در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آفرین زهرا جان که اومدی ما رو باخبر کردی منم دکتر برادران از گزینه هام بود که دیگه حذفش کردم خیلی ها ...
دنبال تقارن 100 درصد نباش
همین که اون ایراد بدون دقت مشخص نباشه کافی
الان خیلیا سوراخ نامتقارن دارن اما جزیی
دو طرف بینی یکسان نیست اما تابلو نیست
بینی همه بازیگرارو با دقت نگاه کن تو همشون میتونی ایراد دربیاری
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
سلامم دوستای عزیزممم من اومدم الان دوماه و دوازده روزه ک عمل کردم فعلا از نظر بویایی و تنفس مشکلی ...
اخ گفتی
منم دیروز دماغم جوری پف کرده بود که انگار نه انگار عمل شده
بعضی روزا هم خیییلی کوچیک میشه
سوراخای من تازه دارن اندازه میشن
یه طرف بینیم صاف شده یک طرفش ورمش نخوابیده
من تازه یه ماه ده روز تقریبن
کورتون زدی شما چند بار ؟
من یه بار
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
اخ گفتی منم دیروز دماغم جوری پف کرده بود که انگار نه انگار عمل شده بعضی روزا هم خیییلی ...
شما کورتون زدی؟ نزنین زوده هنوز من از دکترم پرسیدم گفت کورتون رو به ورمای مقاوم میزنیم که بعد ازطولانی مدت نمیرن، تازه اونم زیاد جالب نیست زده شه، آکوتان هم بعد ۲،۳ ماه که از عمل میگذره چون پوست رو خشک میکنه جای بخیه اسکار میندازه و دلایل دیگه
شما کورتون زدی؟ نزنین زوده هنوز من از دکترم پرسیدم گفت کورتون رو به ورمای مقاوم میزنیم که بعد ازطولا ...
من بهد از هفت روز یعنی روزی که گچو ورداشتم دکتر واسم کورتون زد
روآکوتان هم دارم میخورم هفته ای سه تا اونم از یه هفته بعد از عمل داد
جای بخیه هام داره میره پماد سیکالیفت اون میزنم