2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
نمیدونم چرا حس میکنم بوی تبلیغات میاد. البته نامحسوس‌تر و حرفه‌ای‌تر.

شایلین جون فکر کنم یه مهمونی دیگه هم بزاری بعد نباشه، خیلی از بچه ها یادشون رفته بود، البته اگه زحمتی نیست و لطف کنی و دوستان حواسشون رو جمع کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی واسم سواله که دکترایی که نه اینستاگرم دارن نه سایت و نمونه کاراشون خیلی کم هست تو اینترنت چجوری انقدر طرفدار زیاد دارن؟ یعنی به چندتا نمونه تو مطب بسنده میکنین؟ اصلا قبل عمل بینیشون رو مگه دیدین شاید یه قوز ساده داشتن یا برعکس، بنظرم انتخاب دکتر به یه پکیج بستگی داره، ۱- اینکه حتما متخصص گوش و حلق و بینی باشه، ۲-عکسای نمونه کارشو بپسندین و اینکه عکساش از قبل و بعد باشه و بدون ادیت و ویدیو هم بزاره،۳- بهتون امید واهی نده،۴- وجدان کاری داشته باشه، ۵-فرادی که تو مطب میبینین با نمونه کاراش تو سایت یا اینستاگرم زمین تا آسمون فرق نکنن، ۶-باهاشون صحبت کنین که راضی هستن از خدمات بعد از عمل و اینکه بینی قبلشون چطور بوده و مهمتر اینکه مشکل تنفسی یا عدم تقارن نداشته باشن، ۷-ترجیحا چند نفر از اطرافیانتون تجربه عمل با اون دکتر رو داشته باشن و در آخر انتظار معجزه نداشته باشین اگه بینی با پوست معمولی داشته باشین و استخوانی باشه تا ۹۰ درصد بهترین نتیجه رو میگیرین، پوست خیلی نازک ایرادارو بیشتر نشون میده، پوست ضخیم ازین جهت خوبه اما اونقدر ظریف نمیشه و ورم بیشتری خواهید داشت اما پوست معمولی بهترین نتیجه. البته اینا مواردی بود که به ذهن من رسید الان، حتما چیزایی که میخواید و قبل بیهوشی به دکترتون بگین که تا جایی که امکان داره رعایت کنن 

خاهر من‌جدیدا عمل کرده با دکتر بشارتی زاده

دماغش فقط یه قوز داست دماغش استخوانی بود 

الان بعد از عمل ده ماه گزشته پایینش پهن تر کرده اینقدر و نوکش قلمبه خاهرم ترغیب به پروتز چونه کرد که خاهرم هم قبول کرد دو تا را باهم انجام بده

الان چونش کجه یعنی پروتز  را بد گزاشته

اینقدر دکتر بداخلاقی و مسولیت خرابکاریهاشو نمی جزیره

اینقدر بعد از عمل با بیست میلیون پولی که گرفته بد برخورد میکنه هر بار خاهرم‌می فت با گریه میومد اعصابش،خورد میشد

دکتر بی وجدان

برو پیجشو ببین چه عکسهایی گزاشته در حالیکه اصلا کارش مثل پیچش نیست

دماغ گنده و پهن تحویل داده 

از همه اینا بگیریم  الان تو خواب خاهرم خ ر خ ر میکنه 

و تو بیداری صدای نفسش میاد

دخترم عشق منه

خاهر من‌جدیدا عمل کرده با دکتر بشارتی زاده

دماغش فقط یه قوز داست دماغش استخوانی بود 

الان بعد از عمل ده ماه گزشته پایینش پهن تر کرده اینقدر و نوکش قلمبه خاهرم ترغیب به پروتز چونه کرد که خاهرم هم قبول کرد دو تا را باهم انجام بده

الان چونش کجه یعنی پروتز  را بد گزاشته

اینقدر دکتر بداخلاقی و مسولیت خرابکاریهاشو نمی پزیره

اینقدر بعد از عمل با بیست میلیون پولی که گرفته بد برخورد میکنه هر بار خاهرم‌می فت با گریه میومد اعصابش،خورد میشد

دکتر بی وجدان

برو پیجشو ببین چه عکسهایی گزاشته در حالیکه اصلا کارش مثل پیچش نیست

دماغ گنده و پهن تحویل داده 

از همه اینا بگیریم  الان تو خواب خاهرم خ ر خ ر میکنه 

و تو بیداری صدای نفسش میاد

من میخاستم عمل کنم بعد خاهرم‌با این دکتر کارشو دیدم‌کلا از عمل بینی منصرف شدم

ولی الان یه مدتیه باز به سرم‌افتاده

یه دکتر خوب و کم ریسک پیدا کنم

هنوز موفق نشدم

دخترم عشق منه

دکتر رزیتا بشارتی زاده یه دکتر پولکی و به معنی واقعی بی وجدان  و بی ادب هست اصلا اخلاق پزشکی نداره مسولیت کار خرابش نمی پزیره

من‌به خاهرم‌گفتم شکایت کن

میگه فایده نداره شکایت تو این‌مملکت

دخترم عشق منه

خانمها کسایی که مطب ابیانه رفتن و نمونه کار دیدن میخاستم‌بپرسم تو پیج اینستا فیلمهایی گزاشته از بعد عمل نمونه ها همه بینیهاشون دراز و بزرگه نمونه هایی که تو مطب دیدین  اینجور بودن ؟

اخه عکساش خوبه ولی فیلم هاش خیلی بده

من‌موندم چکار کنم

دخترم عشق منه
خانمها کسایی که مطب ابیانه رفتن و نمونه کار دیدن میخاستم‌بپرسم تو پیج اینستا فیلمهایی گزاشته از بعد ...

من ندیدم. همه اونا که مطب دیدم باب سلیقم بودن. اما آمین جان. دردونه جان. میم جان و ربکا جان با دکتر ابیانه عمل کرده اند حتما بهتر میتونن راهنمایی کنن

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دکتر رزیتا بشارتی زاده یه دکتر پولکی و به معنی واقعی بی وجدان  و بی ادب هست اصلا اخلاق پزشکی ند ...

متاسفانه خانم بشارتی زاده اخلاق مناسبی ندارند.

بله منم شنیدم که خرابکاری در کاراشون زیاده

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام بچه ها من چسب یو ک میزنم سوراخا بینیم کشیده میشن بالا هرچ شل هم میزنم فایده نداره همون شکلی نشن ...

چسب یو رو نباید سفت بزنی. مراقب باش

ممنون شایلین جان 

امین‌که خیلی راضی بود

ربکا و دردانه جان فکر کنم.نسبتا راضی هستن نه صد در صد 

میم‌را نمیدونم

البته من یه مدت دارمک تاپیک را می خونم فکر میکنم‌اینطور بیان کرده بودن باز اگه اشتباه نکنم

دخترم عشق منه
2810