2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها من قوس دماغم داره کامل میره 

اولش که گچو ورداشت قوس ملویی داشت الان داره میره 😢

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من قوس دماغم داره کامل میره  اولش که گچو ورداشت قوس ملویی داشت الان داره میره 😢

عزیزم اصلن نگران نباش

هنوز برای هر قضاوتی خیلی زود هست

جالب اینکه طی زمان بینی اونقدر تغییر میکنه که اونوقت خودت به خودت میگی چرا اینقد الکی خودمو با قضاوتهام اذیت میکردم!

واقعا این اصل رو دنبال کن: تا چندماه کلن فراموش کن که عضوی بنام بینی توی صورتت داری.

اگه ورم یا فرم بینی الان اذیتت میکنه با میکاپ و بخصوص کانتور کردن درستش کن تا بتدریج به شکل ایده ال برسی...

بعد یکسال قضاوت آزاده!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم اصلن نگران نباش هنوز برای هر قضاوتی خیلی زود هست جالب اینکه طی زمان بینی اونقدر تغییر میکنه ...

اخه دکتر من از هفته دوم عملم گفت راکوتان بخور بقیه دکترا از ماه دوم میدن 

همه میگن چربی بینیو اب میکنه میگم شاید به خاطر اون 

من هم کورتون زدم هم راکوتان دارم میخورم 

یه سوراخمم یه ذره کوچیک تر 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
اخه دکتر من از هفته دوم عملم گفت راکوتان بخور بقیه دکترا از ماه دوم میدن  همه میگن چربی بینیو ...

در مورد مصرف دارو؛ نظری ندارم.. تحت مراقبت پزشکت باش قطعا این کاملا تخصص ایشون هست.

چندروزه عمل کردی؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
در مورد مصرف دارو؛ نظری ندارم.. تحت مراقبت پزشکت باش قطعا این کاملا تخصص ایشون هست. چندروزه عمل کرد ...

یه ماه شده 

در مورد مصرف دارو؛ نظری ندارم.. تحت مراقبت پزشکت باش قطعا این کاملا تخصص ایشون هست. چندروزه عمل کرد ...

هستی عکسو بزارم 

یه ماه شده 

خیلیییییییییییی زودددددده

واقعااااا بهش فکر نکن؛ به دو دلیل:

۹۰ درصدش بخاطر ورم هست و برطرف میشه

برای اون ۱۰ درصدم کاری الان نمیشه کرد تا قبل یکسال

لذا در هر دو صورت چاره ای جز صبوری نیست.

ولی اینکه میگن شکل بینی بعد از یکسال معلوم میشه واقعا درسته... واااااقعا قضاوت عجولانه کردن در مورد بینی در ماههای اول اشتباهه.

من بعد از پنج ماه؛ تازه امروز که رفتم جلوی آینه حس کردم نوک بینی‌م چقد بهتر شده و ورمش کم شده. سوراخها هم خیلی قرینه تر شده..

خلاصه:

فعلا تیک ایت ایزی😁

خیلیییییییییییی زودددددده واقعااااا بهش فکر نکن؛ به دو دلیل: ۹۰ درصدش بخاطر ورم هست و برطرف میشه ...

اره همه میگن باید صبر کنی 

اما میترسه ادم عیباش بمونه 

خیلیییییییییییی زودددددده واقعااااا بهش فکر نکن؛ به دو دلیل: ۹۰ درصدش بخاطر ورم هست و برطرف میشه ...

شایلین جون من یه طرف بینی ام در امتداد پره فرورفتگی داره یه مدت رفته بود دیروز ‌که چسبم رو باز کردم دیدم دوباره تشریف اورده به نظرت میتونه از ورم باشه؟

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
لطفا حتما مطالبي كه توي امضام هست رو از صفحاتش بخون. اميدوارم جواب سوالاتت رو بگيري.

مرسی عزیزم از لطفت

اما من یکم تنبلم😣ک برم دنبال صفحات میشه خودت اگ اطلاعی در مورد دکتر کاظم زرگری داری بگی ممنونت میشم

خدایاشکرت ک هوامو داری😍
گلم اگ چیزی در مورد کاظم زرگریم میدونی اطلاع بده ممنونت میشم

من مطب دکتر زرگری رفتم ولی قبولم نکرد گفت بینیت گوشتیه.بینیای کم کار که فکر میکنه بعد عمل میتونن براش تبلیغ باشن رو قبول میکنه فقط

2810