2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چیزی هم در مورد برادران بگم: من توی مدتی که میرم مطب ایشون چند تا موضوع مهم رو دیدم که با ...

شايلين جون مرررسي كه دكترتون رو معرفي كرديد😘

دكتر برادران كارهاي نيمه فانتزيشون هم خوبه؟ 

من قبلا يحيوي رو دنبال ميكردم و مطبش رفتم اما اون چيزي كه ميخواستم نبودن

سلام دوستان عزیز.متاسفانه من نتونستم به دورهمی برسم و ۸ ماهه که سایتو دنبال میکنم خیلی دوست داشتم عکس بینی هارو ببینم خیلی حیف شد.اگه امکانش هست همه دوستان ساعت مشخصی بیان و عکسشونو بذارن مخصوصا کسایی که ترمیم انجام دادن .منم همچنان دنبال دکتر واسه ترمیم میگردم و هزینش خیلی برام مهمه .

با تشکر از همه دوستان 

عید همگی مبارک 

من اصلا حالم خوب نبست افسرده شدم همش فکر خودکشی میاد تو سرم قرص ارامبخش بهم میدن ایقد ک حالم بد خیلی ...

سلام 

دوست عزیز آرامش خودتو رو حفظ کن این حس شما رو ۹۰درصد کسانی که عمل کردند داشتند .خودِ من تا یه مدت تو آینه نگاه می کردم حس می کردم چهره ام مثل کسانی شده که یه بیماری خطرناک و مزمن دارند.فکر کنم تازه عمل کردید .الان باید حسابی به خودتون برسید و به هیچ چیز دیگه فکر نکنید ممکنه به نظر نیاد ولی کل صورتتون ورم داره و قطعا چهره اتون طبیعی نیست بینی ورم داره و اوایلش یه مقدار سربالاتر ِ طوری که ممکنه حس کنید بینی تون کوتاه شده.اصلا به فرم بینی و چهره اتون از الان فکر نکنید چون بعدش می بینید که بیهوده خودتونو اذیت کردید

سلام  دوست عزیز آرامش خودتو رو حفظ کن این حس شما رو ۹۰درصد کسانی که عمل کردند داشتند .خودِ من ...

امین جان یک ماه عمل کردم بینیم سربالا شد سوراخای بینیم مشخص حس میکنم کوتا شد چشام ی حالتی شدن انگار شبیه ی حیون شدم از همه دوری میکنم از خونه بیرون نمیزنم همش غصه میخورم ۶کیلو کم کردم تو این مدت نمیدونم چکار کنم میترسم این شکلی بمونم

امین جان یک ماه عمل کردم بینیم سربالا شد سوراخای بینیم مشخص حس میکنم کوتا شد چشام ی حالتی شدن انگار ...

عزیزم روز به روز بهتر می شه می دونی علتش غریبگی با چهره ی جدیدتِ اصلا چیز غیر طبیعی نیست اتفاقا منم اون اوایل گاهی حس می کردم شبیه روباه شدم به خدا باور کن و منم مثل شما استرس داشتم راستش اصلا نمی دونستم چجوری شدم تا اینکه کم کم بیرون دراومدم و همه هی اونایی که می فهمیدن هی تعریف می کردن بعدش کم کم درست شد انگار اعتماد به نفسم برگشته بود منم ۴۷،۴۸ شده بودم جوری که هر کس منو می دید می گفت چرا این قدر لاغر شدی.

عزیزم روز به روز بهتر می شه می دونی علتش غریبگی با چهره ی جدیدتِ اصلا چیز غیر طبیعی نیست اتفاقا منم ...

افرین منم شبیه روباه شدم وااااای خدااااا یعنی این سربالاییش خوب میشه میاد پایین ؟ چسب زیر و نزنم ک زودتر بیفته خیلی خودخوری میکنم 

افرین منم شبیه روباه شدم وااااای خدااااا یعنی این سربالاییش خوب میشه میاد پایین ؟ چسب زیر و نزنم ک ز ...

😁😁😁😁 دیدی گفتم به حرف من گوش کن.

ببین همون طور که دکتر گفته چسب بزن اصلا هم الکی نگران نباش من بعد از یه مدت که صورتم و بینی ام جاافتاد همش می گفتم کاش ۱۰ سال پیش عمل می کردم.بله قطعا بینی افت می کنه و حالت نرمال پیدا می کنه بخشی از این سربالا به نظر رسیدن برمی گرده به تورم.فقط یه چیز بگم هر چی الان حرص بخوری فقط از کفت رفته .من الان خیلی تصادفی اومدم تو تاپیک می خواستم برم بخوام پیغامت رو دیدم یادِ اون روزای خودم افتادم دقیقا از شدت اضطراب یه شب تا خودِ صبح خوابم نبرد.اون موقع کسی نبود اینا رو به من بگه ولی من الان هستم و به شما می گم با انرژی مثبت پیش برو اصلا فکرشو نکن برو دنبال خوردن چیزای تقویتی توی جمع خانواده باش خودتو سرگرم کن شبا خودتو ک صورتت رو توی هاله ی نور تجسم کن و ببین که چقدر خوشگلتر شدی .باور کن همین ها توی نتیجه ی نهایی تاثیر داره دیدم که می گم.الان برو با خیال آسوده بخواب

😁😁😁😁 دیدی گفتم به حرف من گوش کن. ببین همون طور که دکتر گفته چسب بزن اصلا هم الکی نگران نباش من ...

فدات عزیزم انشالله ک همیطور ک تو میگی بشه سعی میکنم روی خودم کار کنم ولی خداییش خیلی سخت روزای سختیو دارم تحمل میکنم 

من اصلا حالم خوب نبست افسرده شدم همش فکر خودکشی میاد تو سرم قرص ارامبخش بهم میدن ایقد ک حالم بد خیلی ...

دمنوش بابونه بخور، زدچوبه زیاد مصرف کن بقول دوستان ورمت زودتر بره، چسب زیر بینیتو محکم نزن،خود دکترم محکم نمیچسبونه، همش خودتو تو آینه نگاه نکن، زمان که بگذره میبینی که اشتباه میکردی

دمنوش بابونه بخور، زدچوبه زیاد مصرف کن بقول دوستان ورمت زودتر بره، چسب زیر بینیتو محکم نزن،خود دکترم ...

متاسفانه الان تو این وضعیت کرونا نتونستم بابونه پیدا کنم ....میتونم چای زردچوبه درست کنم بخورم ؟ چون اصلا میل ب غذا ندادم از استرس همش حالت تهوع دارم 

2810