2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سبک کار دکترگلی به صورتیه که نوک بینی نمیتونه درست کنه.نوک بینی ها اویزون.اغلب کارها هم از نیمرخ خوب ...

عزیزم من چرا باید بیام دروغ بنویسم؟! 😶😶😶 

مگه من وقتی نظرمو نوشتم از اول گفتم با کی عمل کردم یا به کسی پیشنهاد دادم که برو با دکتر من عمل کن؟! خیلی زشته که وقتی نمیدونی چیزی رو به کسی بگی بی شرف!  واقعا فکر نمیکنم احتیاجی باشه انقدر تند با نظرات بقیه برخورد کنی. شما با هرکسی که دوست داری میتونی بری جراحی کنی. من اگر داشتم برای کسی تبلیغ میکردم نمیگفتم دیدم که تو همین تاپیک ناراضی داشته!

نفهمیدم فازت چی بود از این حرف. ولی همون طور که خودت گفتی الان همه دکترها پیج دارن و همه میتونن برن کارا رو ببینن و خودشون قضاوت کنن. 

دقت هم کرده باشی من گفتم که بعد از خوندن اینجا فهمیدم که من خیلی سر سری با قضیه انتخاب دکتر برخورد کردم و خدا رو شکر که نتیجه انتخابم چیز بدی نشده. چون بعد از خوندن نظرات و شرح مطب گردی ها دیدم که من اصلا به این چیزا فکر نکرده بودم و انقدر وسواس به خرج نداده بودم. در حالی که گویا اکثر افراد خیلی وقت میذارن برای انتخاب جراح و چیزایی رو بررسی میکنن که من اصلا نمیدونستم و دقت نداشتم بهش.

امیدوارم شما و همه دوستان چه تهرانی چه شهرستانی انتخاب خوبی داشته باشن و نتیجه عملشون عالی باشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا انحراف داشتید‌ که سوراخا بعدعمل متفاوت شده از ورمه تا سه ماه باید صبرکنی

انحراف نداشتم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من‌بینیم‌انحراف داره سوراخاش،نا متقارن . نوکش افتادگی داره و پایینش یه کم‌پهنه  اینجا از ابیان ...

ایشونم طبیعی کارن گویا 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دختر تهرونی جان شما با کی عمل کردی ؟ اسم دکترت ؟

جواد خالقی 

تهران 

فعلا که چیزی معلوم نیست نظر نمیتونم بدم زیاد 

بعد از دو ماه میتونم بگم که ورما رفت و شکل بینی معلوم شد 

این لیست خوبی هست 

سامان 

خالقی 

سامی 

تقوی 

رجایی

نادریان 

همشونم بالای 15 می گیرن .سامان 30 تمن 

از بین این 6 تا انتخاب کن دکترای کم ریسکی هستن همشون 

چیزای بد نشنیدم ازشون 

ایلخانیم تعریف زیاد شنیدم .اما اینجا کسیو ندیدم عمل کرده باشه باهاش اون زیر ده می گیره 

منم اولین مشاوره ای که رفتم وقت عمل گرفتم.اما الان پشیمونم که چرا بیشترنگشتم.بعد عید میخوام برم ترمی ...

:))

ببین من دوبار پیش همین دکتر رفتم. یکبار سال ۹۵ یکبارم الان. سال ۹۵ که رفتم تا سر عکس گرفتن پیش رفتم ولی بعد پشیمون شدم و دکتر هم همون موقع بهم گفت اگر مطمئن نیستی و وسواس داری جراحی نکن. هروقت دلت یک دله بود اقدام کن. حالا با من یا با هرکس. 

راستش ما تو فامیلمون تقریبا همه جراحی کردن. :))) انقدر که دماغامون بده :)))))

من دوتا از دختر خاله هام و یک دختر عموم حدود ۹ سال پیش با دکتر تقوی جراحی کردن و دوتا دختر خاله دیگه ام با دکتر فرزان رضایی. تو دوستامم دو نفر با دکتر تقوی جراحی کردن. حدود ۱۰ سال پیش البته که دانشجو بودیم. دختر داییم هم جراحی کرده ولی اسم دکترش رو یادم نیست. من راستش  بینی فانتزی و سر بالا اصلا نمیخاستم و به دکتر خودمم خیلی تاکید کردم و تا الان هم از نتیجه راضی ام. حالا بعدا چی پیش بیاد نمیدونم.

دوستان عمل بینی خیلی سلیقه ایه! ممکنه من یه چیزی خوشم بیاد که شماها نه، پس بهترین کار اولا دیدن پیجاشونه و کامنتا و مدل عکسایی که میزارن هست، بعد انتخاب چندتاشونو رفتن به مطبشون، مثلا سامان با اینکه کوچیک میکنه من نمیپسندم مدلاشو همه عکسای بعد عمل هم محو شده انگار و هزینش بالاست، تقوی بیشتر واسه بینی هایی که انحرافای شدید و مشکلات اینجوری دارن خوبه یا ترمیمی، خالقی رو من نمیپسندم چون اکثرا عکسای بعد عمل ادیت دارن یا نوک بینی تیز شده، حتی من نمونه عکس دیدم که انگار قبل و بعد واسه یه نفر نیست، اینا سلیقه و نظر منه

شما هم هنوز از دهن نفس می کشید ؟؟؟؟ من سمت راستم ورمش بیشتر و سوراخش یکم کوچیکتر همش دارم به چپ می ...

من متاسفانه اصلا نمیتونم بینی‌ام رو خوب شستشو بدم‌ چون اولا سرم رو خم میکردم عقب و همه ی اون اب نمک میرفت تو حلقم دکتر گفت دیگه سرت رو خم نکن عقب، سرت رو خم کن جلو بشور ولی حس میکنم اینجوری اصلا سرم وارد بینی ام نمیشه برای همین بینی ام هنوز کیپه البته نه کاملا کیپ واسه همین هنوز با دهن نفس میکشم وقتی هم بینی ام باز باشه وقتی دهنم رو میبندم و با بینی نفس میکشم حس میکنم نفس کم میارم. ورم نامتقارن تا چند ماه کاملا طبیعیه. شاید به خاطر ورم بینی حس میکنین بینی تون کجه. اگه استخونتون واقعا کج باشه که بعید میدونم، درست نمیشه‌. راستش من هیچ وقت تو بینی ام چراغ قوه ننداختم که ببینم توش چه خبره 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سوراخا کمی نامتقارنه.تورفتگی رو پل بینی یه خانمی ترمیمم باهاش گرده وراضی نبود.میگفت خود پرستارای کل ...

عزیزم اگه واقعا ظاهر بینی تون خیلی بد نیست به نظر من بی خیال ترمیم بشین. هم هزینه اش زیاده هم بالاخره بعد از عمل کلی مراقبت داره و هم استرس و نگرانی اینکه نتیجه چی میشه رو دارین‌‌. شما بعد از چند وقت متوجه این فرورفتگی شدین؟ 

من وقتی این نظرات منفی رو درمورد دکتر ابیانه میخونم استرس میگیرم که نکنه بینی منم خراب بشه😓البته الان ظاهرا جمع و جور شده.

ممنون عزیزم امیدوارم شما هم عمل ترمیمی موفقی داشته باشین 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

دوستان من بينيمو ٧سال پيش عمل كردم هراز گاهي ميام توي اين تاپيك چون دنبال دكتر خوب براي ترميم هستم

خواستم بگم اصلا به حرف دوستان ومعرفي دكتر توي ني ني سايت توجه نكنيد حتما بريد نمونه كار از دكتر ببينيد 

من از طريق همين سايت با دكتر شهريار يحيوي آشنا شدم والبته دكتر نادريان راهم رفتم كه منشئ نميذاشت روزي كه عمل شده ها هستن بريم ومريض ها روببينيم

من در نهايت با شهريار يحيوي عمل كردم و بيني من گوشتي بود 

وقتي دكتر منو ديد. گفت بيني نسبتا گوشتي وكم كاري داري عمل كردن اين بيني ها براي من كاري نداره 

و اين بود كه گند زد به بيني من 

خيلي ناراحتم .روزي هم ٨تا عمل داشت الان را نميدونم 

حواستونراجمع كنيد حتما نمونه كار زياد ببينيد از دكتري كه انتخاب ميكنيد 

هرسوالي داشتين بپرسين ميام جواب ميدم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

سلام دوستان. من ٩ ماه از عملم گذشته. اطلاعاتم توي امضام هست. فقط اينكه كلا تا يك سال بيخيال شكل دماغتون باشين. اگر در خد فجيع هم ناقرينه و كجو داغون بود تا ٦ماه از اين رو به اون رو ميشه. اصلا نگران نباشيد.

من خداروشكر دماغم خيلي خوب شده، نيمرخم كه اوايل به نظرم قوس داشت خيلي خوب شده الان كه ورم نوك خوابيده. هنوز يه پره بينيم ورم ميكنه اونهم به خاطر اين هست كه بخيه هام جذب نشدن متاسفانه!!! يكيشو خودم كشيدم ولي دوتاش  رو نتونستم. حالا تا بيام ايران ويزيت شم. عكسم هم گذاشته بودم تو خرداد ماه يا تير ماه. 

در كل نگران نباشيد

و يك نكته مهم براي همتون، به تاريخ عضويت افرادي كه دكتر معرفي ميكنن دقت كنيد. مثلا اول يه پيغام كلي ميزارن بعد تو پيغامهاي بعدي ميگن دكتر فلاني عملمون كرده. خيلي مراقب اين افراد باشيد.

به عكسهاي وبسايتها اصلا اعتماد نكنيد، چه خوبش چه بدش. توي مطب برين ببينين. 

در ضمن تنفس هم تااقلا سه ماه بالا پايين داره چون توي دماغ ورم داره. نگران نباشيد. هر وقت يكسال از عملم گذشت باز هم پيغام ميزارم. خدانگهدار تا سه ماه دگر

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
2810