2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بینی من هیچ مشکلی نداره فقط موکش از طرف وسط بینی افتادگی داره و کشیدید فقط میخواهم نوک بینیمو درست ک ...

شما بینیتون رو عمل کردین بالاخره،من بینیم مثل شماست که گفتین،میشه بگین بالاخره کدوم دکتر رو انتخاب کردین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم انشاالله که بینی‌تون خیلی خیلی زیبا بشه😘😘😘😘ممنون بخاطر راهنمایی های خوبتون اگه بازم ...

خیلی ممنونم🥰

خواهش میکنم. بله خوشحال میشم بتونم کمک کنم 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
شما پیش کدوم دکتر عمل کردین؟خیلی خوب شده

دکتر ابیانه. ممنونم عزیزم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
خیلی ممنونم🥰 خواهش میکنم. بله خوشحال میشم بتونم کمک کنم  

مبارکه عزیزم خیلی خوبه که نوکش سربالاست از این بیشتر بود از تمام رخ ممکن بود خوکی بشه، البته ببخشید دخالت کردم، هرروز خوشگلتر بشه ایشالله  

خیلی خیلی قشنگ شده بینی‌تون 😍

من همش آرزوی اینجور بینی رو دارم واقعا خیلی زیبا شده😍😍😍😍من که خیلی خوشم میاد به نظر من سر بالا هم هست البته این نظر منه ولی هنوز سه ماهه جا بیفته چی میشه😍😍😍😍

خیلی خیلی قشنگ شده بینی‌تون 😍

من همش آرزوی اینجور بینی رو دارم واقعا خیلی زیبا شده😍😍😍😍من که خیلی خوشم میاد به نظر من سر بالا هم هست البته این نظر منه ولی هنوز سه ماهه جا بیفته چی میشه😍😍😍😍

مبارکه عزیزم خیلی خوبه که نوکش سربالاست از این بیشتر بود از تمام رخ ممکن بود خوکی بشه، البته ببخشید ...

ممنونم. میترسم به مرور نوکش از این بیاد پایین تر. از این پایین تر دیگه واقعا خول نمیشه. نه خواهش میکنم این چه حرفیه

خیلی خیلی قشنگ شده بینی‌تون 😍 من همش آرزوی اینجور بینی رو دارم واقعا خیلی زیبا شده😍😍😍😍من که خی ...

شما لطف دارین‌. ممنون از تعریفتون خیلی خوشحالم کردین🥰😘 انشالله بینی تون همون که خودتون میخواین بشه ولی بازم توصیه میکنم به خاطر اینکه مدل بینی من رو میپسندین دکتر ابیانه رو انتخاب نکنین. من به هیچ وجه به کسی توصیه اش نمیکنم

شما لطف دارین‌. ممنون از تعریفتون خیلی خوشحالم کردین🥰😘 انشالله بینی تون همون که خودتون میخواین بشه ...

بین دکتر ابیانه و قارونی و امامی گیر کردم فعلا والا هنوز انتخاب نکردم البته من هنوز عجله ای ندارم و دارم تحقیق میکنم ولی مرسی که منو راهنمایی کردی عزیزم الان نظرم بیشتر به قارونی جلب شده

سلام مبارک باشه بینیتون طبیعی و زیباس،بینی خودتون چ مدلی بود؟

سلام 

خیلی ممنونم. گوشتی عکسم صفحه ۲۶۸۳ هست

2810