2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستانی که دنبال جراح بینی خوب هستن، من تجربمو بگم که واقعا راضیم برعکس خیلیا که پشیمون شدن یا بینیش ...

تبلیغ ممنوعه اینجا⛔⛔⛔⛔ ای خدا این حدادی از کجا پیدا شد دیگه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يه سوال ديگه ،تا به حال اسم دكتر وقر دوست و هومن فرهنگ رو شنيديد ؟؟چه سبكي كار ميكنن و بيماران ازشون ...

عزیزم توی صفحات قبل دیدم فتح سامی یکی از گزینه هاتون بود. به چه نتیجه ای رسیدین؟ عمل کردین؟؟ 

دوستان من پس از یکسال تحقیق  و بررسی به دکتر کلانتر و محبی رسیدم ولی الان صفحات مربوط به شش ماه قبل رو می خوندم کلانتر رو تو لیست خرابکار نوشته بودند  چطور ممکنه آخه هم خیلی اعتبار داره و هم کلا خیلی طبیعی کاره 

اگه چیزی ازش دیدین یا شنیدین بگین

البته در مورد محبی هم هنوز نمی دونم چطور می گن خرابکاره در حالیکه هم نمونه های پیجش عالیه هم یکی دوسالی طول می کشه ازش وقت بگیری و عمل کنی

دوستان من پس از یکسال تحقیق  و بررسی به دکتر کلانتر و محبی رسیدم ولی الان صفحات مربوط به شش ماه ...

عکس پیجا که فتوشاپ میشه کلا تو کلینیک های زیبایی یه نفر خانم استخدام میشه فتوشاپ کار

پس بهتره هییچ وقت اعتماد نکنی و حضورا بری مطب

سلام دوستان، اوضاع و احوالتون چطوره؟ من نزدیک 36 روزه عمل کردم، میخاستم بدونم اینکه یه طرف بینی ام ...

سلام احتمالا قبل عمل انحراف داشتی سمتی که انحراف داشته و دکتر اصلاحش کرده تا شش ماه حداقل بزرگتر بنظر میرسه

البته اگه منظورت همینی بود که گفتم

دوستان من پس از یکسال تحقیق  و بررسی به دکتر کلانتر و محبی رسیدم ولی الان صفحات مربوط به شش ماه ...

ببخشید از دکتر کلانتر چه نقدهای منفی شنیدید ؟ به من برای اردیبهشت وقت مشاوره داده .من فقط توی کامنتها خوندم که برای مواردی مثل سوختگی و جراحی های صورت کارشون خوبه و نه جراحی های بینی .از صحت و سقمش اطلاعی ندارم.

2810