2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015368 بازدید | 66527 پست

بچه ها خیلی حیاتیهههه،میشه در مورد دکتر علی محمدخانی بگید

من قراره اردیبهشت با ایشون عمل کنم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی  ::::::::::::::::: دکتر جهانیان

ایشون و من از طریق یکی از دخترهایی که سابقه ی بالایی تو مطب گردی داشتند پیدا کردم 

کلا به کارهی گوشتیشون خیلی خیلی معروف هستند

مطب دکتر تو کلینیک جراحی سهند هست و همونجا کارای ویزیت و جراحی و انجام میدن

برای رفتن به مطب راحت می تونید از مترو قدوسی استفاده کنید که یه نکته ی خوب برای کسایی هست که مثل من وسیله ی شخصی ندارند.

خلاصه ار مطب شدم 

فوق العاده شلوغ و پر از بینی های تازه عمل شده

ولی نکته ی منفی این بود تمام نمونه ها تازه عمل شده بودند و شاید قدیمی ترین بینی 2 ماهه بود ، مدل ترمیم هم تو مطب بود که از غضروف گوش بیمار استفاده کرده بودند

اکثرا هم از اینستاگرام با دکتر اشنا شده بودند

برای بعد از عمل دکتر به همه قرض اناهیل میده .

با توجه به عکسای قبلشون می تونستی متوجه بشی که بینی هارو عالی جمع میکنه ، یعنی بینی های سوپر گوشتی معمولا بهشون مراجعه میکنند.

دکتر معمولا یه قوس هم به بینی میده و معمولا نیمه فانتزی عمل میکنه ، حتی فرم های بینی طبیعی هم یه قوس کوچولو دارند و اصلا کار صاف ندارند.

تازه عمل شده ها معمولا کبودی نداشتن  و ورمشون در حد نرمال بود

تامپون هم برای بعضی ها میزارن و برا بعضی ها هم نه .

دکتر بینی منو نگاه کرد و همون نظر دکترای قبلی و داشتند  و همون مدل نیمه فاتزی هم به من پیشنهاد دادند، دستیارشون هم معمولا تو اتاق هستند که خودشون هم تتازه با ایشون عمل کرده بودند و برای قضاوت واقعا زود بود ، 

دستیار معمولا قیمت به بیمارا میدن که قبلا تو واتس اپ گفتند  7 تومن ولی تو مطب 7/5 قیمت دادند که گفتند شروع قیمت هست (فک میکنم تو این یه هفته هزینه هاشون کمی زیاد تر شده) و برای بعد عید هزینه ها افزایش پیدا میکنه 

با توجه به انحراف و ... هزیه ها ممکنه بیشتر بشه 

نکته :::: مشاورشون رایگان هست

بینی های گوشتی و خوب جمع میکنه و من از فرم بینی ها بدم نیومد ولی نیاز به تحقیق بیشتری دارند.

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
ترمیمیه چجوری بود راضی بود؟

براي دراوردن تامپون اومده بود ، دو روز از عملش گذشته بود

كلاتمام بيماراش تازه عملي هستند

يكي از دوستاي من هم دوبار مطبشون رفت اصلا نمونه ي بالاي دو ماه نديد

نميدونم سيستمش چطوريه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810