2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
ببین شایلین هم مثل خیلیا که عمل میکن و نمگن جه اصراریه عزیزم خودت دکتراتو انتخاب کن

من واقعا منتظر شايلين و نظرش نيستم ولي در عجبم كه يه نفر چرا نبايد اسم دكترشو بگه تا حداقل دوستان مجازيش بدونن...والا اولين نفريه كه ميبينم ازش ميپرسن اسم دكترشو نميگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعا منتظر شايلين و نظرش نيستم ولي در عجبم كه يه نفر چرا نبايد اسم دكترشو بگه تا حداقل دوستان مج ...

شایلیلن گفته بود تا زمانی که نتیجه ی دلخواهش و نگیره دکترشو معرفی نمیکنه 

خودتون چه دکترایی مدنظرتون هست ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
شایلیلن گفته بود تا زمانی که نتیجه ی دلخواهش و نگیره دکترشو معرفی نمیکنه  خودتون چه دکترایی مد ...

من احمدي و رجايي....اگه پولم جور بشه حتما با رجايي عمل ميكنم....فعلا مطبشون نرفتم 

من واقعا منتظر شايلين و نظرش نيستم ولي در عجبم كه يه نفر چرا نبايد اسم دكترشو بگه تا حداقل دوستان مج ...

اخه منم وقتی اصرار بعضی ها رو میبینم میگم لابد حق داشته😂

خدایا به امید تو...
شما مفرد رو میشناسی؟

نه عزیزم

ولی فک کنم فانتزی کار کنن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
شما که الان تو دوران نقاهت هستین میشه بگین دقیقا چند روز بعد عمل تونستین از بینی نفس بکشید؟

من امروز تامپونا رو درآوردم میتونم با بینی نفس بکشم ولی یه کم بینی ام کیپه بنابراین تنفسم از راه بینی خیلی راحت نیست 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
من امروز تامپونا رو درآوردم میتونم با بینی نفس بکشم ولی یه کم بینی ام کیپه بنابراین تنفسم از راه بین ...

عزیزم شما پیش دکتر حسین نژاد عمل کردید؟ کاراشون رو کجا دیدین؟ از عملتون راضی بودید؟

اهمیت نده بعضی ها حسود و بخیلن شاید هم کمبودشون رو جبران میکنن:)

عزیزم شما پیش دکتر حسین نژاد عمل کردید؟ کاراشون رو کجا دیدین؟ از عملتون راضی بودید؟

سلام عزیزم. نه من با دکتر ابیانه عمل کردم 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810