2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دیگه اینایی که گفتی از همه مهمترن دیگه اولین نکته قرینه بودن بینیه بعد نبودن مشکل تنفسی     ...

دکتر کم حوصله اس سنی ازش گذشته.بنظر عمل کردن باایشون پنجاه پنجاهه جدیدا

راستی این دکترصادقی نژاد هم  پیگیرشو کاراشو برو ببین.مطب احمدی بودم دوستان اونجا زیاد ازش حرف میزدن  مثل اینکه احمدی کارای پرکار معرفی میکنه به ایشون

بهتره وقت بزاری بری مطب ها .با مریضا حرف بزنی حتی احمدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان به نظرتون پاکسازی پوست بینی قبل عمل میتونه مفید باشه اگه آره چند روز قبل؟ و اینکه اگه پیشنهادی دارین واسه قبل و بعد بینی که واسه کاهش ورم و کبودی و کلا بهتر شدن نتیجه کمک کنه و کمتر جایی گفته شده لطفا بگین ، ممنونم

بچه ها عكسايي كه واسه عمل بيني گرفته ميشه،فرق نميكنه كجا گرفته شه؟

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

بچه هاا من خیلی مطب رففتممم... دیگه انقدر همه جا ، کار خوب و بد دیدم گیج شدم، الان کسی هست از دکتر خلج 

و دکتر کاوان 

اطلاع داشته باشه کارشون چجوریه؟

بعد گروهی تو تلگرام یا واتس اپ دارید؟ نی نی سایت سخته صحبت

عزیزم بینی منم گوشتیه شما چه مدلی میخوای عمل کنی بگو تا بهت اطلاعات بدم تا جایی که بتونم 

ممنونم عزیزم یه بینی طبیعی میخوام خیلی خیلیم طبیعی نه ولی یه جوری ک شبیه خوک نباشه بینی من مشکل زیادی نداری فقط افتادگی دارع و اذیتم میکنه میخوام قبل عروسیم عمل کنم انقد دیگ سرچ کردم خسته شدم

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

منم بینیم غضروفیهاستخانیه

انحراف دارم و افتادگی

میخام ایرادات برطرف شه و یه کم کوچیک شه طوری که بصورتم‌بیاد طبیعی باشه

فکر میکنید دکتر ابیانه خوب باشه؟

دخترم عشق منه
2810