2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
راکوتان ورم منو داره خوب می خوابونه تا حالا شیش تا خوردم دوهفتس میخورم . امروز مامانم دید گفت چه پفش ...

دوست من صورتش خیلی جوش میزد یه دوره راکوتان خورد هیچ مشکلی براش پیش نیومد یعنی اینجوری نیست که اگه راکوتان مصرف کنین لزوما دچار مشکل میشین ولی خوبه بعد از یه مدت استفاده ازمایش خون بدین و سلامت کبدتون رو چک کنین، انشالله که مشکلی پیش نمیاد

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
هیچ کدام  از بین اینا انتخاب کن  سامان  سامی  رجایی  تقوی  خالقی ...

مرسی عزیزم. راجب این دکترایی ک نام بردی اطلاعی داره ک قیمتشون چجوریه و اینکه مشکل تنفسی اینا نداره کاراشون؟ شما خودتون‌با کدوم عمل کردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست من صورتش خیلی جوش میزد یه دوره راکوتان خورد هیچ مشکلی براش پیش نیومد یعنی اینجوری نیست که اگه ر ...

منم فین میکنم خیلی اروم مثل بیرون دادن نفس با یکم فشار 

تقارن چی ؟ من اون طرفی که کمتر میتونم ازش نفس بکشم سوراخشم کوچیک تره یکم .پس فک کنم ورم داخلش بیشتر باید باشه .حدسم اینه و اگه بره ورم سوراخا متقارن میشن کامل 

شما تقارن کامل دارن سوراخات  ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
مرسی عزیزم. راجب این دکترایی ک نام بردی اطلاعی داره ک قیمتشون چجوریه و اینکه مشکل تنفسی اینا نداره ک ...

سلطانی فر و ایلخانی زیر ده تمن  

سامان سی تمن 

سامی 20 تمن 

تقوی و رجایی و خالقی 15 به بالا 

ابیانه 10 به بالا 

بازم باید بری مطب دماغ کم کار پولم کمتر میده 

دماغ پر کار بیشتر خالقیو چون خودم عمل کردم باهاش خبردارم که از 12 تا 17 قیمت میده 

ترمیمارو 17 می گیره 

استخونی کم کارا 12 تمن 

من خودم 15 دادم گوشتی ضخیم بودم 

من که بینیم خیلی ورمش زیاد تا دو ماه نمی تونم بگم نظرم چیه الان سه هفتس عمل کردم تازه هر کی بدون چسب دیده گفته خوبه تنفسم که کامل خوب بشه و تقارن کامل شد اون وقت میشه گفت راضیم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
انقد مشتری داره و مطبش پره .تا میرم داخل سریع منشیش میا پشت سرم کلا دو دیقه هم نمیذاره حرفامو بزنم.ت ...

سلام دوست عزیز با دکتری که قبلا دماغتون رو خراب کرده ترمیم نکنید اون اگه کارش خوب بود که خراب نمی کرد اگه عمل دومتون هم موفقیت آمیز نباشه عمل سوم خیلی ریسکش بالا می ره در تهران دنبال دکتر خیلی خوب باشید

دختر خاله من با دکتری که دفعه اول عمل کرده بود دوباره عمل کرد و در نهایت دماغش درست نشد برای بار سوم با محبی ترمیم کرد که دماغش رو قرینه کرد و ایرادهاشو برطرف کرد

به سلامتی با ابیانه ؟ 

مرسی عزیزم نه با سجادیان دیروز عمل کردم الان خوبم خداروشکر آب کرفس و هویج زیاد خوردم قبلش کبودیم کمه، فقط یکم احساس میکنم داغم مثل سرما خورده ها شاید چون با دهان نفس میکشم اینجوری شده 

حمید رضا نوری کارش چطوره کسی چیزی میدونه

یکی از آشناهای ما تیرماه باهاش عمل کرده. البته اون دماغ خودش واقعن عالی بود و هیچ اشکالی نداشت اما میگفت یه قوز!!! خیلی کمی داشته و براش اونو سوهان کشیده.  میگه سر بینی و سوراخاشو اصلن دست نزده ولی به نظر من زده. چون گرد تر شده سوراخای بینیش.

اون از کارش راضی بود. البته فقط یک بار بعد از برداشتن گچ رقته پیشش. حالا دیگه نمیدونم. 

2810