2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
ای وای من دکتر سامی رو گذاشته بودم جز اولین انتخابام  بخاطر اینکه بینیم گوشتی هست و از دوست ...

عزیزم تهران که اومدی چندبار برو مطبش (روز دوشنبه) تا نمونه‌ها رو ببینی. هردکتری خطا داره بهرحال موضوع احتمالات هست و قطعیتی وجود نداره. 

خواهر من یکسال و نیم قبل با سامی عمل کرد، بینی استخوانی خوش عملی داشت. الانم بینی پرفکتی داره، خیلی کوچک نیست ولی بسیار تمیز و متقارن هست.

دوست نزدیکم هم با سامی عمل کرد، بینی او ضعیف غضروفی با پوست بشدت نازک بود. اونقد نازک که دکترها میگفتند ریسک پاره شدن پوستت در حین عمل وجود داره! او هم الان بینی تمیزی داره، قرینه، صاف و بی ایراد. بینی او هم کوچک نشد ولی به صورتش میاد.

نوشین همین تاپیک هم عمل اولش با سامی بوده، تا اونجا که از صحبتاش برداشت کردم فکرمیکنم بزرگترین نارضایتی که داشت و تصمیم گرفت دوباره عمل بکنه در درجه اول بخاطر سایز بینیش بود.‌ چون سامی بزرگ کاره!

رجایی هم اینجوریه، هردوشون بینی رو تمیز در میارن ولی کوچک نمیکنند زیاد.

برای بینی گوشتی، خب چون سختتر هست خیلیها قبول نمیکنند. مثلا من دیدم که ابیانه گوشتیها رو رد میکرد. 

در مطبهای سامی، حسنانی و برادران نمونه خوب کوچکسازی بینی گوشتی رو دیدم.

خودم به سامی بیش از بقیه اعتماد دارم، چون میدونم دکتر وسواسی هست. بهترین نمونه کوچک شدن بینی گوشتی رو هم توی مطب ایشون دیدم، (توی مطب گردیام نوشته بودم که از توی یک نارنگی بینی دراورد!)

حسنانی هم دکتر بدی نیست، من خیلی نپسندیدم اما ایرادی هم نمیگیرم. بیشترین انتقادم به حسنانی این هست که بینیهاش نوک نداره! (برگردید توی مطالب قدیمی تعریف یک بینی از لحاظ اصول زیبایی شناسی رو نوشته ام)

برادران هم بینی گوشتی عمل میکنه، اما به یک دلیل برادران رو توصیه نمیکنم: برادران به گوشتیها راکوتان میده، البته حسنانی هم توی سایتش نوشته بود که بینیهای گوشتی پوست پرتقالی باید راکوتان بخورن. اما بازم فکر میکنم درصد تجویز راکوتان در برادران بالاست.

*درمورد عوارض راکوتان حتما سرچ کنید و تصمیم بگیرید.

*حتما قبل از تصمیم گیری، وقت بذارید و خوب مطبگردی کنید، به حرف من و سایرین اکتفا نکنید.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها یه چیزی هم در مورد برادران بگم:

من توی مدتی که میرم مطب ایشون چند تا موضوع مهم رو دیدم که باید حواستون بهش باشه:

۱- اخوی دکتر منشی و دستیارشون هستند. ایشان بشدت در بازاریابی کردن و ایجاد ارتباط دوستانه با مراجعین و جلب اعتماد آنها زبان چربی دارند! 

جو مطب بشدت کنترل شده هست و منشی کاملا هوشمندانه و نامحسوس حواسش به مراجعین هست که چه میگویند. من واقعا در ارتباطات و بازاریابی به اخوی دکتر نمره ۱۰۰ از ۱۰۰ میدهم!

۲-خیلی عجیبه برام که مراجعین مطب دکتر برادران از مطبهای دکترهای دیگه قرتی‌تر و خوش تیپ‌تر هستند! شاید حرفم مسخره بنظر بیاد؛ ولی افراد مطب ایشون نسبت به جاهای دیگه به مراتب خوش ارایش‌تر و شیک پوش‌تر هستند! حتی بعضی‌هاشون توی اینستا پیج های گریم و ارایش دارند!

شاید بگید این چه حرفیه شایلین میزنه، اما باید بگم این تمایز و تفاوت فاحش در ضمیر ناخوداگاه آدم تاثیرگذار هست و ناخوداگاه میتونه قضاوت شما رو از موضوع بینی ببره به موضوعهای متفرقه، بی انکه خودتان بدانید!!

۳- دکتر بدی نیست؛ خوش سلیقه است. بخصوص خدمات بعد از عمل ایشون عالی هست، بینی رو کاملا کوچک میکنه که خب واقعا ریسک داره و هرکسی این ریسک رو انجام نمیده. لذا اغلب افراد بعد از عمل خیلی خیلی خوشگلتر میشن، چهره های بعد از عمل لاکچری و شیک میشه! 

ولی یکی از بزرگترین انتقاد به برادران این هست که توی بینی تزریق کلاژن انجام میده. خودشان میگویند از هر ده نفر یک نفر (یعنی ده درصد) که خب درصد بالایی است. من کلاژن نزدم خوشبختانه. اما خیلی ها رو دیدم که زدند. بد شانسی آدم هست دیگه، ولی عدد احتمالش بالا هست!

۴-بینی‌های گوشتی این شانس رو دارند که هرگز کلاژن نمیزنه، اما خب راکوتان میده که اونم میشه پیچوند و نخورد اما نمیدونم تبعات نخوردنش بیشتره یا خوردنش!؟؟؟ 

پ.ن. نقدهای زیادی بمن شد که چرا اسم دکتر نمیبرم، من از اینکه دکترم را عجولانه معرفی نکردم خیلی راضی ام. خیلی خیلی راضی ام. چون الان میتونم با ارامش و تعقل بیشتری براتون نقد کنم و حرفای بدور از هیجانات من اکنون میتونه بهتر راهنمایی و کمک بکنه. چراکه متاسفانه اون زمان جو خاصی ایجاد شده بود و همه از برادران تعریف میکردند (شاید اون جو در تصمیم‌گیری منم بی تاثیر نبود). لذا تصمیم گرفتم با سکوت کردن در مورد انتخابم فضا رو آروم کنم. قطعا اگر معرفی میکردم میتونست در تشدید جو موثر باشه. 

همه کسانی که با انرژی مثبتشون بمن لطف داشتند برام عزیزند؛ همه کسانی که با توهین و قضاوت منو مورد لطف قرار دادند رو میبخشم و به حال خوب دعوت میکنم.

و در پایان: 

تا سه ماه اول هر قضاوتی بی اساس و بی اعتبار هست، پس به تعریف یا نقد کسی در سه ماه اول اصلا توجه نکنید.

تا شش ماه کمی میتوان به حرفهای کیسهای عمل شده گوش کرد و تا ۶۰ درصد شاید درست میگویند!!

بهترین کیس برای قضاوت بینی‌های بالای یکسال است.

و تمام!!!

ارادتمند همه عزیزان خاموش و غیرخاموش هستم!

شایلین

😍😍

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه چیزی هم در مورد برادران بگم: من توی مدتی که میرم مطب ایشون چند تا موضوع مهم رو دیدم که با ...

عزیزم چقد هوشمندانه و منصفانه بدون تعصب نظر میدی و بقیه رو راهنمایی میکنی 

بله واقعا اون زمان یه جو و هیجان بود و تو با توجه به مطب گردیای زیادی که انجام داده بودی می‌تونستی تاثیر بذاری روی بقیه و جهت دهی کنی 

اما به نفع بقیه صبوری کردی تا نتیجه رو بگیری بعد بتونی تحلیل درست و منصفانه ای داشته باشی. 

گرچه به نظرم بینی ت خیلی خوب عمل شده و هنوز هم برای قضاوت کامل زوده چون خودم هم که این دوران رو تازه گذروندم واقعا میدونم حتی در ماه ششم هم ورم می‌تونه جوری باشه که نارضایتی بیاره

و اتفاقا بینی هایی که در ماههای اول کوچیک و بسیار زیبا به نظر میرسه میتونه در نهایت با کاهش ورم نتیجه مطلوبی نداشته باشه (اینو من دیدم که بینی اول کوچیک و متناسب بوده بعد از ورم دیگه خیلی کوچیکتر شده و تناسبش با صورت رو از دست داده و ایرادها بیرون اومده)

و دقیقا درست میگی برای قضاوت بینی یکسال نیاز هست اون هم با توجه به شرایط قبلی بینی یعنی کم کاری و پرکاری بینی باید قضاوت کرد

وحتی برای بینی های گوشتی بالای یکسال بچه ها من اینو به عینه دیدم همکارم که سه سال از عملش میگذره عکس یکسالگی بینیش که گوشتی هم بوده رو بهم نشون داد خیلی تعجب کردم بینی تپل بود بدون هیچ خط کانتوری ولی الان بینی کاملا جا افتاده 

انشالله برای همه عالی میشه

شایلین مهربان بازم ممنون 

خدانگهدار همگی 😘😘😘😘

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

راستی اینم بگم تا دیگه حرفی توی دلم نمونده باشه😉:

بچه‌ها، آدم وقتی عمل میکنه دو حالت ممکنه اتفاق بیفته:

۱.حالت اول:

خوشحاله، حال خوبی داره، ذوق میکنه چون چهره اش از قبلش بهتر شده. همش آینه بدست هست و از خودش عکس میگیره!

چسب داره و با چسب هنوز هیچ ایرادی براش پیدا نیست. 

ضمننا ورم داره و ایرادهای گودی و برامدی معلوم نیست و همه چی صاف و یکدست و ایده آل بنظر میرسه.

تا سه ماه هیچی پیدا نیست. ممکنه واقعا همه چی به همون خوبی که انتظار میره باشه یا خدایی نکرده ایرادها طی زمان یکی یکی پیدا بشه.

این آدم اگر بخواد خام و ناپخته عمل کنه میاد توی تاپیک دکترش رو به همه معرفی میکنه و تندتند عکس میذاره و خلاصه جو ((گل و بلبل)) به راه میفته و ((به به و چه چه))!!!

😊

۲. حالت دوم:

آدم حساس و ریزبین و کم طاقتی هست. 

شاید اوایل بخاطر ورم سوراخ‌های بینی بسیار کج و ناقرینه باشه.

ممکنه بخاطر ورم یکطرفه، بینی کج به نظر برسه.

ممکنه چهره غریبه باشه و فرد رو آزار بده.

ممکنه اوایل قد بینی زیادی کوتاه شده باشه و بخاطر ورم بیش از حد خوکی به نظر برسه!

(وای بچه‌ها اونقد تغییر و تحول و استرس توی دماغ تازه عمل شده زیاده که اگه حساس باشید و عجولانه قضاوت کنید رسما دیوانه میشید)

خب این فرد نیز با قضاوت عجولانه و غصه خوردن موجب ناراحتی و آزار خود و اطرافیان میشه. حالا ممکنه بیاد توی تاپیک و شروع کنه بد و بیراه گفتن به دکترش و ذهنیت مخاطب رو در قضاوت خراب کنه. 

😊

خب هردو حالت فوق رو گفتم تا بگم در همه جا و حتی در عمل بینی، آدم‌هایی موفقند که هوش هیجانی خودشان رو تقویت کرده باشند و بتوانند از هیجانات به دور باشند. اینجوری هم خودشون بهترین حال رو دارند و هم اینکه کمتر موجب گمراهی بقیه خواهند بود.

من اینو باور دارم. باور دارم که هرکسی زیر ۳ ماه بیاد و تعریف یا انتقاد کنه فقط داره حال درونی خودش رو میگه و حرفاش برای هرگونه تصمیم گیری فاقد اعتبار هست.

لذا سکوت کنید تا مطمن نشدید به کسی توصیه نداشته باشید.

از سوی دیگه؛ افرادی هم که اصرار دارند تا از زیر زبون فرد زیر سه ماهه اطلاعات بگیرند (!) فقط دارن خودشون رو گول میزنند و اسباب گمراهی خودشون رو فراهم میکنند.

عمل بینی صبوووووووری میخواد فقط!

و اما راه حل شما چیه؟ شما دوست عزیزی که بدنبال تحقیق بینی هستی فقط و فقط و فقط به حرفها و تجربیات افراد بالای ۶ (تاحدی) و یکسال (قطعی) دقت کن.

ارادتمند

شایلین

عزیزم چقد هوشمندانه و منصفانه بدون تعصب نظر میدی و بقیه رو راهنمایی میکنی  بله واقعا اون زمان ...

عزیزم لطف داری

من تا اینجای کار بینی خودمو دوست دارم و راضی هستم

و هنوزم معتقدم که برای قضاوت بینی خودم باید یکسال بگذره و نظر بدم.

اما واقعا گاهی انتظارات عجولانه دوستانم رو میبینم و دلم میسوزه، دوس دارم به همه بگم تورو خدا زیر یکسال نه غصه بخورید و نه به دیگران راهنمایی کنید. 

تو خبر داری دوست گلم که من چقد غیرمنصفانه فحش خوردم! و چه افرادی هرچی دلشون خواست بارم کردند فقط چون به نفعشان کار کردم و دکترم رو نمیگفتم؟ 😑

اما نهایتا اونیکه الان با ارامش قلبی و وجدان راحت داره پیام میذاره منم‌ چون کسی رو گمراه نکردم (نه گمراه به تعریف و نه گمراه به انتقاد)

بچه ها یه چیزی هم در مورد برادران بگم: من توی مدتی که میرم مطب ایشون چند تا موضوع مهم رو دیدم که با ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزم   علت خوشتیپ بودن دخترا تو مطب میتونه این باشه که دکتر جوونه  من خودم تو مطب دکترم شنیدم از دو تا دختر که داشتن از برادران به چشم غیر برادری تعریف میکردن  اما بنظر من اونقدر کوچیک نمیکنه اتفاقا طبیعیه کارش اکثرا، واسه همینم جز لیست من بود، برادران، حسین نژاد و کمی نادریان رو من میپسندیدم، اما خوب چون طرفدار دکترای رک هستم و زمان زیادیم نداشتم و اینکه با این دکترا اطرافیانم کسی نبود که عمل کرده باشه دکتر خودم رو انتخاب کردم، البته من بینی شما رو قبل عمل ندیدم واسه همین نمیتونم قضاوت کنم چون دکتر نمیتونه معجزه کنه مثلا من که پوستم ضخیمه نمیتونم انتظار بینی ظریف داشته باشم.  

««و این نکته خیلی مهمه دوستان میرین مطب اگه امکانش هست از کسایی که عمل کردن خواهش کنید قبل عملشون رو نشونتون بدن ممکنه بینیشون خیلی کم کار بوده باشه، یا اینکه خیلی پرکار بوده یا اصلا سلیقشون با شما فرق داشته و چیزایی از دکتر خواستن که شما نمیپسندین، حتما این نکات رو در نظر بگیرین»»

شایلین جان مبارک باشه دیدم عکستو بینیت مشخصه کوجیک بوده از اول فقط سرش ورم داره که اونم به زودی میره ...

ممنون

نه بینی من کوچک نبود. 

اتفاقا بینی من بزرگ بود و از بیرون منحرف به یک سمت شده بود، در رفتگی غضروف از کلوملا داشتم و سوراخ های بینیم یکیش خوابیده بود. از داخل یکی از بینیهام بسته بود که دکتر استخون ته بینی را از داخل شکست و اصلاح کرد تا راه تنفسم خوب شد.

از نیمرخ یک قوز و افتادگی خفیف داشتم.

اما فاصله پشت لبم از اولش بلند بود که سامی گفته بود مهمتر از دماغت لبات هست که بهتره ژل بزنی 🤣

بعد ار عمل تنفسم بهتر شد. 

چهره ام به مراتب کم سن تر شد. 

و در کل راضی هستم. (همون ۶۰ تا ۷۰ درصد. حالا شاید بعدا برسه به ۸۰ یا بیاد روی ۵۰ نمیدونم.... (!)  اونم بخاطر اینکه هنوز زیر یکسال هستم و نظرم قطعی نیست)

بچه ها من اگه نقد و تحلیل میکنم منظورم صرفا نقد دماغ خودم نیست. هدفم معرفی و تصویر سازی فضای کلی جراحی بینی دکتر برادران است. اونچه طی بارها رفت و آمد در مطب ایشون دیده و شنیده ام.

ممکنه من راضی باشم ولی یکی دیگه ناراضی.

ممنون نه بینی من کوچک نبود.  اتفاقا بینی من بزرگ بود و از بیرون منحرف به یک سمت شده بود، در ر ...

مبارک باشه مشخصه برادران دستش به کوچیک شدن میره چون الان بینیت کوچیکه و خوبه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

من یه دکتری میخام که دقت سامی در تقارن قلمی بودن رجایی و کم کردن پروجکشن مثل برادران رو داشته باشه 😁😂 سر بینیم هم به قول تقوی مشکلی نداره کوچیک و غصروفیه بهتره کسی بهش دست نزنه ☺

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

با سلام خدمت شايلين وهمه. شايلين جون ميخواستم نظرتو در مورد كلومار بيني هايي كه دكتر برادران عمل ميكنه بدونم بعضي از خانما نظرشون اينكه دكتر برادران كلومار رو حذف ميكنه و بيني ها بد ميشه كلا با توجه به تحقيقي كه شما داشتي نظرت در اين باره ي كلوماربيني هايي دكتر برادران عمل ميكنه چي هست ممنون ميشم توضيح بدي ايا شما هم موافقي با اين موضوع   ممكنه  براي من توضيح بدي متوجه بشم 

ای وای من دکتر سامی رو گذاشته بودم جز اولین انتخابام  بخاطر اینکه بینیم گوشتی هست و از دوست ...

بيني من بزرگ و استخوني بود و خوب از كار در نيومد خواهرم بينيش گوشتي بود اونم با سامي عمل كرد اون بينيش خيلي خوب شد (البته هنوز پروجكشن بينيش زياده) اگر بينيتون پروجكشن كم داره و گوشتي هست سامي گزينه خوبيه

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

گلاب نمیدونم چرا نمیتونم جوابت رو بدم

با این سلیقه، اگه گوشتی نیستی به ابیانه فکر کن

با سلام خدمت شايلين وهمه. شايلين جون ميخواستم نظرتو در مورد كلومار بيني هايي كه دكتر برادران عمل ميك ...

اره کلوملا رو داخل درمیاره

اون دو سانت رو رعایت نمیکنه

البته کم کم کلوملا میاد بیرون و اوایلش خیلی داخله

با سلام خدمت شايلين وهمه. شايلين جون ميخواستم نظرتو در مورد كلومار بيني هايي كه دكتر برادران عمل ميك ...

بینی زیبا تعریف داره. توی صفحات خیلی قبلتر مفصل گذاشته بودم اصول زیبایی شناسی بینی رو.

یکسری انحناها وجود داره که اگه دکتری بتونه دربیاره یوهو بینی آدم میشه همون بینی خاص و جذاب!

کار سختیه ها؛ حتی اونا که میگن هم خودشون الزاما نمیتونن دربیادن.

مثلا بینیهایی که توی پیج حمیدرضا نوری هست این اصول رو رعایت کرده. اون قوسها و انحناهای تعریف شده در نوک و ...

(البته عکسها فتوشاپ هست و طی تحقیقاتم فهمیدم اونقدرم خودش نمیتونه اونا رو برای کسی دربیاره)

به نظر من راکوتانی که هفته ای دو تا یه سه تاس زیااد ضرر نداره من از هفته اول خوردم و تازه داره سی تاش تموم میشه 

من موهام ریزشش کم شد و ناخنام بعد از مدت ها بلند شد و نشکست 

چربی موهامم یکم گرفته البته من روآکوتان میخورم 

کورتونم زدم تو بینیم به نظرم مقاومت نباید کرد چون اون کورتونی که میزنن کم و تو بینی هست و دکتر حسنانی تو سوالاتش جواب داده که ضرر نداره کورتون تو بینی و اینکه میشه ماهی یه بار زد تا سه ماه 

من زمانی که پیش برادران رفتم بهم گفت پرهاتو دست نمی زنم و اره شهریارشونم حواسش هست که با کی حرف میزنی و چی میگی و منم دیدم کسایی که پیش برادران میان قرتی طورن خود دکترم دلنشین چون خوش تیپ و خوش قیافس😂

دکتر خالقی اما برعکس  بازاریابیش خوب نیست وگرنه کارش خوبه من زمانی که رفتم پیشش با اطمینان گفت بینیت خوب میشه دیگه منم دلم قرص شد

و بله باید خودشون برن مطب نمونه های بالای سه ماه ببینن 

تا درست انتخاب کنن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
2810