2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم من گذاشته بودم الان زمستونه زیاد استفاده نکن.پوست خشک میکنه و چروک میندازه اگر جای جوشا ...

سلام عزیزم چقد خوب که اطلاعات پرباری داری و با بقیه به اشتراک میذاری🌹 برای جوش های سرسیاه بدون دارو و.. چه روشی پیشنهاد میکنید از این برچسبها هم نمیخوام استفاده کنم چون پوستو با فشار میکنه برای بعد از عمل خوب نیست من شش ماهه عمل کردم

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کپیش کردم برات خانمااااا که جراحی کردین یه چیزی یادم افتاد البته ربطی به بینی نداره😀زمانی که از حم ...

الان خوندم عزیزم جواب سوالمو انگار جلوتر دادین 😁  مرسی از توضیحات مفیدت انشالله همیشه سلامت باشی⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
سلام دوستان نظرات مربوط به دکتر شهریار یحیوی رو تو چه صفحاتی می تونم پیدا کنم؟

من سال ٩١ بادكتر شهريار يحيوي عمل كردم اصلا راضي نيستم 

تروخدا نرو پيشش 

من الان دنبال ترميم هستم 

اصلا دكتر خوبي نيست

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

سلام

چرا دوستایی که عمل کردن خبری ازشون نیست

ما منتظر تیجه ی عملیم

دستای دیگه دکترشون و انتخاب کرد یا نه ؟

چرا اینجا این مدلی شده ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

سلام من در نهایت با خالقی عمل کردم 

تو مطب سه بار رفتم و بیشترشون تمیز و کوچیک بودن 

واسه بینی گوشتی انتخاب مناسبی هست 

هزینشم بین 14 تا 18 با توجه به سختی عمل 

فعلا عکس نمیزارم تا دو ماهم تموم بشه 

فقط من خیلی گلوم میسوزه نمی دونم چی توش کرده بودن و خیلیم خلط دارم و سرفه میکنم نمی دونم علتش چیه و اینکه سرفه کردن ضرر نداره ؟؟؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام من در نهایت با خالقی عمل کردم  تو مطب سه بار رفتم و بیشترشون تمیز و کوچیک بودن  واس ...

عزیزم مبارکت باشه

یه فلاکس کوچولو آب جوش بزار کنار تختت

هرنیم ساعت یبار یخورده آب ولرم بخور.برا لوله بیهوشیه بعد سه چهارروز خوب میشه گلوت

چرک خشک کنات مرتب بخور

شلقم و کدو بپز بخور برا سرفه

برا خلط هم آب عسل ولرم بخور

تاجایی که امکانش هست آروووم سرفه کن یا آب ولرم بخور از سرفه جلوگیری کنه بهتره تا زمانی که گچ هست عطسه و سرفه نکنی

سلام عزیزم چقد خوب که اطلاعات پرباری داری و با بقیه به اشتراک میذاری🌹 برای جوش های سرسیاه بدون دارو ...

وقتی میری حمام اخر حمام که پوستت نرم شد سفیدآب بزن به بینیت

بعد که میای بیرون تقریبا میشه با موچین خیلی اروم و بدون فشار جوش های سرسیاه راحت دربیاری

دوستان من نظرات کامل سال ۹۷ و بخشی از ۹۸ رو خوندم

به این نتایج رسیدم

دکترایی مث نادریان که من بیشتر دنبالش بودم اصلا تو این تاپیک هیچ کس نظر نداده چون قیمتش بالاس

بیشتر دکترای کم قیمت نهایت تا ده تومن همش در موردشون حرفه

همه دکترا کار خراب دارن

ولی کم ریسک ترین دکترا طی تحقیقات خودم:

دکتر نادریان

دکتر مفرد

دکتر میلانی

دکتر اشتری

دکتر شیروانی

دکتر کوچک زاده

یحیوی

ابیانه

کلانتری

جهاندیده

قارونی

و من نظر خودم روی دکتر نادریان هست که قیمتش بالا هست.ولی من هم مطب رفتم هم مشاوره شدم

همه راضی بودن. البته من پارسال رفتم ولی چون پولم نرسید بی خیالش شدم. تو دایرکت اینستا هم با خیلیا که باهاش عمل کردن حرف زدم. همه راضی بودن.فقط اینکه نظرات منفی رو از اینستاگرامشون منشی  پاک می کنن. خوشم نیومد.ولی با تحقیقات فراوان در طی یکسال فعلا نظرم روی دکتر نادریانه

عزیزم مبارکت باشه یه فلاکس کوچولو آب جوش بزار کنار تختت هرنیم ساعت یبار یخورده آب ولرم بخور.برا لو ...

مرسی 🙏🙏🙏🙏🙏

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دوستان من نظرات کامل سال ۹۷ و بخشی از ۹۸ رو خوندم به این نتایج رسیدم دکترایی مث نادریان که من بیشت ...

سال های قبل بودن کسایی که با دکتر نادریان عمل کردد ولی خب من خودمکسی بودک که جز اتخابم بود ولی پشیمون شدم

اصلا تو مریضاشون مشکل تنفسی دیدم ولی دیدم کسایی و که بعد عمل به اراضی هستند و با این هزینه که ادم میکنه خب عجیبه

ولی با این حال دکتر خوبیه و به نظرم بد نمیاد

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810