هم مطب برید و نمونه بالای سه ماه ببینید 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام عزیزم نگران نباش وجود خون آبه تا چند هفته می تونه طبیعی باشه به شرط اینکه به حالت خونریزی نباشه ...

سلام امین جون خوبی؟😍

شما با دکتر ابیانه عمل کردی درسته؟ من خیلی مشتاق بودم بینی شما رو ببینم اما متاسفانه از دور همی که شایلیین جون دعوت کرده بودن جا موندم و موفق نشدم بینیتونو ببینم میشه خواهش کنم تو خصوصی عکس بینیتونو برام بفرستین؟ من خیلی خیلی از کارای دکتر ابیانه خوشم میاد شما مشکل تنفسی نداری؟ من هر چقد هم دنبال دکتر میگردم باز میام رو ابیانه 

لطفا حضوري بررسي كنيد. اينكه من چه مي پسندم اصلا ملاك نيست. اگر وقت مطب گردي نداري عمل را به زماني ...

شایلین جان خیلی ماهی ، انشالله بینیت به مرور همونی بشه که میخوای ، راهنماییهات عالیه

جفتشون طبیعی کارن  اگه بینی شما گوشتی هست باید پیش گوشتی کار برید که کارش خوب و سبکشم رو به نی ...

سلام عزيزم 

مرسي از پاسخگوييت

بيني من گوشتي نيست، استخوني _غضروفي هست 

سامان هزينش خيلي بالا هست و نسبت به اون قيمت كارهاي خيلي تاپي نداره 

براي بيني من شما چه دكترهايي رو پيشنهاد ميدين كه ريسك كم داشته باشن و كارشون طبيعي يا نيمه فانتزي باشه؟ 

ادامه داستان... خلاصه در زمان بارداریم تا یکسالگی پسرم همچنان گاهی تو نت تحقیق می کردم تا خرداد 98 که به یک گروه واتس اپ وارد شدم که بیشتر بچه ها دنبال ترمیم بودن اونجا بیشتر اسم دکتر رجایی میومد که کارشون طبیعی هست و خرابکاری نداره من شناخت زیادی ازشون نداشتم جز همون سارای معروف نی نی سایت 😁 همون روزها برادر یکی خانومای گروه با دکتر نوبت عمل دوم داشت ایشون تو نه سالگی پولیپ عمل کرده بود و دکتر از خدا بیخبر بینیش داغون کرده بود جوری که کاملا تو صورتش پهن شده بود پیش خودم گفتم بینی من از ایشون بدتر که نیست اگه اینو تونست خوب دربیاره میذارم تو گزینه ها قبل از این تو نت دکترها بصام قارونی و جهاندیده رو انتخاب کرده بودم که برم سر بزنم اون آقا عمل انجام داد و ما عکسهای بعد عملشو دیدیم خیلی عالی بود خدایی از اول یه بینی جدید براشون درست کرده بود این بود که من اول از همه نوبت مشاوره با دکتر رجایی گرفتم و اواخر تیرماه رفتم مشاوره دکتر خیلی شوخ و خوش برخورد بودن و تقریبا همه انتظاراتی که من داشتم گفتن شدنی هست و انجام میدم توضیح بدم بینی من شکسته و انحراف واضح داشت تیغه خیلی پهن و نوک پهن و گوشتی داشت چون طبق نمونه کارهای دکتر دیده بودم تیغه رو باریک و نوک خیلی جمع میکنه به نتیجه رسیدم من با مدل بینی ایشون اوکی هستم 

همون موقع اینجا و گروه واتس اپ شهره جون خیلی صحبت دکتر برادران میشد من بصام طبق تجربه آقا نوید خط زده بودم به جاش یه نوبت مشاوره با دکتر برادران هم گرفتم البته بگم از اول با دکتر رجایی همه چیز کاملا اوکی بود ولی انگار نمیشد با اولین دکتری که رفتم ویزیت نوبت بگیرم طبق چیزی که از بچه های اینجا دیده بودم یه طوری بود🤣 خلاصه روز ویزیت دکتر برادران اولا ایشون به کسی اجازه نمیدن همینطور فقط بری مطب نمونه ببینی (برخلاف دکتر رجایی ده ساعت بشینی و حرف بزنی منشیش کار نداره) تا بری داخل هم فورا مطالبه ویزیت میکنن من زیاد خوشم نیومد حقیقت چون آدم ویزیت میده فرار که نمیخواستیم بکنیم... به هر روی نشستم و نمونه ها که همه با چسب بودن بررسی کردم احساس میکردم بینی ها کوتاه شدن و فاصله لب و بینی تو اکثرا زیاد شده و سربالا که خود دکتر میگه دوسه میل افت میکنن ولی اون کوتاه شدن بینی من دوست نداشتم من بینی بلند و باریک میخواستم ولی ایشون پروجکشن بینی رو خوب کم میکنه ولی دکتر رجایی معمولا به پروجکشن دست نمیزنه که این زیاد برا من مهم نبود من نمای روبرو خیلی برام مهم تر از نیمرخ بود 

سلام عزيزم  مرسي از پاسخگوييت بيني من گوشتي نيست، استخوني _غضروفي هست  سامان هزينش خيلي ...

اتفاقن سامان خیلی کاراش شیک 

اما خب چون استخونی هستی میتونی پیش ثابتی 

ایلخانی آمالی یه سر بزنی نمونه ببینی تا بفهمی کدوم بهتر میتونه در بیاره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
همون موقع اینجا و گروه واتس اپ شهره جون خیلی صحبت دکتر برادران میشد من بصام طبق تجربه آقا نوید خط زد ...

من هم در مورد دكتر برادران همين نظر رو دارم و به نظرم فاصله ي لب و بيني در تمام رخ زياد هست

سلام شایلیین جون خوبی عزیزم🌹

ببخشید من باز مزاحم شما شدم😂

نظرتون راجب دکتر علیرضا امامی میشه بگین؟

اسما۲۰۲۰
تعداد پست: 376

دوستای گلم در مورد جراحای مشهدی چند وقته تحقیق کردم ظاهرا دکترای خوبی هستن مثل دکتر ناصری صدر و کیانوش ناهید و خدیوی و فرزادفر و ...

جراحای تهران هم دکتر سرکارات و ابیانه و ضیغمی و اشتری و حسنانی و ... 

که خرابکاری هم داشتن گویا که البته نارضایتی تو کار همه دکترا هست

چون من شهرستانم برام فرقی نمیکنه تهران یا مشهد

فقط یه جراح خوب میخوام از نظر هزینه هم محدودیت ندارم

بینیم تقریبا گوشتی هست ولی بزرگ نیست و یه کوچولو قوز داره و یمقداری افتادگی

بینی صد در صد طبیعی میخوام

ممنون میشم از کار دکترای مشهدی هم کسی اطلاعاتی داره به اشتراک بزاره

2810