2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
واقعا  دختر تهرونی با کی عمل کردی ؟ برای شماواینجوری،شده؟ شایلین عزیز و مهربون میشه شما همکن ...

پشت لب من بلند شده و خوب شده چون قبلن کوتاه بود . اما دندونام معلوم نیست چون فکم مشکلی نداشت 

باید با دکتر مشورت کنی برو پیش رجایی که بچه ها میگن خوب مشاوره میده اگه ایرادی واست ایجاد بشه بهت میگه

من با دکتر خالقی عمل کردم  

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه که بچه های تهران خوش بحالتون که دسترسی دارین و میتونین برین مطب گردی.منکه حالا حالاها سختمه بی ...

احمدی تا جایی که شنیدم طبیعی کارن 

اگه گوشتی هستی باید اینو در نظر بگیری که انتظار بینی عالی نداشته باشی 

استخونی هستی گزینه خوبی ممکن باشه 

الان این دکترا کم ریسکن 

من خودم از بین برادران کوچک زاده یوسفی سامان و آمالی اینو انتخاب کردم 

دکتر امالی زیاد اینجا اسمش برده نشده اما به نظر من واسه استخونی خیلی خوبه 

دکتر ایلخانی هم من مطبش نرفتم اما اینستاش خوب 

اینم بری مطبش بد نیست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
تو را خدا کسایی که عمل کردن جواب این سوال منو بدن بعد از عمل حالت لب عوض میشه؟ من‌ میترسم لبام‌زشت ...

بستگی به مدل عمل داره به نظر من. دختر دایی من بینی شو خیلی سربالا و عروسکی جراحی کرد و مدل لب بالاش عوض شد، الانم مدام ژل تزریق میکنه. البته اصلن زشت نشده، ولی تغییر کرده.

من خودم روی این مورد حساس بودم و به دکترم گفتم و تاکید کردم که نمیخام پشت لبم بلند بشه یا از این مدلا بشه که وقتی میخندن بین بینی و شیب پشت لبشون یه خط میفته.

که خب دکترم بهم گفت اینجوری نمیشه ولی چون نوک بینی خودم کمی افتاده اس، قطعن سر بینی مو باید بیاره بالا ولی در اون حد که پشت لبم بشه دوسانت یا بین لبام باز بمونه و... نمیشه. 

و خب نشده. 

سلام  مبارکه ورم و کبودی که طبیعیه. غیر قرینه بودن سوراخ ها هم مخصوص وقتی انحراف داشته باشی پ ...

سلام مرسی

من انحراف نداشتم بینیم گوشتی بود الان یجوری کجوکولس سوراخا امروز رفتم تامپونو دراوردم دکتر که خودش گف ورمه درست میشه شیش ماه دیگه بینیت معلوم میشه چه خبره دیگه نمیدونم 😢

سلام سمیه جان عالی توضیح دادی عزیزم بشدت توصیه میشه که با توجه به شیوع کرونا فعلا در مکانهای عمومی ...

گلم میشه ب سوالتم ج بدی ممنونت میشم

باید قبل از عمل چکارا کنم و چی بخورم؟

بعداز عمل چکار کنم و چی بخورم؟

تا چ مدت چسب رو بینیم باشه؟

بنظرتون نیمه فانتزی جذاب هست یانه؟

دکتر کاظم زرگری که کرجه کارش خوبع یان؟

قیمتش چنده؟

خلاصه اگ من سوالی از قلم انداختم خودتون بگید ممنونتون میشم

خدایاشکرت ک هوامو داری😍
خلاصه که بچه های تهران خوش بحالتون که دسترسی دارین و میتونین برین مطب گردی.منکه حالا حالاها سختمه بی ...

گلم اگ چیزی در مورد کاظم زرگریم میدونی اطلاع بده ممنونت میشم

خدایاشکرت ک هوامو داری😍
دکتر رجایی که میگین اسم.کوچیکش چیه؟ به کاربر به اسم سارا خیلی راجع به دکترش که رجایی بود شاکی بود ه ...

احمد رضا. بله همونه ولی بعضی از حرفهاش یه مقدار غیرمنطقیه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
هردو دکتری که اسم اوردی دکترهای خوب و کم ریسکی محسوب میشوند. اما بهرحال هیچ عملی ۱۰۰ درصد بدون ریسک ...

سلام ،من مدت زیادی نیست عضو شدم ولی با خوندن مطالبتون، از دقت و نکته سنجیتون در ابراز موارد بسیار استفاده کردم،خواستم بدونم توی لیست پزشکانی که انتخاب کردید برای مشاوره ،دکتر کلانتر هرمزي نبودن ( اینم بگم که من هیچ شناختی ازشون ندارم ،صرفا اينکه پزشک خیری هستند و پولکی نیستن همین . اصلا کاری ازشون ندیدم، صفحه شون هم خیلی فعال نیست و مدل عکس هاشون هم خیلی قابل استناد نيست، البته به من وقت مشاوره برای اردیبهشت دادن )شما در حین تحقيقاتتون به موردی برخورد کردین در مورد جراحی های ايشون؟ که اگر امکان داره به من هم بگین. تشکر میکنم و مورد بعد اگر امکان داره و در صورت تمایل میشه اسم پزشک خودتون رو هم بفرمائید ،بازم متشکر و ببخشید وقتتون رو هم گرفتم.

گلم اگ چیزی در مورد کاظم زرگریم میدونی اطلاع بده ممنونت میشم

زرگري اصلا دكتر خوبي نيست.چندين نفر ازش ناراضي ديدم.

چند دقيقه قبل از عمل هم يه برگه تحويلت ميده كه حق هيچگونه شكايتي رو بعد از عملت نداري وگرنه عمل نميكنه

بچه ها پماد تتراسایکلین که میزنم رو بخیه هام یکم ماسیده چجوری تمیز کنم؟ بازم پماد بزنم؟ الان ۱ هفته شده عمل کردم، این هفته دکترم نیست ایران اما گفت اگه بخوای خودم باشم هفته دیگه بیا برای برداشتن اسپلینت، البته دستیار مطبش هست، ایراد نداره دو هفته بمونه؟ البته من خوندم چندجا زده بودن بین ۷ روز تا دو هفته بعد عمل باید برداشته شه و واسه بینی گوشتی هرچی بمونه بهتره

هردو دکتری که اسم اوردی دکترهای خوب و کم ریسکی محسوب میشوند. اما بهرحال هیچ عملی ۱۰۰ درصد بدون ریسک ...

سلام شایلین عزیز

خوشحالم که دوباره تو سایت میبینمت😍 من خودم با دکتر ابیانه عمل کردم ولی متاسفانه تا الان از دوستانی که با دکتر ابیانه عمل کردن شنیدم که وقتی رفتن مطب مشکل تنفسی دیدن( اگه اشتباه نکنم دو مورد) و خودمم طی تحقیقاتم تو اینستا یه آقایی رو دیدم که با دکتر ابیانه عمل کردن و بینی شون دچار عفونت شده لذاا😁 من دیگه دکتر ابیانه رو در دسته ی پزشکان کم ریسک قرار نمیدم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810