2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015370 بازدید | 66527 پست

تو را خدا کسایی که با ابیانه یا احمدی عمل کردن بیان بگن راضی هستن ؟

اخه من دنبال یه دکتر کم ریسکم که مشکلات بینیم و رفع کنه انحراف نامتقارن بودن سوراخها افتادگی نوک 

خیلی  اشکال یک دو تا دکتر اینجا اورده شده

واقعا خوبن؟

دخترم عشق منه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایلین جان از نتیجه عمل راضی هستی؟

سلام عزیزم. بله راضی هستم. اما موضوع مهمی که وجود داره این هست که باید خیلیییییی صبور باشید. اونقد صبور که بتونید تا ماهها به دماغتون فکر نکنید و این عضو رو توی چهره تون نادیده بگیرید!

کار سختیه.

واقعا باید تا یکسال بیخیال بشید و بروید دنبال زندگی‌تون!

با دختر تهرونی عزیز موافقم؛ واقعا اگر خیلی ایراد جدی ندارید دنبال دردسر و ریسک عمل کردن نروید.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
تو را خدا کسایی که با ابیانه یا احمدی عمل کردن بیان بگن راضی هستن ؟ اخه من دنبال یه دکتر کم ریسکم ک ...

هردو دکتری که اسم اوردی دکترهای خوب و کم ریسکی محسوب میشوند.

اما بهرحال هیچ عملی ۱۰۰ درصد بدون ریسک نیست. فرض کن بهترین دکتر هم از هر ۱۰۰۰ نفر فقط یک نفر را خرابکاری داره و خدایی نکرده شما (شمای نوعی) بشی اون یک نفر. البته خدا نکنه. از باب مثال عرض میکنم... خب این خیلی بدشانسیه!

لذا میخوام بگم واقعا عمل بینی بدون ریسک نیست.

ولی معمولا دکتری که خطای تنفسی نداره و یا ایراد جدی توی عمل درست نمیکنه رو میگن دکتر کم ریسک.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

سلام بچه ها 

من بلاخره تونستم سه روز مرخصی بگیرم و بیام تهران برای مطب گردی

شنبه رفتم مطب دکتر رجایی.توی این تاپیک خیلی خونده بودم که مشاوره دکتر رجایی خیلی خوب هست و واقعا وقت میزاره و علمی و با توجه به زیبایی شناسی صورت هرکسی توضیح میده.منم دکتر رجایی رو گذاشتم اولین نفر توی لیستم.منشی اش بهم پیام داد ساعت پنج نوبتت هم و من تا چهارونیم خودمو رسوندم و هشت و نیم نوبتم شد رفتم تو.توی این فاصله یه دخترخانمی رو دیدم که دوماه از عملشون گذشته بود و چسب نداشت و بنظر من بینیشون بدون ورم و قشنگ بود.اما نوک یکم تیزی داشت.بینی قبلش استخوانی غضروفی بود که جمع و جور تر شده بود.بعد از ایشون یه آقایی اومدن که گفتن کشتی گیرن و دماغشون شکسته بوده و بیست و یک ماه پیش عمل کردن و اولین بار چهارسال پیش اومدن دکتر که دکتر اول گفته برو دندوناتو اورتودنسی کن دوسال دیگه بیا که این آقا هم دوسال بعد برگشتن و دماغشون رو عمل کردن و خیلی صاف و خوب بود.اما چیزی که من از نیمرخ دیدم یه قوس بود که باعث شده بود نوک تیز بینی بیشتر توی چشم باشه و اینجا بود که من فهمیدم نوک تیز با پروجکشن کم نشده و قوس اصلا خوب نمیشه.ایشون گفتن مشکلی ندارن و خیلی راضین و برای کاری غیراز مشکل بینی اومدن پیش دکتر و با منشی خیلی گرم و صمیمی احوال پرسی کردن و رفتن تو.گفتن اون زمان که دکترای شمال دو تومن میگرفتن من ده تومن دادم اومدم پیش دکتر رجایی و واقعا علمشون زیاد هست و از همه بهترن و من خیلی راضیم و کل صورتم بهتر شد و در ضمن گفتن که چقدر روی صدام تاثیر گذاشته و صدای بهتری دارم.یه آقای دیگه هم اومد که منشی باهاش احوال پرسی کرد و گفت خوش اومدی اقای دکتر و هنوز سرگیجه اگه داری صندلی بیارم بشین و...ازش سوال که پرسبدیم گفت من برای زیبایی نیومدم و بینیم مشکل داشته و غضروف نداشته و این حرفا.گفت خانمم یک سال و نیم قبل پیش دکتر عمل کرده که خیلی راضی هستیم و بینیش خیلی گوشتی بوده و عکسش رو هم نشون داد که خشگل بود.یه خانم دیگه هم اومدن که بینیشون چسب داشت و گفت دوماهه عمل کردم و مذلش همون نوک تیز همه مدلای رجایی رو داشت اما خیلی کمتر.بازهم معلوم بود که این بینی کاردست رجایی هست از مدل نوکش.یه خانم دیگه هم کنار ایشون بود با یه دماغ گنده و پراز ورم که من فکر کردم عمل نکرده اصلا ولی بچه هایی که اونجا بودن گفتن چرا ما عکس قبلشو دیدیم و عمل کرده اما چون بداخلاق بنظر میومد من نرفتم جلو ازش سوال بپرسم که الان خیلی پشیمونم که چرا نرفتم بپرسم

ادامه دارد...

سلام بچه ها  من بلاخره تونستم سه روز مرخصی بگیرم و بیام تهران برای مطب گردی شنبه رفتم مطب دکت ...

سلام سمیه جان

عالی توضیح دادی

عزیزم بشدت توصیه میشه که با توجه به شیوع کرونا فعلا در مکانهای عمومی کمتر حاضر شویم.

من قویا از دوستان خواهش میکنم فعلا فعالیت تحقیق و مطبگردی رو تا بهبود وضعیت حاکم بر جامعه به تعویق بندازن.

اما حالا که اومدی تهران و چاره ای نداری حتما ماسک بزن، حتما موارد ایمنی رو رعایت کن، مراقب خودت خیلی باش دختر.

تو را خدا کسایی که عمل کردن جواب این سوال منو بدن بعد از عمل حالت لب عوض میشه؟ من‌ میترسم لبام‌زشت ...

پشت لبت بلند میشه و ممکن دندونات معلوم بشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
پشت لبت بلند میشه و ممکن دندونات معلوم بشه 

واقعا 

دختر تهرونی با کی عمل کردی ؟

برای شماواینجوری،شده؟

شایلین عزیز و مهربون میشه شما همکنظرتو بگی راجع به فاصله لب و عوض شدن حالت لبها و نازک شدن لب بالا 

ممنون میشم 

دخترم عشق منه

یی...

در همین حین از آسانسور که پشت در اتاق دکتر بود یه خانمی اومد و مستقیم رفت توی اتاق دکتر.من کامل ندیدمش اما فقط دیدم که دکتر از اتاق معاینه اش اومد بیرون و از توی سالن دستشو گرفت و بردش تو...خیلی خوشم اومد از دکتر انقد مهربون.

دختره هنوز تعادل کامل نداشت و برای همین متوجه شدم که عملی امروز دکتر بوده.اما درکل حالش خوب و خوشحال بود.بعد ازینکه رفت توی گروه واتساپ هم عکس اتاق عملشو گذاشت که بنظرم خیلی خوب شده بود.دکتر عکسارو براش فرستاده بود.باز هم از مدل نوکش مشخص بود که کار دست رجایی هست اما نوک تیز نبود.کلا اونجور که من فهمیدم سبک کار دکتر کاملا مشخص هست و من توی همین دوسه ساعت که اونجا بودم دیگه میتونستم تشخیص بدیم کی با دکتر رجایی عمل کرده.منشی دکتر خیلی بینیش خرابه که دکتر عملش نکرده اما دستیارشو خودش عمل کرده که مشخصه ...

بلاخره نوبتم شد و رفتم تو و قبل ازینکه برم گوشیمو روی ضبط صدا گذاشتم.سوالام هم از قبل نوشته بود.دکتر خیلی مهربون و با حوصله.همش میگه دختر نازنینم و عزیزم و اینا.اولش بینیم رو کامل معاینه کرد و ازین دستگاها که اسمشو یادم رفته داخل بینیم کرد و روی مانیتور با حوصله داخل بینیم رو نشون داد و برام توضیح داد انحراف بینیم کجا هست و چی میشه انحراف میشه بینی و برای چی.جالبه با وجود انحراف هشتاد درصدی سمت راستم من تاحالا متوجه همچین چیزی نشده بودم و مشکل تنفسی نداشتم که دکتر بهم گفت خیلی پوست کلفتی.بعد منو برد یه اتاق دیگه و با گوشیش از همه زوایا ازم عکس گرفت و روی عکس بهم گفت که یه طرف صورتت رشد بیشتری نسبت به طرف دیگه داشته و این فشار و انحراف باعث شده بینیت مثل موز کج بشه و همه رو برام کامل توضیح داد.گفت کجی زیاد نیست اما کامل هم شاید رفع نشه و یه قوس ملایم بهم میده و پره هامو جمع میکنه تا حدی .البته من پروجکشنم زیاد نیست و برای همین با عمل با دکتر رجایی مشکلی ندارم که پروجکشنمو کم نکنه و بینی گوشتی دارم با یه قوز کوچولو.ولی بهم چیزی راجع به اینکه خیلی خوب میشه و بیا حتما پیش خودم و خیلی تغییر میکنی و اینا اصلا اصلا نگفت.....بعد هم که خواستم بیام بیرون جلوی پام بلند شد و پرسید از یزد اومدی جایی دارین برین امشب که بنظر منکه روی رفتار و آداب معاشرت حساسم خیلی با ادب بود.

بازم اگه چیزی یادم اومد میگم براتون

سلام سمیه جان عالی توضیح دادی عزیزم بشدت توصیه میشه که با توجه به شیوع کرونا فعلا در مکانهای عمومی ...

ممنونم عزیزم من دوشنبه برگشتم یزد.بازم ممنونم از توصیه های همیشه کارسازت😘😘😘

مطب گردی دکتر احمدی

حالا که از رجایی گفتم بزارید براتون از دکتر احمدی هم بگم.همونجور که بقیه گفتن یه مطب ساده بدون منشی....من نفر دوازدهم بودم و تقریبا چهارونیم نوبتم شد.قبل ازینکه نوبتم بشه یه خانمی با گچ کنارم نشسته بود که خودشون راضی بودن و بنظرم زوده برای قضاوت.خیلی زود.یه مورد دوماهه هم دیدم با چسب که بینی خوش فرمی داشتن و گفتن قبل از عمل استخوانی بودن.یه آقایی دیدم با چسب که خیلی دماغ بزرگ و پر ورمی داشتن.اما ازشون سوالی نپرسیدم و الان خیلی پشیمونم.دو مورد دیگه هم با گچ اومدن که من جلو نرفتم برای سوال اصلا.چون چیزی مشخص وقتی نیست نمیشه تحقیقی هم کرد.رفتم داخل خودم یه مطب ساده و بنظرم به دکتر بداخلاق یا چندتا کارت خوان دورش.اصلا تا حالا دکتر کارتخوان بدست ندیده بودم.احمدی جدیدا برای مشاوره های پول میگیره و گویا قبلا رایگان بوده.بینی منو فقط با یه چیز انبر مانند😆معاینه کرد و گفت انحراف داری و منکه دیگه از مطب رجایی متوجه انحرافم شده بودم گفتم بله سمت راست دارم.خود دکتر دیدن و گفتن خیلی هم شدیده.ومن متعجب تر که چطور بیست و چهارسال نفهمیده بودم.در کل ده دقیقه هم طول نکشید.ببشترشو دکتر داشت غر میزد که چطور مبخوای این همه راه از یزد بیای و سخته و برای ما مسئولیت داره اگه بعدش مشکلی برات پیش بیاد و اگه بخوای بری هتل کسی نیست برات سوپ بپزه و حتی اجازه نداد من زودتر بگم که ما تهرتن خونه داریم.کلا داشت غر میزد و یهو با لحن طلبکاری گفت شوهرت که راضی هست؟اصلا خوشم نیومد راستش ازین سوال...درسته دکتره و شاید باید بدونه و حداقل قشنگتر میپرسید.ودراخر گفت که خیلی بینی خوبی برای عمل داری و عاالی میشی و خیلی خشگل میشی.گفت خودت خشگلی و اگه واقعا نیاز به عمل نداشتی میگفتم دست نبر توی صورتت.اما بعد چندسال این دماغت افتاده میشه و بهتره عمل کنی و خیلی خوب میشی....

سمیه جان بینی های احمدی چه جوریه؟ نوکش ؟ قوس میده ؟ کوچیکتر میکنه؟

والا من خودمم مشکلم همینه که نمیدونم بینی های احمدی چطوره.من نتونستم نمونه ای ببینم توی مطبش متاسفانه.هرکسی هم یه جوری عمل میکنه وشبیه هم نیستن.پیج هم نداره خودش که ادم بتونه نمونه ببینه.فقط یکی از بیماراش براش فن پیج زده میتونی چندتا نمونه ببینی

2810