2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست

بچه ها مینا حیدری تو اینستا گرامو میشناسین ؟؟؟

من خیییلی از مدل دماغش خوشم اومده خییییلی

با اینکه ۵۰ درصد نتیجه بستگی به بینی قبلی هم داره اما معمولا دکترا نمونه کاراشون ۸۰ درصد شبیه هم در میاد.یعنی منظورم اینه که بستگی به سبک و سلیقه دکتر هم داره

من خییییلی خیییلی از مدل و سبک بینیش خوشم میاد نمیدونم دکترش کیه ؟

کدوم دکترا این سبک عمل میکنن؟؟؟ 

یه مدت تصمیم گرفته بودم که با دکتر ابیانه عمل کنم اما حالا از این مدل بینی ها خوشم اومده دوس ندارم بینیم بعد عمل هنوزم بزرگ بمونه راستی پوست بینیم نازکه

اگه دکتری میشناسین که سبکش و بینی هایی که عمل کرده شبیه بینی مینا حیدری تو اینستاگرامه لطفا معرفی کنید که بریم نمونه کاراشو ببینیم 

مرسی عزیزان😍😍😍😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها کسایی که مطب ابیانه رفتن و نمونه کار دیدن میخاستم‌بپرسم تو پیج اینستا فیلمهایی گزاشته از بعد ...

نه عزیزم من نمونه هایی که تو مطبش دیدم دراز نبودن به نظرم خوب بودن البته بگما من تعداد نمونه هایی که دیدم خیلی زیاد نبودن. من خودم دو ماهه عمل کردم و چون گوشتی بودم هنوز خیلی ورم دارم برای همین نمیتونم قضاوت دقیقی درمورد بینی خودم بکنم ولی تا الان مشکلی نداشتم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

من قبلا هم تو سایت اعلام کردم وظیفه ی خودم میدونم بازم تکرار کنم فقط یه قسمتش رو باید اصلاح کنم من گفتم که از دو بچه هایی که باهاش عمل کردن شنیدم هر کدومشون تو مطبش یه نمونه مشکل تنفسی دیدن ولی تازه متوجه شدم که هر دو نفر این عزیزان تو یه روز رفته بودن مطب ابیانه و هر دو درمورد یه نمونه صحبت کردن . من توی اینستا یک نمونه خرابکاری خیلی ناجور از ابیانه دیدم و توی کامنتای همون پست هم دیدم یه اقایی نوشتن که با ابیانه عمل کردن و بینی شون عفونت کرده. 

بنابراین به دلایلی که بالا ذکر کردم من ابیانه رو به کسی پیشنهاد نمیدم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
خیلی واسم سواله که دکترایی که نه اینستاگرم دارن نه سایت و نمونه کاراشون خیلی کم هست تو اینترنت چجوری ...

تا حدودی خیلی باهات موافقم

مثبل همین دکتر احمدی با اینکه تو مطب خیلی راحت میتونی با مریض صحبت کنی ولی کم پیش میاد یکی عکس قبل عمل و بخواد راحت نشون بده

بنابراین اینستاگرام خیلی میتونه تو انتخاب دکتر کمک کنه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام دوستان من خیلی وقته ک مطالب و توصیه های شما دوستان عزیز رو دنبال میکنم من یه سوال از دوست خوبی ...

من مطب دکتر سجادیان رفتم ولی فقط یه نمونه بیشتر ندیدم

ولی خودشون اصرار داشتند که اصلا به پروجکشن و ... دست نمیزنن فقط رفع ایراد میکنن که خب اینکار ریسک عمل و کم میکنه

با منشی هم هماهنگ کنی راحت می تونی بری نمونه ببینی ولی به قول دوستمون عمان زیاد رفت و امد میکنن 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
ابیانه نمونه کاراش کمه . من ریسک نکردم

به اینستا اکتفا نکن. متاسفانه خیلی از عکسهای زیبایی که میبینید فتوشاپ هستند.

بعنوان نمونه دکتر نوری؛ که من عاشق عکسهای اینستاشون شدم اما با تحقیق فهمیدم که در واقعیت اونجوری نیست

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها بعضی دکترها (اکثرشون) عکسهایی که توی اینستا میذارن با ارایش زیاد هست!

مثلا عکسهای برادران؛ نوری؛ و ... 

همچنین عکسها از زوایای درست گرفته نمیشه.

حالا بماند که ممکنه کلا عکس ادیت فتوشاپ باشه یا نه؟

اما خیلی به این موضوع دقت کنید.

همین الان که بینی من ورم داره میتونم با ارایش و کانتور یه جوری درستش کنم که هیچ کسی متوجه ایراداتش نشه...

بخصوص توی عکس!

لذا خیلی مراقب باشید که فریب زرق و برق عکسها رو نخورید.

یا اینفلوئنسرهایی که در اینستا میبینید با کلی ارایش جلوی دوربین هستند قطعا معیار خوبی برای قضاوت و انتخاب نیستند.

برای درک بهتر موضوع میتونید به اون پیجهایی که کار ارایش میکنند دقت کنید؛ مقایسه کنید قبل ارایش بینی‌هاشون چجوریه و بعد ارایش و کانتورینگ و ... بینی چقد استخونی و کوچیک و شیک میشه. 

این معجزه ارایش هست نه معجزه دستان دکتر جراح😄

اما راه حل چیه؟ انتخاب اولیه دکتر براساس سلیقه‌تون از پیج‌های اونها؛ سپس چندین جلسه مراجعه حضوری و دیدن نمونه های واقعی. نمونه هایی با سن بالای شش ماه!

اگر دکتری گفت که امکان مطب نشستن ندارید و نمیتونید بروید مطبگردی؛ بی درنگ خط بزنیدش! و تمام! 

چنین دکتری ارزش ریسک کردن نداره.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ایرادی نداره... من استقبال میکنم از افراد دقیق و اهل تفکر❤ راستش جو سایت اخیرا کمی طلبکارانه هست، بع ...

عزیزم شما مطب دکتر علیرضا امامی هم رفتید؟ اگه رفتید میشه یه توضیح مختصری بدید چون من شهرستانم و امکان مطب گردی اصلا ندارم

خواهش میکنم عزیزم راستش من خیلی دکتر برادران رو توصیه نمیکنم دکترهای بهتر و تاپ تری هم وجود دارند

اینجا کاربرا تقریبا همشون‌ خانمن. واسه ما آقایون یخرده سخته سوال زیاد بپرسیم.‌ 

میشه دکترای تاپی که میشناسید یا ازشون تعریف زیاد شنیدیدو چند تاشونو بگید. واسه بینیای گوشتی منظورمه

2810