2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
تازه گچ باز کردم 

خیلی مونده حالا تا خوب بشه تنفست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من بینیمو دوشنبه عمل کردم؛ آبریزش بینی زیادی دارم. جوری که میشینم آب بینیم روون میشه، چ ...

با دکترتون مشورت کنید احتمالا آنتی هیستامین بدن بهتون، شسشو بدین با سرنگ پر شده از سرم بینیتونو تمیزتر میشه

شايلين    سلام   

چقدر ذق كردم  دوباره  ديدمت. اميدوارم مشكلي كه داشتي حل بشه و بازم اينجابياي 

ميدونم بزرگوارتر از اون هستي كه خودت رو درگير چرنديات افراد معلوم الحال و پروفايلهاي فيك بكني.   

لذاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوستت داريم و منتظرت هستيم.   

خدایا به امید تو...
سلام خانم شایلین  خیلی خوشحالم که بالاخره در زمان حضور من تو این تاپیک شما هم دوباره برگشتین. ...

ناراحت نباش. اوني كه نيتش خير و كمك باشه از اونيكه تبليغ ميكنه راهش سوا است.

اي كاش دوستي توي تاپيك زياد بشه

خدایا به امید تو...
نسرین راستا یکی از جراحای خیلی قدیمیه انقدر کارش خوبه از امریکا هم براش بیمار میاد. اتفاقا فیلم و عک ...

تبليغ نكنيد/ ارزش نداره مديون چندين نفر بشيد بخاطر چند ريال ...

خدایا به امید تو...
با دکترتون مشورت کنید احتمالا آنتی هیستامین بدن بهتون، شسشو بدین با سرنگ پر شده از سرم بینیتونو تمیز ...

ببين عزيزم انتي هيستامين بعد عمل مشكل نداره؟ بنظرت كسي كه حسايت داره بخوره بعد از عمل مشكل نيست؟

خدایا به امید تو...
ببين عزيزم انتي هيستامين بعد عمل مشكل نداره؟ بنظرت كسي كه حسايت داره بخوره بعد از عمل مشكل نيست؟

عزیزم من چند جا خوندم واسه حساسیت چند روز قبل عمل بهتره شروع به خوردن آنتی هیستامین شه بعد عملم ادامه داشته باشه، البته باز مشورت با پزشکتون کنید 

آتنا جان  من فک میکنم توی مطب احمدی دیدمت. حدود یکماه قبل شایدم بیشتر. اگه اشتباه نکنم ابروتو ...

اوااااااا

من چرا اینقد تابلو شدم ، یعنی همه منو شناختنا

اره عزیزم بهم پیام بده راحت باش 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
كي بيست؟ چرا اينقدر گرون؟؟

منافی

البته من میدونم بچه ها میگن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810