چی شد که من با دکتر غلامرضا احمدی عمل کردم🤭
من یکمدرگیر بودن نشد بیام شرح مطب گردیامو کامل بنویسم.
من دفعه اولی که رفتم مطب دکتر احمدی بنظرم دکتر مهربون و معقولی بود
واسه من سی تی اسکن نوشت و از اونجایی که من با ی دکتر دیگه ام وقت داشتم رفتم سی تی اسکن گرفتم و رفتم پیش دکتر صفوی
هفته بعد گفتم عکس سی تی اسکنمو ببرم دکتر ببینه دیر رسیدن مطب ولی نمونه زیاد بود
چندتا نمونه استخوانی ۳ و ۶ماهه دیدم خیلی تمیز و متناسب با صورتشون بود
یک نمونه گوشتی دیدم وقتی عکس قبلشو دیدم با این که ورم داشت بنظرم خوب جمع شده بود ولی برای قضاوت زود بود
ی دختر خانمی بودن که میگفتن ۶ ماهه عمل کردن تمام خانوادشون با احمدی عمل کردن راضین ولی ایشون میگف بغل بینیم برامدگی دکتر گفته ورمه تا یسال صبر کن اگه اوکی نشد درستش میکنم واست
رفت داخل دکتر بازم بهش گفته بود ورمه چسب زد
گف ماساژش داد.
خودم رفتم داخل دکتر عکس سی تی امو دید گف مشکل نداری ولی بازم میگم توقع ی بینی خیلی قلمی اگه داری عمل نکن
منم که مثل همیشه گفتم دلم میخواد بینیم به صورتم بیاد بینی الانم برای صورتم بزرگه😥
گفت عکس اتلیه نگرفتی امروز میگیرم چهارشنبه دوباره میام ویزیت.
چهارشنبه رفتم ویزیت اولا که دوتا نمونه یساله دیدن راضی بودن یکشون استخوانی بود خیلی به صورت ظریفش میومد
اون یکی غضروفی بود هردو راضی بودن مشکل تنفسی نداشتن اومده بودن برای چکاپ سالانه
چندتا نمونه تو گچ دیدم
یک دختر خانمی اومده بودن بینیشون قشنگ بود
با یکم پرس و جو فهمیدم ۹سال پیش با دکتر عمل کردن عمل خیلی سختی داشتن چون بینیشون مشکل داشته چند تا دکتر گفته بودن که با یک عمل برطرف نمیشه ولی اقای دکتر عملش کرده بودن بینیشونقشنگ بود به صورتشونمیومد
اومده بودن که دوستشون با اقای دکتر عمل کنه دوستشونم بینی گوشتی داشتش .دختر خانم میگف کار دکتر حدف نداره بعد من خیلیا پیششون عمل کردن
فقط خالم ک بینیش فوق گوشتی بود قبول نکرده
پدر دخترخانم خیلی راجب دکتر بمن قوت قلب دادن از اینکه دکتر خوب و کار متبحری هستن.
خلاصه نوبت ویزیت من شد رفتم داخل عکسا رسیده بود دست دکتر
بمن نشون دادن
گفتن داخل عکس ی انحراف ریز داری برطرف میشه بغل تیغه بینیت برامدگی داری رفع میشه
سعی میکنم تا اونجا که بشه پرهات جمع کنم
در ضمن گوشت کلوملا من یجورای موقع معاینه میگفتن جدا هست از غضروفش گفتن اینم با غضروف خود بینیت درستش میکنم ک بعدا افتادگی پیش نیاد.
برای وقت عمل بمن گفتن بینیت کار زیاد داره ی وقتی بذارم سر فرصت عملت کنم گفتم هرجور شما صلاح بدونید
۳۰ آذر بمن وقت دادن😍