2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
چقدر هزینه ات شد؟اسم کوچیک دکتر احمدی چیه؟

دکتر غلامرضا احمدی 

تقریبا ۸.۵

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
ببخشید از دکتر کلانتر چه نقدهای منفی شنیدید ؟ به من برای اردیبهشت وقت مشاوره داده .من فقط توی کامنته ...

ببخشید من جای ایشون جواب میدم. من وقتی رفتم مطب دکتر ابیانه یه خانمی اومده بودن اونجا که با دکتر کلانتر عمل کرده بودن اصلا از بینی شون راضی نبودن بینی شون در کل صاف شده یود و خودش میگف دکتر بینی ام رو از اول ساخته ولی نوکش اصلا خوش فرم نبود و قلبمه بود البته 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا مانی میشه نظرتون رو در مورده دکتر میلانی و فرهنگ با رسم نمودار توضیح بدید؟؟

من راجب دکتر میلانی مقداری مطالعه کردم دکتر بدی نیست اما من  دکتر سلیمی را انتخاب کردم ،به علت اینکه بینی من گوشتی بود و عمل بینی گوشتی مقداری سخت تر هست. 

دکتر سلیمی در  عمل بینی گوشتی نمونه کارهای بیشتری داشت و اکثریت بیماران از ایشان رضایت کامل داشتند.جراحی بینی گوشتی در مرکز سلامتی بدون مرز توسط دکتر سلیمی انجام میشه 

من راجب دکتر میلانی مقداری مطالعه کردم دکتر بدی نیست اما من  دکتر سلیمی را انتخاب کردم ،به علت ...

تبلیغ نکنین🚫🚫🚫

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
دکتر میشناسی خوب 4.5تومن

نه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یکی از دوستام بینیش استخونی بود رفت پیش دکتر عباس نوروزی عمل کرد . اولش چون تو کرج بود می ترسید و یخورده براش سخت بود فکر می کرد تو تهران دکتراش بهترن . اما خیلی با هم رفتیم نمونه کاراشو دیدیم و مطمئن شدیم . الان دیگه با صراحت می گم خیلی از دکترای اطراف دست کمی از دکترای تهران ندارن و خیلیاشون بهترم هستن. 

2810