2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
ممنونم عزیزم یه بینی طبیعی میخوام خیلی خیلیم طبیعی نه ولی یه جوری ک شبیه خوک نباشه بینی من مشکل زیاد ...

بینی خیلی طبیعی اگه میخوای جوری که اصلا معلوم نشه فقط دکتر ابیانه ، من با بیشتر از ۱۵ نفر که باهاش جراحی کردن صحبت کردم همه بدون استثنا به این موضوع که خیلی طبیعی عمل میکنه اشاره کردن و راضی بودن از عملشون .

بینی خیلی طبیعی اگه میخوای جوری که اصلا معلوم نشه فقط دکتر ابیانه ، من با بیشتر از ۱۵ نفر که باهاش ج ...

طبیعی عمل میکنه درست اما بینی گوشتی نباید خیلی طبیعی عمل بشه چون تغییری نمی کنه و جالبم نمیشه 

سایزو باید دست بزنن اما خوکی و تیز نکنن 

ابیانه واسه استخونی بهترین اما گوشتی نه 

مثل سجادیان اونم گوشتیش اصلن خوب نیست استخونیش اما خوب 

بینی اگه تنها ایرادش بزرگ بودنش هست یعنی قوز نداره و کج و کوله نیست باید بدیش دست دکتری که بتونه کوچیک کنه 

بعضی دکترا فک می کنن طبیعی یعنی سایزو دست نزنی!!!!! اما طبیعی یعنی خیلی قوس دار و تیز و سربالا نشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم به گروه واتساپ بیارین

سلام

بهتون درخواست دوستی میدم قبول کنید اونجا لینک گروه رو میفرستم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
طبیعی عمل میکنه درست اما بینی گوشتی نباید خیلی طبیعی عمل بشه چون تغییری نمی کنه و جالبم نمیشه  ...

من نظرم درست برعکس شماست، بینی گوشتی یعنی پوست ضخیم و پوست رو نمیشه نازک کرد ( البته میشه اما ترجیحا دکترا انجام نمیدن چون ریسک داره) بنابراین بینی گوشتی رو نمیشه ظریف درآورد و اگه بخواد زیاد دست زده بشه خیلی مصنوعی و زشت میشه، بهترین راهکارش فقط از بین بردن نواقص هست، بعضی بینی ها به ظاهر گوشتی هستن اما پوست خوبی (تقریبا نازکی) دارن و نتیجه شون بهتر میشه، واسه همین برای بینی گوشتی نباید پیش دکتر ریسکی رفت چون یا تنفست ممکنه مشکل دار شه یا شبیه مایکل جکسون خدابیامرز بشی!

من نظرم درست برعکس شماست، بینی گوشتی یعنی پوست ضخیم و پوست رو نمیشه نازک کرد ( البته میشه اما ترجیحا ...

منم همینارو گفتم دیگه 

گفتم گوشتی نباید خیلی طبیعی عمل بشه 

نگفتم فانتزی عملش کنن چون قرار باشه فانتزی بشه خراب میشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بینی گوشتی رو فقط باید نواقصشو برطرف کرد من از قبل به دکترم گفته بودم زیاد دستکاریش نکنه و کوچیک نشه ولی الان که ورما خوابیده چهارتا ایراد ضایع پیدا کرده چون خیلی کوچیک شده.بینی گوشتی ریسکش بالاس و ای کاش همه دکترها اینو قبول کنن و کاریو که نمیتونن انجام بدن قبول نکنن.من نزدیک ۷ ماهه زندگیم رو هواست و شدیدا افسردگی گرفتم .نمیتونم کنار بیام با این بینی خراب و داغون.دربه در دنبال ترمیمم و روز شمار میکنم یکسالم تموم شه.یطرفش سوهان میخاد پل بینی فرو رفته شده.یک طرفش فرو رفته.داخل بینیم گوشت اضافه دراورده و جلو تنفسمو گرفته.قوس پله ای .شبا کلا با دهن نفس میکشم.انقد از دست دکتر از خود راضی و انتقادناپذیر ناراحتم که حد نداره فقط برخورد اول که میری مشاوره سریع نوبت عمل و پول  خوب و مهربونن بعدش دیگه جوابتم نمیدن.متاسفم واقعا

بینی گوشتی رو فقط باید نواقصشو برطرف کرد من از قبل به دکترم گفته بودم زیاد دستکاریش نکنه و کوچیک نشه ...

این همه ایراد چرا زیر بار نمیره 

بگو میرم همه جا جار میزنم ابروتو میبرم 

من دماغم ایراد پیدا کنه میرم اینستا ابروشو میبرم این همه پول میگرن خرابم کنن که دیگه هیچی 

کیه دکترت ؟

بینی گوشتی رو فقط باید نواقصشو برطرف کرد من از قبل به دکترم گفته بودم زیاد دستکاریش نکنه و کوچیک نشه ...

دیگه انتقاد نیست این که وقتی نمیتونی نفس بکشی، یعنی این ایراداتو میبینه و نمی پذیره؟

سؤال در مورد دکتر حسنانی

سلام دوستان

من طی چند ماه اخیر بدون هیچگونه مطب‌گردی و صرفاً بر مبنای جست‌وجوهای اینترنتی، اعتمادم به شدت به دکتر حسنانی جلب شد و بعد از یه ویزیت تصمیم گرفتم وقت بگیرم برای عمل. ولی الان بعد از خوندن تاپیک های بسیار مفید و آگاهی‌بخش نی‌نی سایت (مخصوصا پست‌های دقیق و جامع خانم شایلین با اون قلم جذابش) برام این تردید ایجاد شده که نکنه دکتر حسنانی گزینۀ مناسبی برای جراحی بینی من نباشه.

مشخصات بینی من:
استخوانی و قضروفی و دارای قوز
پروجکشن (ارتفاع بینی) نسبتاً زیاد 

پره‌هام اوکیه، سوراخهای بینی باریک‌ و متقارن‌ان

بینی موردنظرم:
برطرف شدن قوز، کم شدن پروجکشن، نوک‌‌تیز نشه، طولش کوتاه نشه، با قوس ملایم

بر خلاف خانم شایلین، طراحی اولیه‌ای که دکتر حسنانی نشونم داد، با اینکه ازش کامل راضی نبودم، به نظرم خیلی ضعیف هم نیومد. مشکل اصلیم با طرحش این بود که پروجکشنم هنوز زیاد به نظر می‌رسید و نوک بینی یه مقدار سربالاتر از حد انتظارم بود. دکتر گفت اینکه بتونه ارتفاع بینی رو بیش از این کاهش بده بستگی به روز عمل داره که ببینه راه تنفسی‌م اجازه میده یا نه. 

سؤال اولم اینه که به نظرتون (مخصوصاً دوستانی که مطب‌گردی و تجربۀ بیشتری داشته‌ن) با توجه به مشخصات بینی‌ و انتظاراتم کسی بهتر و کم‌ریسک‌تر از دکتر حسنانی برای من هست؟

سوال دوم اینکه آیا دکتر حسنانی ریسکی محسوب می‌شن؟ چون من تا همین امروز هر چی شنیده بودم و خونده بودم راجع به ایشون مثبت بوده. ولی امروز توی یکی از پیج‌های اینستا ایشون تو لیست جراح‌های نسبتاً ریسکی معرفی شده بود. فقط خداخدا می‌کنم که شایعه و غرض‌ورزی بوده باشه و حقیقت نداشته باشه. چون واقعاً اعتمادم به ایشون جلب شده بود. 

این همه ایراد چرا زیر بار نمیره  بگو میرم همه جا جار میزنم ابروتو میبرم  من دماغم ایراد ...

انقد مشتری داره و مطبش پره .تا میرم داخل سریع منشیش میا پشت سرم کلا دو دیقه هم نمیذاره حرفامو بزنم.تا الانم صبر کردم گفتم شاید ورم باشه خوب میشه ولی نشده تازه ورمام که رفته ایراد قوسش پیدا شده قبلا مشخص نبود.همسرم میگه فعلا باهاش دعوا نکن تا ببینیم چطور میشه من خودم شهرستانم و همدان پیش بهنود عمل کردم و دکتر ترمیم کار اینجا نداره.موندم چکا کنم زندگیم اصلا به دلم نمیچسبه.به دکتره میگم کارم شده گریه میگه گریه برا خانوما خوبه  تازه بینیت خراب بوده  من خوبش کردم با اینهمه مشکلاتی که داره میگه خیلیم خوب عملت کردم.میگم تنفسم خرابه شبا اذیت میشم میگه منم اینجوریم همه اینجورین.روزیکه رفتم مشاوره فکر نمیکرد منم میخوام مشاوره بشم اخه دو نفر بودیم .کاره ترمیم ازش ندیدم .گزینه آخرگذاشتم برم ابروشو ببرم اگه دوباره اینقد بد جوابمو بده و مسخرم کنه.

انقد مشتری داره و مطبش پره .تا میرم داخل سریع منشیش میا پشت سرم کلا دو دیقه هم نمیذاره حرفامو بزنم.ت ...

اره همین کارو بکن اگه زیر بار خراب کاریاش نمیره و درست نمی کنه 

2810