راستی اینم بگم تا دیگه حرفی توی دلم نمونده باشه😉:
بچهها، آدم وقتی عمل میکنه دو حالت ممکنه اتفاق بیفته:
۱.حالت اول:
خوشحاله، حال خوبی داره، ذوق میکنه چون چهره اش از قبلش بهتر شده. همش آینه بدست هست و از خودش عکس میگیره!
چسب داره و با چسب هنوز هیچ ایرادی براش پیدا نیست.
ضمننا ورم داره و ایرادهای گودی و برامدی معلوم نیست و همه چی صاف و یکدست و ایده آل بنظر میرسه.
تا سه ماه هیچی پیدا نیست. ممکنه واقعا همه چی به همون خوبی که انتظار میره باشه یا خدایی نکرده ایرادها طی زمان یکی یکی پیدا بشه.
این آدم اگر بخواد خام و ناپخته عمل کنه میاد توی تاپیک دکترش رو به همه معرفی میکنه و تندتند عکس میذاره و خلاصه جو ((گل و بلبل)) به راه میفته و ((به به و چه چه))!!!
😊
۲. حالت دوم:
آدم حساس و ریزبین و کم طاقتی هست.
شاید اوایل بخاطر ورم سوراخهای بینی بسیار کج و ناقرینه باشه.
ممکنه بخاطر ورم یکطرفه، بینی کج به نظر برسه.
ممکنه چهره غریبه باشه و فرد رو آزار بده.
ممکنه اوایل قد بینی زیادی کوتاه شده باشه و بخاطر ورم بیش از حد خوکی به نظر برسه!
(وای بچهها اونقد تغییر و تحول و استرس توی دماغ تازه عمل شده زیاده که اگه حساس باشید و عجولانه قضاوت کنید رسما دیوانه میشید)
خب این فرد نیز با قضاوت عجولانه و غصه خوردن موجب ناراحتی و آزار خود و اطرافیان میشه. حالا ممکنه بیاد توی تاپیک و شروع کنه بد و بیراه گفتن به دکترش و ذهنیت مخاطب رو در قضاوت خراب کنه.
😊
خب هردو حالت فوق رو گفتم تا بگم در همه جا و حتی در عمل بینی، آدمهایی موفقند که هوش هیجانی خودشان رو تقویت کرده باشند و بتوانند از هیجانات به دور باشند. اینجوری هم خودشون بهترین حال رو دارند و هم اینکه کمتر موجب گمراهی بقیه خواهند بود.
من اینو باور دارم. باور دارم که هرکسی زیر ۳ ماه بیاد و تعریف یا انتقاد کنه فقط داره حال درونی خودش رو میگه و حرفاش برای هرگونه تصمیم گیری فاقد اعتبار هست.
لذا سکوت کنید تا مطمن نشدید به کسی توصیه نداشته باشید.
از سوی دیگه؛ افرادی هم که اصرار دارند تا از زیر زبون فرد زیر سه ماهه اطلاعات بگیرند (!) فقط دارن خودشون رو گول میزنند و اسباب گمراهی خودشون رو فراهم میکنند.
عمل بینی صبوووووووری میخواد فقط!
و اما راه حل شما چیه؟ شما دوست عزیزی که بدنبال تحقیق بینی هستی فقط و فقط و فقط به حرفها و تجربیات افراد بالای ۶ (تاحدی) و یکسال (قطعی) دقت کن.
ارادتمند
شایلین