2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

تو را خدا کسایی که عمل کردن جواب این سوال منو بدن

بعد از عمل حالت لب عوض میشه؟

من‌ میترسم لبام‌زشت شه

یه مقدار فک بابام جلوس میترسم پشت لبم بده بالا و دندون مشخص شه

میشه راجه به حالت لب و دندون بگید 

عوض میشه یا نه؟

دخترم عشق منه
تو را خدا کسایی که عمل کردن جواب این سوال منو بدن بعد از عمل حالت لب عوض میشه؟ من‌ میترسم لبام‌زشت ...

دقیقا منم خیلی نگران این موضوعم. میترسم لب بالام یا فاصله بین لب و بینی کشیده شه. بچه ها راهنمایی مون کنین لطفا مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دکترتون مشورت کنید احتمالا آنتی هیستامین بدن بهتون، شسشو بدین با سرنگ پر شده از سرم بینیتونو تمیز ...

قرار شد داخل بینیم رو با اسپری که داده بودن و ویتامین آ تمیز کنم.

آستامینوفن برای دردهام میخوردم که قرار شد، کلداستاپ جاش بخورم تا عطسه و سرفه و اینا هم نداشته باشه(کلداستاپ حاوی آنتی هیستامینم هست، احتمالا به همین خاطر گفتن)

ممنون از پیشنهادتون

تو را خدا کسایی که عمل کردن جواب این سوال منو بدن بعد از عمل حالت لب عوض میشه؟ من‌ میترسم لبام‌زشت ...

بهترین راه اینه که نگرانیتون رو قبل از عمل با دکتر مطرح کنید و بگید میخوام اینجوری بشه و اونجوری نشه؛ اگر کسی بگه دکترم فاصله رو زیاد یا کم کرد احتمالاً خودش واگذار کرده به دکتر که هر کاری خواست بکنه.

اگر نیاز به افزایش یا کاهش فاصله‌ی لب و بینی باشه بهتون میگه.

مدل درخواستیتون برای بینی هم در این قضیه مؤثره.

پیشنهادم اینه حالت ایده‌آلی که دوست دارید رو بنویسید، با دکتر مطرح کنید و ببینید شدنی هست یا نیست! و اینکه اگر مدلی خواستید که از نظر دکتر خوب نبود و اصرار داشتید، احتمالا خوب و بد شدنش رو دیگه دکتر به عهده نمیگیره.

ببين عزيزم انتي هيستامين بعد عمل مشكل نداره؟ بنظرت كسي كه حسايت داره بخوره بعد از عمل مشكل نيست؟

دکتر من برای من انتی هیستامین تجویز کرد. ولی شما حتما با دکترتون مشورت کنین. اگه حساسیت فصلی دارین ممکنه انتی هیستامین خوب نباشه، منم بهارا حساسیت دارم یادمه چند سال پیش یه قرص آنتی هیستامین خوردم و حالم خیلی بد شد

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بچه ها من دیروز صب عمل کردم سوراخام بینیم مث هم نیس ایا طبیعیه؟هنو گچو فیلترو اینا بهشه خیلی ام ورم ...

سلام. مبارکه عزیزم. بله طبیعیه باید صبور باشین

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
مرسی عزیزم فقط عذر میخوام دو روزه معدم کار نکرده اینم طبیعیه؟شرمنده ها😥

خواهش میکنم. دشمنتون شرمنده. من الان سرچ کردم فهمیدم که بعد از هر عمل جراحی ای ممکنه این مشکل پیش بیاد که چند تا از علت هاش اینه: بیهوشی، عدم فعالیت فیزیکی، مصرف داروهای ضد درد. برای راه حل های رفع این مشکل بهتره با پزشکتون مشورت کنین 

اگه بینی خیلی سر پایین باشه قطعا فاصله بیشتر میشه از قبل، اما اگه نرمال بوده تغییر خاصی دیده نمیشه و ورم تو این ناحیه بعد عمل زیاده که بعد یه مدت از بین میره و لب به حالت اول برمیگرده

مرسی عزیزم فقط عذر میخوام دو روزه معدم کار نکرده اینم طبیعیه؟شرمنده ها😥

سعی کن آب میوه زیاد بخوری و آب تا سیستم گوارشت به حالت اول برگرده ، منم ۲ روز بعد عمل ببخشید شکمم کار نکرد چون از بس قبلش اسهال داشتم از استرس خالی شده بود رودم و اینکه چیز خاصی هم جز سوپ و آب میوه نخورده بودم، اما نگران نباش طبیعیه هم اثرات داروی بیهوشیه هم چیز خاصی نخوردی، آب میوه زیاد بخور کار میکنه

بچه ها من دیروز صب عمل کردم سوراخام بینیم مث هم نیس ایا طبیعیه؟هنو گچو فیلترو اینا بهشه خیلی ام ورم ...

سلام 

مبارکه

ورم و کبودی که طبیعیه. غیر قرینه بودن سوراخ ها هم مخصوص وقتی انحراف داشته باشی پیش میاد. برای منم هفته اول و دوم خیلیییییی چشم گیر تفاوت داشت، الان ولی خیلی کمتر شده و دکترم گفت تا یک سال صبر کن بعد اگر به نظرت هنوز مشکل داشت بیا برای رتوش. که من فک نمیکنم برم.

*متاسفانه کرونا به ایران آمد*

لطفاً تا اطلاع ثانوی، موارد زیر بطور جدی و حتمی ممنوع شود:

*مهمانی های غیرضروری

*استعمال قلیان در سفره خانه

*استفاده از توالت عمومی

*مصرف غذاهای بیرون بر، رستوران، قنادی و کافه

*دست و روبوسی

*استفاده از لوازم بازی و ورزشیِ پارک شهرها و شهربازی

*استفاده از مِترو در خط ها و مسیرهای شلوغ

*اتوبوس های خط واحد شهری

*استفاده مکرر از دستگاه های عابربانک

*استفاده ی مکرر از تاکسی و سواریهای غیرشخصی

*خرید حیوانات زنده

*استفاده از گوشی های تلفن مشترک در ادارات، مدارس و اماکن عمومی(تلفن را در حالت بلندگو قرار داده و صحبت کنید)

*خام خواری (خوردنیهای حرارت ندیده)

*لمس ضریح و درب بُقاع متبرکه و مساجد

*مُهر و سجاده ی مشترک در نمازخانه یا مسجد

موارد زیر موکداً توصیه می‌گردد:

-مصرف مُداوم داروهای گیاهی یا شیمیاییِ تقویت کننده ی سیستم ایمنی

-شستشوی مکرر دست ها

-شُرب مُدام مایعات

-استفاده از انواع پَد الکل، ژل آنتی باکتریال، ماسک و وسایل حفاظتی در صورت امکان

-غرغره ی مُدام آب و نمک

-بُخور آب گرم بصورت مکرر در صورت امکان

-محدود یا تعطیل کردنِ انواع ارتباطات غیرضروریِ اجتماعی، جلسات اداری، کلاسهای کمک آموزشی، سینما، تئاتر، دوُرهمی و سفر.

ضمن آرزوی تندرستی برای تمام هموطنان، از شما خواهشمندم در حد امکان این پیام را با کلیه عزیزان خود به اشتراک بگذارید!

یادمان باشد:

**کرونای نوظهور درمان ندارد**

نقل قول از: 

مرضیه شاه علی

کارشناس بهداشت و سلامت ملی

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

سلام به دوستان عزیز😍

از لطف تون سپاسگزارم.

هرچند پستی که در مورد کرونا ویروس گذاشتم نامرتبط محسوب میشد، ولی بنظر میرسه علی‌رغم سکوت خبری که در کشور وجود داره اما خطری بالقوه و بزرگ داره سلامتی همه هموطنان رو تهدید میکنه.

و راهی نیست جز پیشگیری و مراقبت از خودمون و عزیزانمون چراکه متاسفانه این بیماری هنوز راه درمان نداره.

از آنجا که این بیماری ۱۴ الی ۲۳ روز در بدن فرد نهفته میماند و علایم ظاهری هم ندارد لذا شاید خیلیها ناقل باشند و حتی خودشون هم خبر ندارند!

لطفا از بیرون رفتنهای غیرضروری و مکانهای عمومی پرهیز کنید. سینما و تئاتر و زیارت و مهمونی و ... تا حد امکان تعطیل.

تحقیقات مطبگردی رو هم فعلا بذارید برای فصل گرم تر سال.

فعلا اصلا وضعیت مناسبی نیست که برید و ساعتها توی مطب دکترها بشینید...

خلاصه اینکه خیلی مراقب باشید.

ارادتمند

شایلین

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810