2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
بچه ها چرا هیچکی از سجادیان خبری نداره؟ اون موقع که خواهرم عمل کرد باهاش از همینجا باهاش آشنا شد الا ...

دكتر سجاديان چند سال پيش خيلي كارشون خوي و بي نقص بود ولي الان جز دكترهايي هست كه ريسك كارشون زياده ، من خودم باهاشون مشاوره داشتم ، كاملا بيني و طبيعي عمل ميكنه و خودشون هم تاكيد داشتند

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بینی منم گوشتیه نمیدونم بین محبی و زرگری کدومو انتخاب کنم 

محبی جدیدا سرش خیلی شلوغ شده و میگن خودش عمل نمیکنه و میده دست دستیار برای همین کیفیت عملهاش به شدت افت کرده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
من احمدي و رجايي....اگه پولم جور بشه حتما با رجايي عمل ميكنم....فعلا مطبشون نرفتم 

منم احمدی و رجایی😋

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

سلام دوستان. منم میخوام عمل کنم. نظرتون در مورد کلینیک طراح طب چیه؟ آیا کسی هست که با دکتر ثابتی عمل کرده باشه؟ و همچنین قالبهای کنترلی برای عمل خوبن یا در حد تبلیغاته؟ 

بچه ها کسی پیش دکتر اشرفی یا دکتر شهابی عمل کرده

سلام. هر دو دکترایی هستن که خرابکاری دارن مخصوصا شهابی

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بچه ها چرا هیچکی از سجادیان خبری نداره؟ اون موقع که خواهرم عمل کرد باهاش از همینجا باهاش آشنا شد الا ...

کلا اگه دقت کنی اینجا همه دنبال جراحی هستن که اصلا ناراضی نداشته باشه.خوب هر جراحی که تعداد عملاش زیادتر شه به همون نسبت هم ناراضیش بیشتر میشه .جراحی که ماهی ۵۰ تا عمل میکنه معلومه ناراضیاش بیشتر از جراحایی که ماهی ۵ تا عمل میکنند..ضمنا جراحی که ده ساله عمل میکنه معلومه ناراضیاش بیشتر از جراحیه که دو سال عمل میکنه.خلاصه که مثلا میبینی میگن محبی ،یحیوی سجادیان وووووووو ناراضی دارن ولی فلان جراح که اصلا نشنیدیم ناراضی نداره .اینه نکتش

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
2810