2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه واقعا ظاهر بینی تون خیلی بد نیست به نظر من بی خیال ترمیم بشین. هم هزینه اش زیاده هم ...

خیلیا میگن بی خیال ترمیم شو ولی واقعا نمیتونم.خیلی رواعصابمه.ازروزای اول احساس کردم یه ایرادی داره بینیم ولی هم خودم هم دکتر فکر میکردیم از ورم زیاده.ولی بعد ۶ماه گفت تورفتگیه ومیتونی بیای برات ترمیم کنم.نگران نباش اگه ازالان بینیت اکیه یعنی خوب شده.دکترابیانه کارای درخشان وزیبا هم کم نداره

من متاسفانه اصلا نمیتونم بینی‌ام رو خوب شستشو بدم‌ چون اولا سرم رو خم میکردم عقب و همه ی اون اب نمک ...

نه استخون کج نیست 

سوراخامم یکی نیست یکیش یکم بزرگتر 

من اصلا شستشو نمیدم فقط یه هفته شستشو دادم 

الان قطره میریزم فقط 

فک کنم باید باز دوباره شستشو بدم .شستشو میدادم باز میشد بینیم اما سردرد می گرفتم واسه همین دکتر گفت قطره بریزم

تا این دماغا دماغ بشه ما پیر میشیم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دوستان دکتر نجفی ک میگن پر ریسکه همین محمدرضا نجفیه درسته؟؟؟

بله

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
یه بینی استخونی با انحراف دارم ، میخام خیلی کوچیک و صاف شه ولی کیلیپسی هم نشه ، کیو پیشنهاد میدین؟ ...

ببین من خودم استخونی بودم دکترم خوب در اورد حتی بعدشم تا الان چند بار ضربه ی در حد شکستگی خورد ولی هیچی نشده تنفسمم خوبه 

سامان طهماسبی بود

صبح به صبح نونم میخره بینیتون؟ ظرفارم میشوره؟ عجب دکتر پنجه طلاییه واقعا    

اره فکر کنم بتونه اینکارو هم بکنه :)))) اخه همیشه واسم سواله چرا هیچیش نمیشد.من همون روز که گچو باز کردم ضربه خورد دوباره رفتم کچ گرفتم.:)))) یه بار شیرجه زدم خورد کف استخر فقط کبود شد چند روز یه با تصادف کردم :)))))))

من چند وقت پیش تو یه پیجی راجع به سامی نظر خواستم یکی اومد گفت من با شهسواری عمل کردم عالیه سامی تنفسو داغون میکنه و این حرفا  ولی تعریفشو نمیکنم برو مطبش ببین حالا بعد دو ماه دوباره شروع کرده هر روز یه پیام میده از شهسواری تعریف میکنه و هی عکس میفرسته بلاکش کردم ولی چطور اینجوری دروغ میگن بدتر ضد تبلیغه که 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810